Mercato (Lato 2016)
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Aczkolwiek jeżeli ktoś oferuje za gracza pokroju Pogby ponad 100 baniek to takiej oferty się nie odrzuca, Ronaldo i bale wygrywali/wygrywają w klubach/reprezentacji mecz za meczem, Pogba nie wygrywał nam meczy częściej niż Dybala, w LM nie dawał więcej niż Morata. Większe znaczenie dla drużyny mają Buffon,Bonu,Barza,Dybala czy Markiz.Za Pogbę mamy już Pjanicia i Higuaina jak zagrają to co w poprzednim sezonie nawet w 80% to jesteśmy w domu:) Jeszcze może uda się zgarnąć kogoś pokroju Matuidiego/Herrery i jesteśmy mocniejsi i to sporo niż rok temu. Pogba kluczowy był bardzo rzadko.
- LukaszJuve
- Juventino

wątpię w wygranie walki z Barcą, pewnie młodzik będzie chciał pójść za Neymarem.
Fino alla fine.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino

Bez przesady. Powiedział, że Juve po kupieniu Higuaina wskoczył na poziom jednego z faworytów do wygrania LM. (Powiedział nam miłe słowo, prawdę, ale miło.) Jednocześnie zaznaczył, że Bayern jego zdaniem jest silniejszy. Tak na marginesie, rzeczywiście jest - niewiele, ale jest.Ivory pisze:
A Vidal nadal butny
- Juve może walczyć o wygranie Ligi Mistrzów, lecz to mój Bayern jest najlepszym klubem na świecie.
Decyduje o tym właśnie nasz pomoc bez Pogby. Jest słabsza ilościowo (mamy w tej chwili na wysokim poziomie LM tylko 3 - Marchisio, Pjanić i Khedira) w dodatku pierwszy z nich ma poważną kontuzję, a drugi co chwile problemy z urazami mięśni. Trzeba tę formację wzmocnić jakościowo-ilościowo.
Gabigol musi wybrać, gdzie chce walczyć o pierwszy skład. U nas z Higuainem i Dybalą, czy w Barcy z MSN. Barca ma problem ze znalezieniem czwartego napastnika, który zgodzi się na pewną ławkę, bo nawet sam trener Barcy - LE - wprost powiedział, że potrzebują CZWARTEGO napastnika.Robaku pisze:calciomercato podaje, ze testy zatwierdzone.
Tutto ze odwołane.
Info z Hiszpanii - pojedynek Juve z Barca o Gabigola.
- Zizou_1989
- Juventino

Masakra... Dzis mial byc ten dzien i ? Nic.Robaku pisze:Sport mediaset potwierdza jakiś fuckup transferowy.
Badania w LA odwołane.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
tak sobie myslę, że jesli Pogba out ot jednak chce zebysmy dalej niszczyli Serie A - trzeba isc po Candreve, ew.Hamsika.
Ale nie idźmy po Witsela czy Matiudiego bo znow się z grubym będziemy ciąć. Po co nam to.
Niemiecki SKySport podaje, że pojawiają sie jakieś opcje powrotu Mandzura do Wilków.
Ale nie idźmy po Witsela czy Matiudiego bo znow się z grubym będziemy ciąć. Po co nam to.
Niemiecki SKySport podaje, że pojawiają sie jakieś opcje powrotu Mandzura do Wilków.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 14:06 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- koki90
- Juventino

Ja mam cały czas w pamięci to o czym pisał Mrozzi - jak po załatwieniu sprawy z Higuainem dziennikarze pytali o Pogbę to mówił coś w stylu "zobaczymy, zobaczymy" i miał ten swój chytry uśmieszek. Mam nadzieję, że tego nie przekręciłem, ale dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że nasi dokładnie wiedzą jak się to potoczy i na każdą ewentualność mają przygotowane asy w rękawie.
Ta saga będzie się ciągnąć jak moda na sukces. Czekam na info o tym, że Real ponownie włącza się do walki o Pogbę :snackgy:
Ta saga będzie się ciągnąć jak moda na sukces. Czekam na info o tym, że Real ponownie włącza się do walki o Pogbę :snackgy:
- Robaku
- Juventino

Ale dokładnie tak jest Paratici powiedział, ze są gotowi na odejscie kazdego zawodnika czy to Pogby, Bonusa czy innych. Mowił to jeszcze przed kupnem Pipity.koki90 pisze:Ja mam cały czas w pamięci to o czym pisał Mrozzi - jak po załatwieniu sprawy z Higuainem dziennikarze pytali o Pogbę to mówił coś w stylu "zobaczymy, zobaczymy" i miał ten swój chytry uśmieszek. Mam nadzieję, że tego nie przekręciłem, ale dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że nasi dokładnie wiedzą jak się to potoczy i na każdą ewentualność mają przygotowane asy w rękawie.
- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Nie zdziwiłbym się, gdyby po ewentualnym odejściu Pogby Raiola w ramach "zadośćuczynienia" pomógł nam sprowadzić jakiegoś Matiudiego. Z tego, co kojarzę to grubemu zdarzało się chyba dość często mówić dobrze o Juve, więc podejrzewam, że nie będzie chciał palić za sobą mostów wraz z wytransferowaniem Pogby. Do tej pory wydawało się, że on żyje z naszymi władzami dobrze, więc pewnie dalej będzie chciał wciskać nam swoich graczy - oczywiście dopóki nie poczuje większego szmalu dla siebie i swoich graczy w innym klubie.Robaku pisze:Ale nie idźmy po Witsela czy Matiudiego bo znow się z grubym będziemy ciąć. Po co nam to.
- JBł
- Juventino

Zwrócił ktoś uwagę? Taka zależność: http://scr.hu/2tdo/ne2f2
SPOT->Zawodnik z Klubu
Nie mam już wątpliwości. :roll:
SPOT->Zawodnik z Klubu
- Robaku
- Juventino

przxeciez ManU pokazalo iunnego zawodnika.JBł pisze:Zwrócił ktoś uwagę? Taka zależność: http://scr.hu/2tdo/ne2f2
SPOT->Zawodnik z Klubu
Calciomercato podało, że Gabigol powiedział nam Nie i chce Barce.
- Haris
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Piszecie, że odwołaliśmy testy, a ja jakąś godzinkę temu czytałem, że już po testach http://transfery.info/91372,media-pogba ... ogloszenie
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3