Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 13:52

Głos na mati888,choc moze nic nie da,ale niech ma :wink:

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 14:03

Adamosus pisze:Głos na mati888,choc moze nic nie da,ale niech ma :wink:
Ankieta zakończyła się wczoraj. Nawet jakby się Inter wygrał Ligę Mistrzów to nie ma szans, aby to coś dało.
Pawełek pisze:Niestety nikt nie jest w stanie zrozumieć tych wzajemnych ekscesów miśka i lipskiego.
Pieprzyć ich ekscesy. Ewentualnie można spróbować się zastanowić nad skutkami.
pan Zambrotta pisze:Gram sobie obecnie w FMa takim składem:
Skład jest niebanalny, ale prędzej czy później i tak sędzia Cię wyrucha. Czego mogę życzyć? Żeby miał dobry poślizg w odpowiednich miejscach.

Alfabety będę czytał, jutro.

Tharp

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 14:48

pan Zambrotta pisze:
Tharp pisze:
Łukasz pisze:PS. Przykre czasy "nastali". Lipskiego nie ma, Cocolino zblokowany. Smutno mi.
Co, nie masz kogo po Obrazek'ch lizac, kapitanie ortografia? >: (
zabawne, że mówi to Tharpenio - druga połówka deszczowego. Posty jednego wklejającego dowcipkasowe posty drugiego w "złotych ustach" powtarzają się częściej niż megahity na Polsacie. Z resztą, nie tylko ja wiem, że "coś jest między wami" chłopaki. Cytat z rozmowy z userem XXXXXX:
( jakby było mało robi to Tharp- swoją drogą też niezła ###, w dodatku myśli, że jest fajny /o\)
Podpowiem, że na forum solojuve.com ma nick "DjJuve", ale więcej już nie podpowiem, bo jeszcze się domyślicie, kto to.
Ciesze sie bardzo, ze tak sie dogadujecie z Lipsky'm. Na pewno fajnie miec wlasnego przy(_!_)sa ktory ci przytaknie do wszystkiego, jajka i pupcie wylize, co nie?
A co do cytaciku: skad pomysl, ze jego czy twoje zdanie w jakimkolwiek stopniu mnie obchodzi? Bardzo przeceniasz wartosc swojego zdania, pewnie przez ten caly internetowy fejm.az sie chce dodac "internet superhero - real life failure"
I faktycznie, sporo postow deszczowego wrzucilem do "cytatow". Sporo. Od cholery... ... ani jednego?
O.O
Damn.
pan Zambrotta pisze:środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
Rownie dobrze co Pawelek pasowalby tam Lukasz, ale no przeciez nie bedziesz swojego osobistego fanboja i (_!_)liza publicznie besztal. >:(
pan Zambrotta pisze: duet napastników: Tharpenio&deszczowy. Nie mam siły ich rozdzielać.
Zapewniam cie ze duzo trudniej bylo by oderwac od rzyci twej wszystkich fanbojow, dzielnie przyssanych od lizi(_!_)stwa.
Z Lypskim pewnie tez jestescie 'blisko'. Pozyczyc wam wazelinke, chlopcy?

Co do tematu: Jejku jejku, nie wiem na kogo zaglosowac w nastepnej ankiecie >:(

Na koniec przepraszam ze w publicznym temacie zamieszczam takie posty, ale jak mnie juz wywolano do tablicy, to wypada cos powiedziec.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 14:56

Tharp pisze: Ciesze sie bardzo, ze tak sie dogadujecie z Lipsky'm. Na pewno fajnie miec wlasnego przy(_!_)sa ktory ci przytaknie do wszystkiego, jajka i pupcie wylize, co nie?
<3
Tharp pisze: Z Lypskim pewnie tez jestescie 'blisko'. Pozyczyc wam wazelinke, chlopcy?
Poproszę, o ile nie będzie to kolidowało z Twoimi planami. Wczoraj była sobota, gorący weekend, więc trochę "towaru" poszło i mała pożyczka jest mile widziana.

Ależ emocje, ale nerwy, uważaj na serce!
Obrazek

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Tharp

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 15:00

Lypsky pisze: Poproszę, o ile nie będzie to kolidowało z Twoimi planami. Wczoraj była sobota, gorący weekend, więc trochę "towaru" poszło i mała pożyczka jest mile widziana.
drobna sprzeczka = cicha noc, wiec niestety wazelinka jest nietknieta :(
Lypsky pisze: Ależ emocje, ale nerwy, uważaj na serce!
Dzieki za troske, misiu pysiu z kremem, ale wszystko gra.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 15:25

Chłopcy powyżej widzę, że weszli w spór zbiorowy... :think:
pan Zambrotta pisze:
Azrael pisze:
pan Zambrotta pisze:Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.
Siewier będzie niepocieszony, że go zdjąłeś z pozycji między słupkami. Czyżby przydarzyły mu się ostatnimi czasy jakieś "farfocle"? :think:
Jednak trochę nie pasuje do pozostałej "dziesiątki", no i przypomniałem sobie o lepszym kandydacie. A poza tym mam szacunek do ludzi, którzy wlepiają mi bany. Doceniam ich odwagę .
Odwagę? :shock: Powiedziałbym raczej, że to najłatwiejsza robota na świecie! 8)
mati888 pisze:no, oprócz Azraela-sam go podkusiłem :prochno:
To teraz już się wydało, że "kuszą" mnie młodzi chłopcy... :wink:

Pozdrawiam!
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 15:28

Azrael pisze:

odezwał się stary :twisted:

E: @Azrael - w porządku, tatku, już jestem cichutko :smile:
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2010, 19:34 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 15:37

mati888 pisze:
Azrael pisze:

odezwał się stary :twisted:
Synku, życiowe doświadczenie nauczyło mnie już jak i kiedy się odzywać na tym naszym łez padole. :prochno:

Pozdrawiam!
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 15:37

Dajcie se, ludziska, na luzik, co? Mówicie o fanbojach, wazelinie, lizaniu różnych części ciała... Jakieś nerwy się tu wkradły, wąsy jakieś... Wrzućcie, jeden z drugim, po deprimku... Dzisiaj wszakże ważny mecz, a wy tu pierdołach, z przeproszeniem proszę waszmości. :think:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 15:50

Do (|)...ja zawsze najlepiej czuję się w ataku! Prawa pomoc to nie dla mnie.

Zambro...ta Twoja jedenastka to istny upadek trenerki. :whistle:

Miło Cie znów widzieć Misiu... :wink: . Liczyłem na coś mocniejszego mimo wszystko.

sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 16:19

pan Zambrotta pisze:
Gram sobie obecnie w FMa takim składem:

............................juvelook..........................
eslk........Pawełek............belial...........Madara

........................juventusprzemek
.....LordJuve......................................kyle666
..............................Il Tifoso
....................Thapenio................deszczowy

środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
środkowy obrońca: belial. Obrońca moralności. Obrońca włoskich murzynów. Obrońca wszystkiego, co potrzebuje obrony w internecie.
boczni obrońcy: Madara, eslk. Szaleją ostro chłopaki. Jeden myślał że jeśli zmieni nick, to wszyscy zapomną o jego głupotach, drugi porównuje Diego do Kermita Żaby i wychodzi mu remis.
juventusprzemek jako defensywny pomocnik. komentarz zbędny.
lewa pomoc: kyle666. związał się z lewicą, przez co nie ma nic mądrego do powiedzenia zbytnio.
prawa pomoc: LordJuve. prawy, sprawiedliwy, gadatliwy, cudowne dziecko tvnu, gazety wyborczej i lancii. Nikt nie wie, kim on jest, nikt nie wie, o czym pisze. Nikt nic nie wie, ale LordJuve zawsze wie.
Trequartista: Il Tifoso. Bardzo chce, a niewiele może. Posadziłem biedaka na najważniejszej pozycji, niech ma.
duet napastników: Tharpenio&deszczowy. Nie mam siły ich rozdzielać.
Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.

Taką jedenastką zdobywam wszystko, co się da. Obecnie zbieram ludzi na ławkę rezerwowych. Wiadomo - sezon długi, kartki, kontuzje itp. Widzę, że mógłbym zwerbować AdamaMichnika, bo mimo że nowy, to przekroczył już magiczną linię głupoty. Kto chce grać jeszcze w mojej drużynie? zgłaszajcie sie, dziwolągi.
ale z Ciebie pajac. Nie karmcie trola. Chłopak musi mieć bardzo ubogie życie towarzyskie i po czasie posuchy musi zabłysnąć na forum.
Jeśli chodzi o mój alfabet, to ostatnio miałem pewne problemy rodzinne i alfabet postaram się "oddać" pod koniec tygodnia.

Day after day I'm getting better and better.
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 16:45

sisman pisze:ale z Ciebie pajac.
powiedział joker.

fajny alfabet, oliver. to tak, żeby nie było offtopu. I czekam, może Tharpenio napisze kiedyś alfabet. Byłoby miło. Tymczasem się zamykam, chciałem napisać po prostu co czuję :cry: to nic osobistego, po prostu was nie lubię.

No, może oprócz deszczowego. Zmień partnera, to może kiedyś pogadamy. On nie jest Ciebie wart!

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 17:08

pan Zambrotta pisze: po prostu was nie lubię.
Oni to wiedzą Kocie... :smile:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 20:18

Ein pisze:
pan Zambrotta pisze:jak to o co się rozchodzi? :
Właśnie ja się pytam. Nagle zaczynacie gadać o lizaniu jajek. Myślałem, że coś przegapiłem.
Chodzi tylko i wyłącznie o ciętość riposty. Wybudzony ze snu zimowego Miśq nie zszedł poniżej pewnego poziomu, na który Tharp od dawien dawna (ku swemu niezadowoleniu - bezskutecznie) próbuje wskoczyć.

Tharp pisze: Rownie dobrze co Pawelek pasowalby tam Lukasz, ale no przeciez nie bedziesz swojego osobistego fanboja i (_!_)liza publicznie besztal. >:(
Tharp - pozwól, że raz jeden zejdę na Twój level: Donna Mamma es c h u j o c z i t a.
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2010, 21:05 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 20:24

Tharp pisze:
pan Zambrotta pisze:środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
Rownie dobrze co Pawelek pasowalby tam Lukasz, ale no przeciez nie bedziesz swojego osobistego fanboja i (_!_)liza publicznie besztal. >:(
Łukasz pisze:
Ein pisze:
pan Zambrotta pisze:jak to o co się rozchodzi? :
Właśnie ja się pytam. Nagle zaczynacie gadać o lizaniu jajek. Myślałem, że coś przegapiłem.
Chodzi tylko i wyłącznie o ciętość riposty. Wybudzony ze snu zimowego Miśq nie zszedł poniżej pewnego poziomu, na który Tharp od dawien dawna (ku swemu niezadowoleniu - bezskutecznie) próbuje wskoczyć.

No cóż, właśnie o tym mowa.

Oliver - fajny alfabet.

Sky is the limit!
ODPOWIEDZ