Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 14:31

Pabuju pisze:
Jeśli mogę wysunąć (nierealną) teorię, to Bayern będzie naciskał na Comana, cena ok 20 melonów, a my za dopłatą 15-20 mln ściągniemy Gece.
Ładna bajka? :prochno:
Ładna, bo w przeciwieństwie do innych nie jaram się Comanem :wink:

Hypeman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 14:51

Cerri jest przeznaczony na wypożyczenie?

slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 15:23

Lewa strona z Evrą tak czy tak wygląda przyzwoicie, czekam na dzień kiedy zarząd zacznie dostrzegać problem na prawej :pray:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 15:34

Ciekawe, czy rzeczywiście bylibyśmy w stanie wyciągnąć tego Mascherano... :whistle: Nie wybaczyłbym Marotcie, gdyby się okazało, że zgarnął go jakiś inny włoski klub, bo jak widać wyraźnie gracz sam się pcha na Półwysep Apeniński. Przez ten zakaz Barcelony pewnie bardzo ciężko byłoby przekonań Katalończyków od oddania Argentyńczyka już teraz, ale w przypadku braku sprzyjających okoliczności powinniśmy uderzyć po niego w zimie. Swoje lata ma, ale to ogromne doświadczenie i wielkie umiejętności. Skoro piłkarz sam wyraził chęć zmiany barw klubowych i mówi się już o tym otwarcie, to być może Barcelona poszłaby mu na rękę, w podziękowaniu za te wszystkie lata współpracy? :think:

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 15:43

Palermo wydało komunikat: "Vasquez nie na sprzedaż", czyli nic zaskakującego. Wiecie, ja już wolałbym, aby Juve wyżebrało wypożyczenie Cuadrado i przestało się kompromitować na tegorocznym rynku transferowym
fazzi pisze:Wszyscy wiemy, że w Palermo nie ma piłkarzy nie na sprzedaż. To oznaczało po prostu "wydoję was jak z Dybalą, jeśli rzeczywiście go chcecie"
A Giuseppe przez kolejne 3 tygodnie będzie słał im faksem oferty na 10 mln
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2015, 15:51 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 15:49

annihilator1988 pisze:Palermo wydało komunikat: "Vasquez nie na sprzedaż", czyli nic zaskakującego
Wszyscy wiemy, że w Palermo nie ma piłkarzy nie na sprzedaż. To oznaczało po prostu "wydoję was jak z Dybalą, jeśli rzeczywiście go chcecie"
annihilator1988 pisze:A Giuseppe przez kolejne 3 tygodnie będzie słał im faksem oferty na 10 mln
:D

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 16:03

CavAllano pisze:Ciekawe, czy rzeczywiście bylibyśmy w stanie wyciągnąć tego Mascherano... :whistle: Nie wybaczyłbym Marotcie, gdyby się okazało, że zgarnął go jakiś inny włoski klub, bo jak widać wyraźnie gracz sam się pcha na Półwysep Apeniński. Przez ten zakaz Barcelony pewnie bardzo ciężko byłoby przekonań Katalończyków od oddania Argentyńczyka już teraz, ale w przypadku braku sprzyjających okoliczności powinniśmy uderzyć po niego w zimie. Swoje lata ma, ale to ogromne doświadczenie i wielkie umiejętności. Skoro piłkarz sam wyraził chęć zmiany barw klubowych i mówi się już o tym otwarcie, to być może Barcelona poszłaby mu na rękę, w podziękowaniu za te wszystkie lata współpracy? :think:
Mam coraz większe wątpliwości dotyczące prawdziwosci tych wywiadów, z jednego powodu. Mascherano został wybrany 4 kapitanem( czy też 3 vicekapitanem) raczej nie dawaliby mu podpaski, gdyby te teksty o Serie A były prawdą.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 16:08

annihilator1988 pisze:Wiecie, ja już wolałbym, aby Juve wyżebrało wypożyczenie Cuadrado i przestało się kompromitować na tegorocznym rynku transferowym
Wydaje mi się, że 'wyżebrzemy' wypożyczenie i Goetze na rok, i Cuadrado (tutaj pewnie z jakąś opcją wykupu).

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 16:13

Robaku pisze: Mam coraz większe wątpliwości dotyczące prawdziwosci tych wywiadów, z jednego powodu. Mascherano został wybrany 4 kapitanem( czy też 3 vicekapitanem) raczej nie dawaliby mu podpaski, gdyby te teksty o Serie A były prawdą.
A nie wziąłeś pod uwagę tego, że być może właśnie ze względu na tę rzekomą chęć zmiany otoczenia zaproponowano mu tak ważną pozycję w drużynie? :wink: Oczywiście - może się okazać, że to wszystko to jedynie bełkot prasy, ale jeśli prawdą okazałyby się rzeczone doniesienia, to grzechem byłoby odpuszczenie takiego zawodnika.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 16:21

CavAllano pisze:
A nie wziąłeś pod uwagę tego, że być może właśnie ze względu na tę rzekomą chęć zmiany otoczenia zaproponowano mu tak ważną pozycję w drużynie? :wink: Oczywiście - może się okazać, że to wszystko to jedynie bełkot prasy, ale jeśli prawdą okazałyby się rzeczone doniesienia, to grzechem byłoby odpuszczenie takiego zawodnika.
Gdyby tak było - a Argentyńczyk odszedł to przecież jeden wielki żart. Dawać taką pozycję zawodnikowi, który ma ochotę odejść?
Czy ktoś może sprawdzić do kiedy i w jakiej wysokości kontrakt ma Javier? Bo ja widzę wysokość 6 mln, za sezon. Ehe, widzę jak ktoś z Włoch daje obrońcy - taki kontrakt, albo nawet 5 baniek. Bo dla mnie to wygląda jak podbijanie kontraktu, a zarazem prowizji przez agenta.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2015, 16:23 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 16:21

czwarty kapitan to nie przelewki, to może przeważyć.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 16:24

slay_mac pisze:czwarty kapitan to nie przelewki, to może przeważyć.
Nie uważasz tego za zabawne. Dajsz co by nie było podpaske kapitańską zawodnikowi, który mówi - ej, dzieki dzieki, ale w zasadzie to ja mam ochotę odejśc. Przeciez to dla takiego klubu - który się chwali swoimi wychowankami, zawodnikami tak wiele dającymi od siebie, zeby zagrać w tej koszulce, jak żart co najmniej.

To może my musimy dać Lorkowi, albo Pogbie, który długo jest w klubie, mówi, że tutaj jest super. Ale w zasadzie to nie wie co dalej i jak długo.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 16:31

Mascherano ma już trochę lat na karku i pewnie 3,4 opaske dostał za zasługi.
Jest to autorytet więc mnie nie dziwi, do tego ten 3/4 do opaski to znowu nie przesadzajcie że tak wiele, co to jest wogóle? kto u nas jest 3/4 do opaski? bo ja nie wiem :C

Javier chce zmienić otoczenie ale Barca raczej go nie puści, kto go zastąpi?

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 17:02

Robaku pisze: Gdyby tak było - a Argentyńczyk odszedł to przecież jeden wielki żart. Dawać taką pozycję zawodnikowi, który ma ochotę odejść?
Przepraszam, jaką pozycję, bo chyba coś mnie ominęło? :smile: Chyba nie sądzisz, że pozycja nr 4, czy nawet 3 w kolejce po opasce kapitańską jest tym, co przekona go do pozostania w klubie. :whistle: Owszem - jest to wyróżnienie, ale zastanów się, co tak naprawdę oznacza w praktyce. Nic. U nas jest Buffon, potem Marchisio, następnie zdaje się Chiellini, a po nim? No właśnie. Nie ma to żadnego znaczenia.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 17:03

miało być odmładzanie Juve, a tu Mascherano 31, Siqueira czy jak on tam ma 29.. ten 2 jako uzupełnienie raczej chyba

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Zablokowany