Mercato (Lato 2016)
- rydwadydwa
- Juventino
Ładna, bo w przeciwieństwie do innych nie jaram się ComanemPabuju pisze:
Jeśli mogę wysunąć (nierealną) teorię, to Bayern będzie naciskał na Comana, cena ok 20 melonów, a my za dopłatą 15-20 mln ściągniemy Gece.
Ładna bajka?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ciekawe, czy rzeczywiście bylibyśmy w stanie wyciągnąć tego Mascherano...
Nie wybaczyłbym Marotcie, gdyby się okazało, że zgarnął go jakiś inny włoski klub, bo jak widać wyraźnie gracz sam się pcha na Półwysep Apeniński. Przez ten zakaz Barcelony pewnie bardzo ciężko byłoby przekonań Katalończyków od oddania Argentyńczyka już teraz, ale w przypadku braku sprzyjających okoliczności powinniśmy uderzyć po niego w zimie. Swoje lata ma, ale to ogromne doświadczenie i wielkie umiejętności. Skoro piłkarz sam wyraził chęć zmiany barw klubowych i mówi się już o tym otwarcie, to być może Barcelona poszłaby mu na rękę, w podziękowaniu za te wszystkie lata współpracy? 

- annihilator1988
- Juventino
Palermo wydało komunikat: "Vasquez nie na sprzedaż", czyli nic zaskakującego. Wiecie, ja już wolałbym, aby Juve wyżebrało wypożyczenie Cuadrado i przestało się kompromitować na tegorocznym rynku transferowym
A Giuseppe przez kolejne 3 tygodnie będzie słał im faksem oferty na 10 mlnfazzi pisze:Wszyscy wiemy, że w Palermo nie ma piłkarzy nie na sprzedaż. To oznaczało po prostu "wydoję was jak z Dybalą, jeśli rzeczywiście go chcecie"
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2015, 15:51 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- fazzi
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wszyscy wiemy, że w Palermo nie ma piłkarzy nie na sprzedaż. To oznaczało po prostu "wydoję was jak z Dybalą, jeśli rzeczywiście go chcecie"annihilator1988 pisze:Palermo wydało komunikat: "Vasquez nie na sprzedaż", czyli nic zaskakującego
annihilator1988 pisze:A Giuseppe przez kolejne 3 tygodnie będzie słał im faksem oferty na 10 mln

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Mam coraz większe wątpliwości dotyczące prawdziwosci tych wywiadów, z jednego powodu. Mascherano został wybrany 4 kapitanem( czy też 3 vicekapitanem) raczej nie dawaliby mu podpaski, gdyby te teksty o Serie A były prawdą.CavAllano pisze:Ciekawe, czy rzeczywiście bylibyśmy w stanie wyciągnąć tego Mascherano...Nie wybaczyłbym Marotcie, gdyby się okazało, że zgarnął go jakiś inny włoski klub, bo jak widać wyraźnie gracz sam się pcha na Półwysep Apeniński. Przez ten zakaz Barcelony pewnie bardzo ciężko byłoby przekonań Katalończyków od oddania Argentyńczyka już teraz, ale w przypadku braku sprzyjających okoliczności powinniśmy uderzyć po niego w zimie. Swoje lata ma, ale to ogromne doświadczenie i wielkie umiejętności. Skoro piłkarz sam wyraził chęć zmiany barw klubowych i mówi się już o tym otwarcie, to być może Barcelona poszłaby mu na rękę, w podziękowaniu za te wszystkie lata współpracy?
- Mehehehe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Wydaje mi się, że 'wyżebrzemy' wypożyczenie i Goetze na rok, i Cuadrado (tutaj pewnie z jakąś opcją wykupu).annihilator1988 pisze:Wiecie, ja już wolałbym, aby Juve wyżebrało wypożyczenie Cuadrado i przestało się kompromitować na tegorocznym rynku transferowym
- mrozzi
- Juventino
A nie wziąłeś pod uwagę tego, że być może właśnie ze względu na tę rzekomą chęć zmiany otoczenia zaproponowano mu tak ważną pozycję w drużynie?Robaku pisze: Mam coraz większe wątpliwości dotyczące prawdziwosci tych wywiadów, z jednego powodu. Mascherano został wybrany 4 kapitanem( czy też 3 vicekapitanem) raczej nie dawaliby mu podpaski, gdyby te teksty o Serie A były prawdą.
- Robaku
- Juventino
Gdyby tak było - a Argentyńczyk odszedł to przecież jeden wielki żart. Dawać taką pozycję zawodnikowi, który ma ochotę odejść?CavAllano pisze:
A nie wziąłeś pod uwagę tego, że być może właśnie ze względu na tę rzekomą chęć zmiany otoczenia zaproponowano mu tak ważną pozycję w drużynie?Oczywiście - może się okazać, że to wszystko to jedynie bełkot prasy, ale jeśli prawdą okazałyby się rzeczone doniesienia, to grzechem byłoby odpuszczenie takiego zawodnika.
Czy ktoś może sprawdzić do kiedy i w jakiej wysokości kontrakt ma Javier? Bo ja widzę wysokość 6 mln, za sezon. Ehe, widzę jak ktoś z Włoch daje obrońcy - taki kontrakt, albo nawet 5 baniek. Bo dla mnie to wygląda jak podbijanie kontraktu, a zarazem prowizji przez agenta.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2015, 16:23 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Nie uważasz tego za zabawne. Dajsz co by nie było podpaske kapitańską zawodnikowi, który mówi - ej, dzieki dzieki, ale w zasadzie to ja mam ochotę odejśc. Przeciez to dla takiego klubu - który się chwali swoimi wychowankami, zawodnikami tak wiele dającymi od siebie, zeby zagrać w tej koszulce, jak żart co najmniej.slay_mac pisze:czwarty kapitan to nie przelewki, to może przeważyć.
To może my musimy dać Lorkowi, albo Pogbie, który długo jest w klubie, mówi, że tutaj jest super. Ale w zasadzie to nie wie co dalej i jak długo.
- sebatiaen
- Juventino
Mascherano ma już trochę lat na karku i pewnie 3,4 opaske dostał za zasługi.
Jest to autorytet więc mnie nie dziwi, do tego ten 3/4 do opaski to znowu nie przesadzajcie że tak wiele, co to jest wogóle? kto u nas jest 3/4 do opaski? bo ja nie wiem :C
Javier chce zmienić otoczenie ale Barca raczej go nie puści, kto go zastąpi?
Jest to autorytet więc mnie nie dziwi, do tego ten 3/4 do opaski to znowu nie przesadzajcie że tak wiele, co to jest wogóle? kto u nas jest 3/4 do opaski? bo ja nie wiem :C
Javier chce zmienić otoczenie ale Barca raczej go nie puści, kto go zastąpi?
- mrozzi
- Juventino
Przepraszam, jaką pozycję, bo chyba coś mnie ominęło?Robaku pisze: Gdyby tak było - a Argentyńczyk odszedł to przecież jeden wielki żart. Dawać taką pozycję zawodnikowi, który ma ochotę odejść?

- PrzemasJuve
- Juventino
miało być odmładzanie Juve, a tu Mascherano 31, Siqueira czy jak on tam ma 29.. ten 2 jako uzupełnienie raczej chyba
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!