Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 12 razy
Otrzymał podziękowanie: 30 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 13:29

Aczkolwiek jeżeli ktoś oferuje za gracza pokroju Pogby ponad 100 baniek to takiej oferty się nie odrzuca, Ronaldo i bale wygrywali/wygrywają w klubach/reprezentacji mecz za meczem, Pogba nie wygrywał nam meczy częściej niż Dybala, w LM nie dawał więcej niż Morata. Większe znaczenie dla drużyny mają Buffon,Bonu,Barza,Dybala czy Markiz.Za Pogbę mamy już Pjanicia i Higuaina jak zagrają to co w poprzednim sezonie nawet w 80% to jesteśmy w domu:) Jeszcze może uda się zgarnąć kogoś pokroju Matuidiego/Herrery i jesteśmy mocniejsi i to sporo niż rok temu. Pogba kluczowy był bardzo rzadko.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 13:31

calciomercato podaje, ze testy zatwierdzone.
Tutto ze odwołane.
Info z Hiszpanii - pojedynek Juve z Barca o Gabigola.

LukaszJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 13:33

wątpię w wygranie walki z Barcą, pewnie młodzik będzie chciał pójść za Neymarem.

Fino alla fine.
Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 13:38

Ivory pisze:
A Vidal nadal butny
- Juve może walczyć o wygranie Ligi Mistrzów, lecz to mój Bayern jest najlepszym klubem na świecie.
Bez przesady. Powiedział, że Juve po kupieniu Higuaina wskoczył na poziom jednego z faworytów do wygrania LM. (Powiedział nam miłe słowo, prawdę, ale miło.) Jednocześnie zaznaczył, że Bayern jego zdaniem jest silniejszy. Tak na marginesie, rzeczywiście jest - niewiele, ale jest.
Decyduje o tym właśnie nasz pomoc bez Pogby. Jest słabsza ilościowo (mamy w tej chwili na wysokim poziomie LM tylko 3 - Marchisio, Pjanić i Khedira) w dodatku pierwszy z nich ma poważną kontuzję, a drugi co chwile problemy z urazami mięśni. Trzeba tę formację wzmocnić jakościowo-ilościowo.
Robaku pisze:calciomercato podaje, ze testy zatwierdzone.
Tutto ze odwołane.
Info z Hiszpanii - pojedynek Juve z Barca o Gabigola.
Gabigol musi wybrać, gdzie chce walczyć o pierwszy skład. U nas z Higuainem i Dybalą, czy w Barcy z MSN. Barca ma problem ze znalezieniem czwartego napastnika, który zgodzi się na pewną ławkę, bo nawet sam trener Barcy - LE - wprost powiedział, że potrzebują CZWARTEGO napastnika.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 13:46

Sport mediaset potwierdza jakiś fuckup transferowy.
Badania w LA odwołane.

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 13:56

Robaku pisze:Sport mediaset potwierdza jakiś fuckup transferowy.
Badania w LA odwołane.
Masakra... Dzis mial byc ten dzien i ? Nic. :) niezle nami kreca :prochno:

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 13:57

Moze pogniewalismy sie za ta reklame z United i Pogba przed ogloszeniem transferu? Marotta, nie daj sie! :smile:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 14:00

Byłoby bosko, gdybyśmy pokazali fakera ManUtd, grubasowi jak i wszystkim medialnym sępom. Wymagałoby to jednak sporego wysiłku i siły ze strony władz klubu. Nie wiem, czy są do tego zdolni.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 14:05

tak sobie myslę, że jesli Pogba out ot jednak chce zebysmy dalej niszczyli Serie A - trzeba isc po Candreve, ew.Hamsika.

Ale nie idźmy po Witsela czy Matiudiego bo znow się z grubym będziemy ciąć. Po co nam to.
Niemiecki SKySport podaje, że pojawiają sie jakieś opcje powrotu Mandzura do Wilków.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 14:06 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 14:05

Ja mam cały czas w pamięci to o czym pisał Mrozzi - jak po załatwieniu sprawy z Higuainem dziennikarze pytali o Pogbę to mówił coś w stylu "zobaczymy, zobaczymy" i miał ten swój chytry uśmieszek. Mam nadzieję, że tego nie przekręciłem, ale dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że nasi dokładnie wiedzą jak się to potoczy i na każdą ewentualność mają przygotowane asy w rękawie.

Ta saga będzie się ciągnąć jak moda na sukces. Czekam na info o tym, że Real ponownie włącza się do walki o Pogbę :snackgy:

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 14:07

koki90 pisze:Ja mam cały czas w pamięci to o czym pisał Mrozzi - jak po załatwieniu sprawy z Higuainem dziennikarze pytali o Pogbę to mówił coś w stylu "zobaczymy, zobaczymy" i miał ten swój chytry uśmieszek. Mam nadzieję, że tego nie przekręciłem, ale dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że nasi dokładnie wiedzą jak się to potoczy i na każdą ewentualność mają przygotowane asy w rękawie.
Ale dokładnie tak jest Paratici powiedział, ze są gotowi na odejscie kazdego zawodnika czy to Pogby, Bonusa czy innych. Mowił to jeszcze przed kupnem Pipity.

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 15 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 14:20

Robaku pisze:Ale nie idźmy po Witsela czy Matiudiego bo znow się z grubym będziemy ciąć. Po co nam to.
Nie zdziwiłbym się, gdyby po ewentualnym odejściu Pogby Raiola w ramach "zadośćuczynienia" pomógł nam sprowadzić jakiegoś Matiudiego. Z tego, co kojarzę to grubemu zdarzało się chyba dość często mówić dobrze o Juve, więc podejrzewam, że nie będzie chciał palić za sobą mostów wraz z wytransferowaniem Pogby. Do tej pory wydawało się, że on żyje z naszymi władzami dobrze, więc pewnie dalej będzie chciał wciskać nam swoich graczy - oczywiście dopóki nie poczuje większego szmalu dla siebie i swoich graczy w innym klubie.

JBł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 14:25

Zwrócił ktoś uwagę? Taka zależność: http://scr.hu/2tdo/ne2f2
SPOT->Zawodnik z Klubu

Nie mam już wątpliwości. :roll:

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 14:30

JBł pisze:Zwrócił ktoś uwagę? Taka zależność: http://scr.hu/2tdo/ne2f2
SPOT->Zawodnik z Klubu

Nie mam już wątpliwości. :roll:
przxeciez ManU pokazalo iunnego zawodnika.

Calciomercato podało, że Gabigol powiedział nam Nie i chce Barce.

Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 14:32

Piszecie, że odwołaliśmy testy, a ja jakąś godzinkę temu czytałem, że już po testach http://transfery.info/91372,media-pogba ... ogloszenie

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Zablokowany