Maresca i Miccoli wygwizdani przez kibiców podczas treningu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy kibice postąpili słusznie ?

Tak
43
49%
Nie
44
51%

Liczba głosów: 87
Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 13:44

Marescę lubię i jego powinni zostawić w spokoju,
ale co z tego ze ty go lubisz dlatego go powinni zostawic w spokoju to bez sensu ??!!
bo nic nie zrobił złego

hmm z tego co pamietam to calkiem niedawno niezbyt dobrze wypowiadal sie na temat Juventusu i nie dziwie sie kibicom ze poprostu go w Juve nie chcą

Miccoli równiez troszeczke przesadzil!!

Dlatego uważam ze napewno w klubie nie zostaną a szkoda bo sa to utaletnowani "kopacze"

W sumie to moze i wladze Juve zachowaly sie troche nieodpowiednio ale Ci dwaj piłkarze również przesadzili z krytyką wladz Juve!!

P.S. jednak dobrze im życze w swoich nowych klubach/klubie bo to ze odejda juz raczej przesadzone

Juve per sempre.
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 14:01

Co do Mareski, to nic nie słyszałem, żeby źle na temat Juve mówił. Jeśli natomiast chodzi o Miccoliego, to niech wypie***** z Turynu czym prędzej, bo go tam rozniosą... Słusznie zresztą. Bardzo dobrze, że tego gnoja wygwizdali i niech na przyszłość uważa, co mówi na MISTRZA !!!!

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 14:54

Ja także zgadzam się ze "Złą Wróżką". Żaden z tych piłkarzy nie powinien zostać wygwizdany. Po prostu zawiedli się na działaczach mimo swojej dobrej gry, a teraz nagl wrócili załamani. Miccoli przynajmniej trenuje i jest raczej zdys,cyplinowany a nie "ja chcę odejść teraz, natychmiast, bo nie lubię Juve", co nie zmienia faktu, że pewnie i tak odejdzie; nikt za nim nie będzie płakał. Jeśli Juve nie kupi Vieiry, to możnaby dać szansę Maresce jako partner Emersona, bo gość jest dobry a Moggi szuka okazji żeby go sprzedać. No chyba, że postawią sprawę jasno i odejdą. Mimo, że Maresca to solidny gracz, to jakby odszedł to też nie będe jakoś specjalnie załamany.

Z Juve na dobre i złe!
Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 15:01

zwracam sie z prośbą o ukaranie Gregor del Ptasior!! Najlpiej od razu ban takim ludziom dziekujemy!! Kazdemu piłkarzowi należy sie szacunek a piłkarzowi naszego ukochanego klubu podwójny szacunek !!

Tego ze Maresca krytykowal wladze Juve nie jestem na 100 % pewien jednak na 90 % wydaje mi sie ze byl kiedys taki news na JP!

Juve per sempre.
Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 15:19

Można się zastanawiać czy dobrze zrobili czy nie {kibice}
ale mimo wszystko należy im się szacunek gdyż w jakimś stopniu
pomagali JUVE.
Osobiście to nic do nich nie mam

ODPOWIEDZ