Moje bramki - video
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja swoją pierwsza bramke szczeliłem z karnego
JESTEM OSZUSTEM
- 322
- Juventino
Moja pierwsza bramka: hmm...chyba se przypominam...w czwartej klasie. Byl rzut rozny kolega mi jakos dosrokowal prosto na piszczele i strzelilem piszczelami. Odziwo pilka trafila do siatki
no i cieszylem sie z niej baaaaaaaardzo mocno no bo wicie...pierwsza bramka
. Po za tym w tedy bylem slaby jak barszcz ukraiński i przez 2 3 lata nauczylem sie bardzo duzo. Moze dlatego bo poznalem juve i od razu go pokochalem 

- Gałcio
- Juventino
Niestety ... nie działa ...

The request /multimedia/inne/26-05-2003 - oldboys vs juniors (martin).avi was not found on this server.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Martin
- Juventino
Bo to nie mial byc topic o pierwszej bramce (wiadomo, ze to nie byla moja pierwsza bramka) ale o ile sie nie myle pierwsza bramka z tego meczu. Czemu w ogole zalozylem taki temat??? Dzis dalbym sobie kartke. Ale mysle ze mozna go zmienic na "nasze bramki na video" I ludzie mogliby wrzucac tutaj swoje brameczki 
Co do tego linku to musze looknac popoludniu czy dziala...
ps. jakby co to mi przypomnijcie bo troche spraw na glowie

Co do tego linku to musze looknac popoludniu czy dziala...
ps. jakby co to mi przypomnijcie bo troche spraw na glowie

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Martin
- Juventino
wlasnie dorwalem ta bramke. Niestety nie jest to zadna rewelacja. Tak patrze i zastanawiam sie po co w ogole dalem ten link. To na zlocie 2004 padały ladniejsze bramki 

Log in: 15.12.1997
- bartus
- Juventino
nie badz taki Martin 8) wrzuc ja do downlanduMartin pisze:wlasnie dorwalem ta bramke. Niestety nie jest to zadna rewelacja. Tak patrze i zastanawiam sie po co w ogole dalem ten link. To na zlocie 2004 padały ladniejsze bramki

- Sting
- Juventino
Tak sie składa ze mam filmik 8 minutowy z moimi akcjami z pewnego meczu, ale aby go umiescic potrzebowałbym serwera
Filmik jest naprawde zacny, fajne przejscia, akcje, smieszne sytuacje i muzyka
Szkopuł jest taki iż ów filmik ma 32mb. Jeśli by sie nie dało go wrzucić, to mam 5 akcji z tego filmiku luzem tylko znów pojawia sie problem - braku serwera
Jeśli ktos by mnie chciał wspomóc to niech da znać 

- Wojtom
- Juventino
https://s29.yousendit.com/Sting pisze:Tak sie składa ze mam filmik 8 minutowy z moimi akcjami z pewnego meczu, ale aby go umiescic potrzebowałbym serweraFilmik jest naprawde zacny, fajne przejscia, akcje, smieszne sytuacje i muzyka
Szkopuł jest taki iż ów filmik ma 32mb. Jeśli by sie nie dało go wrzucić, to mam 5 akcji z tego filmiku luzem tylko znów pojawia sie problem - braku serwera
Jeśli ktos by mnie chciał wspomóc to niech da znać
Załaduj tutaj, chwile bedziesz musial poczekac, ale bedzie link, dzieki ktoremu bedzie mozna sciagnac film

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Sting
- Juventino
Normalnie sie 'senduje'
Czyli ja ide wziąć prysznic i znając życie jak wróce to i tak sie bedzie dalej przesyłac zle cóż poradzić, jak sie załaduje, to zapodam linka. Dzięki bardzo Wojtom 
Włala
https://s29.yousendit.com/d.aspx?id=2VI ... CJRBAWTVCF
Chwilka uzupełnienia - jako ze mam troszke włosów na głwie, do gry w piłke używam opaski do włosów, a że jak sie kiwam to mam niesamowite szczęście to kumple określili mnie Boskim Zlatanem

Włala

https://s29.yousendit.com/d.aspx?id=2VI ... CJRBAWTVCF
Chwilka uzupełnienia - jako ze mam troszke włosów na głwie, do gry w piłke używam opaski do włosów, a że jak sie kiwam to mam niesamowite szczęście to kumple określili mnie Boskim Zlatanem

- kornknot
- Qualità Juventino
Dawniej calkiem inaczej wygladalo to forum i nawet ty miales ochote zakladac "spamerskie"(kto by wtedy pomyslal ze taki temat jest zły?!) watki. Ale bylo troche mniej ludzi wtedy i calkiem inna atmosfera.Martin pisze: Czemu w ogole zalozylem taki temat??? Dzis dalbym sobie kartke.
A co do bramki to pamietam, byla delikatnie mowiac zwylka, biegles i strzeliles po ziemi chyba:) Nawet nie wiem czy nie mam jej gdzies na komputerze jeszcze
- bartus
- Juventino
dokladnie :?Homer20 pisze:nie da sie sciagnac
Unfortunately, the link you have clicked is not available.
Your transfer cannot be completed. Most likely the file has exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient.

- Sting
- Juventino
Nie no obraże sie na Ciebie i wogóleADP pisze:heh ej nieobraz sie Sting ale tam nic ciekawego niepokazałes ;]pewnie wiele osób sie ze mna zgodzi

Temat jest taki by to tu wrzucać, mam to wrzuciłem a ocene pozostawiam Wam

Zaraz zarzuce drugim linkiem bo z tamtego już sie nie da

1. Nie obrońcy sie nie podkładali na potrzebe filmu

2. Nie ostatnie półtorej minuty to nie awaria światła, lecz koniec filmu

http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=1XGC ... 4TNW1NQZV4