Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- Principino
- Juventino
Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Wczoraj w Turcji był Fabs to pewnie nadal go chcemy.Principino pisze:Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.
CdS w rozliczeniu za SMS ma puść Spina + Romero.
3: do tego jeszcze hajs oczywiście
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2019, 14:12 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- fivapoPL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Romero bym zrozumiał , ale Spina to nasz wychowanek nie możemy go oddaćPoprostu pisze:Wczoraj w Turcji był Fabs to pewnie nadal go chcemy.Principino pisze:Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.
- wtulazel
- Juventino
Nie pamiętam tak dużej wymiany, w sensie 2 zawodniķów za jednego, a praktycznie co sezon pojawiają się takie propozycje, dlatego myślę, że i tym razem jeżeli dojdzie do transferu SMSa (bardzo na to liczę, mimo że Serb grał gorzej w zeszłym seoznie to myślę, że w lepszym klubie wróci do bycia kotem jak w sezonie 17/18) to obędzie się bez wymiwny zawodników.fivapoPL pisze:Romero bym zrozumiał , ale Spina to nasz wychowanek nie możemy go oddaćPoprostu pisze:Wczoraj w Turcji był Fabs to pewnie nadal go chcemy.Principino pisze:Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.
W zasadzie jedyna duża wymiana to w zeszlym seoznie z udziałem Bonucciego, Caldary i Higuaina, ale tego ostatniego chyba trzeba liczyć jako zupełnie osobną transakcję.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja czytałem, że wręcz kwestia dopinania szczegółów. Ostatnio pojawiło się info, że już jest klepnięty. Gość ma papiery na duże granie - z Atalantą nie był w stanie sobie z nim poradzić Zapata, z Francją też świetny występ.Poprostu pisze:Wczoraj w Turcji był Fabs to pewnie nadal go chcemy.Principino pisze:Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.
Ja mam do SMS ogromne wątpliwości. Fajnie to on grał, ale dawno temu przez mundialem, a trochę czasu już od tego turnieju upłynęło. Jeśli mamy stawiać na jedno duże nazwisko w środku to Pogba/Ndombele, choć zdaję sobie sprawę z kosztów. SMS absolutnie nie jest wart kwot, jakie latają w mediach. Już nie. Na Romero mam wywalone, ale Spiny byłoby szkoda.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Po stokroć wolałbym dołożyć do Pogby - i w kwocie transferu i w kontrakcie, ale cóż pozostaje nam tylko czekać i zobaczyć jak przebiegło Mercato.mrozzi pisze:Ja czytałem, że wręcz kwestia dopinania szczegółów. Ostatnio pojawiło się info, że już jest klepnięty. Gość ma papiery na duże granie - z Atalantą nie był w stanie sobie z nim poradzić Zapata, z Francją też świetny występ.Poprostu pisze:Wczoraj w Turcji był Fabs to pewnie nadal go chcemy.Principino pisze:Wie ktos co z tym Demiralem? Dzis zagral mega meczyk przeciwko Francji i odpuscic takiego obronce za taka cene to bylby dramat.
Ja mam do SMS ogromne wątpliwości. Fajnie to on grał, ale dawno temu przez mundialem, a trochę czasu już od tego turnieju upłynęło. Jeśli mamy stawiać na jedno duże nazwisko w środku to Pogba/Ndombele, choć zdaję sobie sprawę z kosztów. SMS absolutnie nie jest wart kwot, jakie latają w mediach. Już nie. Na Romero mam wywalone, ale Spiny byłoby szkoda.
- wieczorek00
- Juventino
Nam na forum fajnie się od tak "dokłada" do Pogby ale budżet musi się spinać, a realnie patrząc to Pogba to nie jest 10-20 mln więcej względem SMS'a biorąc pod uwagę, że jest on warty 60-70 mln tylko praktycznie dwa razy tyle bo około 120 mln przy dzisiejszym rynku, nie mówiąc już o pensji która także w wypadku Francuza będzie trzy krotnie większa, a na pensję już i tak wydajemy ogromne pieniądze jak na włoskie realia dla zawodników takich jak Ronaldo, Can, Dybala i jeszcze dochodzi Ramsey.Tony Montana pisze:Po stokroć wolałbym dołożyć do Pogby - i w kwocie transferu i w kontrakcie, ale cóż pozostaje nam tylko czekać i zobaczyć jak przebiegło Mercato.mrozzi pisze:Ja czytałem, że wręcz kwestia dopinania szczegółów. Ostatnio pojawiło się info, że już jest klepnięty. Gość ma papiery na duże granie - z Atalantą nie był w stanie sobie z nim poradzić Zapata, z Francją też świetny występ.Poprostu pisze:
Wczoraj w Turcji był Fabs to pewnie nadal go chcemy.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Nie mamy trenera.binio pisze:Bardzo dziwne to mercato nasze, zazwyczaj o tej porze już był jeden transfer zrobiony i sporo doniesień na temat kolejnych, a teraz[...]
Z resztą doniesienia są, tyle że bzdurne np.
Według FCIN, Inter wraz z Chorwatem urodzonym w 1994 roku dyskutowali o możliwym powrocie do drużyny Nerazzurrich. Należy jednak uważać na Juventus z Maurizio Sarrim na czele, który zalecił zakontraktowanie Kovacica.
Bianconeri proponowali Interowi różnych zawodników w zamian za Mauro Icardiego. Tym razem według portalu Sportmediaset, to Inter wyszedł z inicjatywą.
Otóż Nerazzurri mieli zaproponować Juventusowi wymianę Perisic za Cancelo. Jednak została ona odrzucona, gdyż turyńscy działacze zamierzają sprzedać byłego Interistę do Manchesteru City za 50 mln euro.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!