Forumowicz od A do Z - vol.2
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ankieta zakończyła się wczoraj. Nawet jakby się Inter wygrał Ligę Mistrzów to nie ma szans, aby to coś dało.Adamosus pisze:Głos na mati888,choc moze nic nie da,ale niech ma
Pieprzyć ich ekscesy. Ewentualnie można spróbować się zastanowić nad skutkami.Pawełek pisze:Niestety nikt nie jest w stanie zrozumieć tych wzajemnych ekscesów miśka i lipskiego.
Skład jest niebanalny, ale prędzej czy później i tak sędzia Cię wyrucha. Czego mogę życzyć? Żeby miał dobry poślizg w odpowiednich miejscach.pan Zambrotta pisze:Gram sobie obecnie w FMa takim składem:
Alfabety będę czytał, jutro.
- Tharp
Ciesze sie bardzo, ze tak sie dogadujecie z Lipsky'm. Na pewno fajnie miec wlasnego przy(_!_)sa ktory ci przytaknie do wszystkiego, jajka i pupcie wylize, co nie?pan Zambrotta pisze:zabawne, że mówi to Tharpenio - druga połówka deszczowego. Posty jednego wklejającego dowcipkasowe posty drugiego w "złotych ustach" powtarzają się częściej niż megahity na Polsacie. Z resztą, nie tylko ja wiem, że "coś jest między wami" chłopaki. Cytat z rozmowy z userem XXXXXX:Tharp pisze:Co, nie masz kogo poŁukasz pisze:PS. Przykre czasy "nastali". Lipskiego nie ma, Cocolino zblokowany. Smutno mi.'ch lizac, kapitanie ortografia? >: (
Podpowiem, że na forum solojuve.com ma nick "DjJuve", ale więcej już nie podpowiem, bo jeszcze się domyślicie, kto to.( jakby było mało robi to Tharp- swoją drogą też niezła ###, w dodatku myśli, że jest fajny /o\)
A co do cytaciku: skad pomysl, ze jego czy twoje zdanie w jakimkolwiek stopniu mnie obchodzi? Bardzo przeceniasz wartosc swojego zdania, pewnie przez ten caly internetowy fejm.az sie chce dodac "internet superhero - real life failure"
I faktycznie, sporo postow deszczowego wrzucilem do "cytatow". Sporo. Od cholery... ... ani jednego?
O.O
Damn.
Rownie dobrze co Pawelek pasowalby tam Lukasz, ale no przeciez nie bedziesz swojego osobistego fanboja i (_!_)liza publicznie besztal. >:(pan Zambrotta pisze:środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
Zapewniam cie ze duzo trudniej bylo by oderwac od rzyci twej wszystkich fanbojow, dzielnie przyssanych od lizi(_!_)stwa.pan Zambrotta pisze: duet napastników: Tharpenio&deszczowy. Nie mam siły ich rozdzielać.
Z Lypskim pewnie tez jestescie 'blisko'. Pozyczyc wam wazelinke, chlopcy?
Co do tematu: Jejku jejku, nie wiem na kogo zaglosowac w nastepnej ankiecie >:(
Na koniec przepraszam ze w publicznym temacie zamieszczam takie posty, ale jak mnie juz wywolano do tablicy, to wypada cos powiedziec.
- Lypsky
- Juventino
<3Tharp pisze: Ciesze sie bardzo, ze tak sie dogadujecie z Lipsky'm. Na pewno fajnie miec wlasnego przy(_!_)sa ktory ci przytaknie do wszystkiego, jajka i pupcie wylize, co nie?
Poproszę, o ile nie będzie to kolidowało z Twoimi planami. Wczoraj była sobota, gorący weekend, więc trochę "towaru" poszło i mała pożyczka jest mile widziana.Tharp pisze: Z Lypskim pewnie tez jestescie 'blisko'. Pozyczyc wam wazelinke, chlopcy?
Ależ emocje, ale nerwy, uważaj na serce!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Tharp
drobna sprzeczka = cicha noc, wiec niestety wazelinka jest nietknietaLypsky pisze: Poproszę, o ile nie będzie to kolidowało z Twoimi planami. Wczoraj była sobota, gorący weekend, więc trochę "towaru" poszło i mała pożyczka jest mile widziana.

Dzieki za troske, misiu pysiu z kremem, ale wszystko gra.Lypsky pisze: Ależ emocje, ale nerwy, uważaj na serce!
- Azrael
- Juventino
Chłopcy powyżej widzę, że weszli w spór zbiorowy...

Odwagę? :shock: Powiedziałbym raczej, że to najłatwiejsza robota na świecie! 8)pan Zambrotta pisze:Jednak trochę nie pasuje do pozostałej "dziesiątki", no i przypomniałem sobie o lepszym kandydacie. A poza tym mam szacunek do ludzi, którzy wlepiają mi bany. Doceniam ich odwagę .Azrael pisze:Siewier będzie niepocieszony, że go zdjąłeś z pozycji między słupkami. Czyżby przydarzyły mu się ostatnimi czasy jakieś "farfocle"?pan Zambrotta pisze:Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.
To teraz już się wydało, że "kuszą" mnie młodzi chłopcy...mati888 pisze:no, oprócz Azraela-sam go podkusiłem![]()
Pozdrawiam!
- mati888
- Juventino
Azrael pisze:To teraz już się wydało, że "kuszą" mnie młodzi chłopcy...mati888 pisze:no, oprócz Azraela-sam go podkusiłem![]()
odezwał się stary :twisted:
E: @Azrael - w porządku, tatku, już jestem cichutko
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2010, 19:34 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Azrael
- Juventino
Synku, życiowe doświadczenie nauczyło mnie już jak i kiedy się odzywać na tym naszym łez padole.mati888 pisze:Azrael pisze:To teraz już się wydało, że "kuszą" mnie młodzi chłopcy...mati888 pisze:no, oprócz Azraela-sam go podkusiłem![]()
odezwał się stary :twisted:

Pozdrawiam!
- deszczowy
- Juventino
Dajcie se, ludziska, na luzik, co? Mówicie o fanbojach, wazelinie, lizaniu różnych części ciała... Jakieś nerwy się tu wkradły, wąsy jakieś... Wrzućcie, jeden z drugim, po deprimku... Dzisiaj wszakże ważny mecz, a wy tu pierdołach, z przeproszeniem proszę waszmości. 

- sisman
- Juventino
ale z Ciebie pajac. Nie karmcie trola. Chłopak musi mieć bardzo ubogie życie towarzyskie i po czasie posuchy musi zabłysnąć na forum.pan Zambrotta pisze:
Gram sobie obecnie w FMa takim składem:
............................juvelook..........................
eslk........Pawełek............belial...........Madara
........................juventusprzemek
.....LordJuve......................................kyle666
..............................Il Tifoso
....................Thapenio................deszczowy
środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
środkowy obrońca: belial. Obrońca moralności. Obrońca włoskich murzynów. Obrońca wszystkiego, co potrzebuje obrony w internecie.
boczni obrońcy: Madara, eslk. Szaleją ostro chłopaki. Jeden myślał że jeśli zmieni nick, to wszyscy zapomną o jego głupotach, drugi porównuje Diego do Kermita Żaby i wychodzi mu remis.
juventusprzemek jako defensywny pomocnik. komentarz zbędny.
lewa pomoc: kyle666. związał się z lewicą, przez co nie ma nic mądrego do powiedzenia zbytnio.
prawa pomoc: LordJuve. prawy, sprawiedliwy, gadatliwy, cudowne dziecko tvnu, gazety wyborczej i lancii. Nikt nie wie, kim on jest, nikt nie wie, o czym pisze. Nikt nic nie wie, ale LordJuve zawsze wie.
Trequartista: Il Tifoso. Bardzo chce, a niewiele może. Posadziłem biedaka na najważniejszej pozycji, niech ma.
duet napastników: Tharpenio&deszczowy. Nie mam siły ich rozdzielać.
Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.
Taką jedenastką zdobywam wszystko, co się da. Obecnie zbieram ludzi na ławkę rezerwowych. Wiadomo - sezon długi, kartki, kontuzje itp. Widzę, że mógłbym zwerbować AdamaMichnika, bo mimo że nowy, to przekroczył już magiczną linię głupoty. Kto chce grać jeszcze w mojej drużynie? zgłaszajcie sie, dziwolągi.
Jeśli chodzi o mój alfabet, to ostatnio miałem pewne problemy rodzinne i alfabet postaram się "oddać" pod koniec tygodnia.
Day after day I'm getting better and better.
- pan Zambrotta
- Juventino
powiedział joker.sisman pisze:ale z Ciebie pajac.
fajny alfabet, oliver. to tak, żeby nie było offtopu. I czekam, może Tharpenio napisze kiedyś alfabet. Byłoby miło. Tymczasem się zamykam, chciałem napisać po prostu co czuję
No, może oprócz deszczowego. Zmień partnera, to może kiedyś pogadamy. On nie jest Ciebie wart!
- Łukasz
- Juventino
Chodzi tylko i wyłącznie o ciętość riposty. Wybudzony ze snu zimowego Miśq nie zszedł poniżej pewnego poziomu, na który Tharp od dawien dawna (ku swemu niezadowoleniu - bezskutecznie) próbuje wskoczyć.Ein pisze:Właśnie ja się pytam. Nagle zaczynacie gadać o lizaniu jajek. Myślałem, że coś przegapiłem.pan Zambrotta pisze:jak to o co się rozchodzi? :
Tharp - pozwól, że raz jeden zejdę na Twój level: Donna Mamma es c h u j o c z i t a.Tharp pisze: Rownie dobrze co Pawelek pasowalby tam Lukasz, ale no przeciez nie bedziesz swojego osobistego fanboja i (_!_)liza publicznie besztal. >:(
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2010, 21:05 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pawełek
- Juventino
Tharp pisze:Rownie dobrze co Pawelek pasowalby tam Lukasz, ale no przeciez nie bedziesz swojego osobistego fanboja i (_!_)liza publicznie besztal. >:(pan Zambrotta pisze:środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
Łukasz pisze:Chodzi tylko i wyłącznie o ciętość riposty. Wybudzony ze snu zimowego Miśq nie zszedł poniżej pewnego poziomu, na który Tharp od dawien dawna (ku swemu niezadowoleniu - bezskutecznie) próbuje wskoczyć.Ein pisze:Właśnie ja się pytam. Nagle zaczynacie gadać o lizaniu jajek. Myślałem, że coś przegapiłem.pan Zambrotta pisze:jak to o co się rozchodzi? :
No cóż, właśnie o tym mowa.
Oliver - fajny alfabet.
Sky is the limit!