Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2019, 23:20

Najlepiej przesunąć Cancelo do przodu i sprzedać Cuadrado ?

Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2019, 23:49

Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2019, 09:50

Principino pisze:Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.
Wczoraj w Turcji był Fabs to pewnie nadal go chcemy.

CdS w rozliczeniu za SMS ma puść Spina + Romero.

3: do tego jeszcze hajs oczywiście
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2019, 14:12 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.

fivapoPL

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2019, 12:36

Poprostu pisze:
Principino pisze:Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.

Romero bym zrozumiał , ale Spina to nasz wychowanek nie możemy go oddać

wtulazel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2019, 13:27

fivapoPL pisze:
Poprostu pisze:

Romero bym zrozumiał , ale Spina to nasz wychowanek nie możemy go oddać
Nie pamiętam tak dużej wymiany, w sensie 2 zawodniķów za jednego, a praktycznie co sezon pojawiają się takie propozycje, dlatego myślę, że i tym razem jeżeli dojdzie do transferu SMSa (bardzo na to liczę, mimo że Serb grał gorzej w zeszłym seoznie to myślę, że w lepszym klubie wróci do bycia kotem jak w sezonie 17/18) to obędzie się bez wymiwny zawodników.

W zasadzie jedyna duża wymiana to w zeszlym seoznie z udziałem Bonucciego, Caldary i Higuaina, ale tego ostatniego chyba trzeba liczyć jako zupełnie osobną transakcję.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2019, 20:58

Poprostu pisze:

Ja czytałem, że wręcz kwestia dopinania szczegółów. Ostatnio pojawiło się info, że już jest klepnięty. Gość ma papiery na duże granie - z Atalantą nie był w stanie sobie z nim poradzić Zapata, z Francją też świetny występ.

Ja mam do SMS ogromne wątpliwości. Fajnie to on grał, ale dawno temu przez mundialem, a trochę czasu już od tego turnieju upłynęło. Jeśli mamy stawiać na jedno duże nazwisko w środku to Pogba/Ndombele, choć zdaję sobie sprawę z kosztów. SMS absolutnie nie jest wart kwot, jakie latają w mediach. Już nie. Na Romero mam wywalone, ale Spiny byłoby szkoda.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2019, 22:06

mrozzi pisze:
Poprostu pisze:

Ja czytałem, że wręcz kwestia dopinania szczegółów. Ostatnio pojawiło się info, że już jest klepnięty. Gość ma papiery na duże granie - z Atalantą nie był w stanie sobie z nim poradzić Zapata, z Francją też świetny występ.

Ja mam do SMS ogromne wątpliwości. Fajnie to on grał, ale dawno temu przez mundialem, a trochę czasu już od tego turnieju upłynęło. Jeśli mamy stawiać na jedno duże nazwisko w środku to Pogba/Ndombele, choć zdaję sobie sprawę z kosztów. SMS absolutnie nie jest wart kwot, jakie latają w mediach. Już nie. Na Romero mam wywalone, ale Spiny byłoby szkoda.
Po stokroć wolałbym dołożyć do Pogby - i w kwocie transferu i w kontrakcie, ale cóż pozostaje nam tylko czekać i zobaczyć jak przebiegło Mercato.

wieczorek00

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2019, 22:53

Tony Montana pisze:
mrozzi pisze:
Poprostu pisze:

Po stokroć wolałbym dołożyć do Pogby - i w kwocie transferu i w kontrakcie, ale cóż pozostaje nam tylko czekać i zobaczyć jak przebiegło Mercato.
Nam na forum fajnie się od tak "dokłada" do Pogby ale budżet musi się spinać, a realnie patrząc to Pogba to nie jest 10-20 mln więcej względem SMS'a biorąc pod uwagę, że jest on warty 60-70 mln tylko praktycznie dwa razy tyle bo około 120 mln przy dzisiejszym rynku, nie mówiąc już o pensji która także w wypadku Francuza będzie trzy krotnie większa, a na pensję już i tak wydajemy ogromne pieniądze jak na włoskie realia dla zawodników takich jak Ronaldo, Can, Dybala i jeszcze dochodzi Ramsey.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2019, 07:34

De Ligt : "Ronaldo zapytał mnie o przyjście do Juve. Byłem zszokowany tym pytaniem dlatego się roześmiałem. Na początku go nie zrozumialem"

:-)

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2019, 08:47

Chłop się może wahać i trzeba mu pomóc. ;)

prezes3c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2019, 10:05

De Ligh przegrał już 2 finały w ciągu 10 dni więc jak ulał pasuje do Juve :D

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2019, 10:11

prezes3c pisze:De Ligh przegrał już 2 finały w ciągu 10 dni więc jak ulał pasuje do Juve :D
To Ajax grał w finale LM? :think:

binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2019, 10:13

Bardzo dziwne to mercato nasze, zazwyczaj o tej porze już był jeden transfer zrobiony i sporo doniesień na temat kolejnych, a teraz Ramsey wiadomy od pol roku i cisza co dalej/

Obrazek
prezes3c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2019, 10:14

Wojtek pisze:
prezes3c pisze:De Ligh przegrał już 2 finały w ciągu 10 dni więc jak ulał pasuje do Juve :D
To Ajax grał w finale LM? :think:

O przepraszam, mój błąd. Tak to jest jak sie chce wymądrzać w internecie :P

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2019, 10:27

binio pisze:Bardzo dziwne to mercato nasze, zazwyczaj o tej porze już był jeden transfer zrobiony i sporo doniesień na temat kolejnych, a teraz[...]
Nie mamy trenera.

Z resztą doniesienia są, tyle że bzdurne np.
Według FCIN, Inter wraz z Chorwatem urodzonym w 1994 roku dyskutowali o możliwym powrocie do drużyny Nerazzurrich. Należy jednak uważać na Juventus z Maurizio Sarrim na czele, który zalecił zakontraktowanie Kovacica.
Bianconeri proponowali Interowi różnych zawodników w zamian za Mauro Icardiego. Tym razem według portalu Sportmediaset, to Inter wyszedł z inicjatywą.

Otóż Nerazzurri mieli zaproponować Juventusowi wymianę Perisic za Cancelo. Jednak została ona odrzucona, gdyż turyńscy działacze zamierzają sprzedać byłego Interistę do Manchesteru City za 50 mln euro.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Zablokowany