Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Bad_Magick
- Juventino
Tym razem będize to Dionizos - bo lubię ludzi którzy mają swoje własne zdanie, nawet jeśli jest bardzo kontrowersyjne. Poza tym jest jedną z ciekawszych postaci na forum 
Ultras nie musisz się śpieszyć, i tak zdążysz przed swiergotem

Ultras nie musisz się śpieszyć, i tak zdążysz przed swiergotem

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe. Co jak co ale alfabety nieco się spóźniają. Co gorsza zaległości się powiększają. Nic to nikomu nie zarzucając oczywiscieBad_Magick pisze: Ultras nie musisz się śpieszyć, i tak zdążysz przed swiergotem
A do niedawna po pierwszych alfabetach, które wywarły duże wrażenie na forumowiczach, chciałem wyjść z propozycją by w ciągu tygodnia robić 2 ankiety. Jak można wywnioskować, byłby to nietrafny pomysł

- Yari
- Juventino
Ja swój alfabecik już opublikowałem . Napisanie go to był naprawde cięzki orzech do zryzienia. Nie sądsziłem że będe miał takie problemy z pewnymi literkami.
Od razu przepraszam wszystkich których poganiałem kiedyś z publikacją swoich alfabetów:). teraz wiem , jaki to hardcore :shock:
Od razu przepraszam wszystkich których poganiałem kiedyś z publikacją swoich alfabetów:). teraz wiem , jaki to hardcore :shock:

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
kurde zaś mnie dawno nie było
przepraszam wszystkich Ale wpisuję tutaj nie bez kozery
DJ Juve jesteś Wielki !!! seryjnie twój alfabet mnie powalił
i to tak fest pozytywnie zwłaszcza literka A . Moje gratulacje za odwagę big respeck dla Ciebie 

DJ Juve jesteś Wielki !!! seryjnie twój alfabet mnie powalił

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
no i udało mi się umieścić alfabet przed SwiergotemBad_Magick pisze:Ultras nie musisz się śpieszyć, i tak zdążysz przed swiergotem

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak więc oceniając ostanie alfabety, jestem pod wielkiem wrażeniem. Naprawdę z przyjemnością czyta się wypociny kolegów i koleżanek
Zdecydowanie wszyscy podolali zadaniu, a latwe nie jest
Tak jak się spodziewaliśmy, dowiadujemy się o nas samych wiele nowych rzeczy. Alfabety są pisane od serca co powoduje, że aż nie da się od nich oderwać.
Czekam na kolejne i jeszcze raz gratuluję świetnych alfabetów

Tak jak się spodziewaliśmy, dowiadujemy się o nas samych wiele nowych rzeczy. Alfabety są pisane od serca co powoduje, że aż nie da się od nich oderwać.
Czekam na kolejne i jeszcze raz gratuluję świetnych alfabetów

- ToMeK
- Juventino
Malo komentowalem alfabetow,ale ten od Ultras'a musze skomentowac
Po prostu jest to wedlug mnie najlepszy alfabet z dotychczas napisanych...Fakt,ze wszyscy napisali swietne alfabety,ale ten przypadl mi bardzo do gustu,jak zaden inny.
Nie wiem czy alfabet Dionizos'a bedzie teraz pisany,czy moze fani RadeKas'a (:lol:) zdolaja go przescignac i to on go napisze 8) Tak wiec,jak chyba wszyscy czekam na kolejne alfabety
Pozdrawiam

Nie wiem czy alfabet Dionizos'a bedzie teraz pisany,czy moze fani RadeKas'a (:lol:) zdolaja go przescignac i to on go napisze 8) Tak wiec,jak chyba wszyscy czekam na kolejne alfabety
Pozdrawiam
- Sarsik
- Juventino
Wyniki 10. ankiety
1. Dionizos - 20 głosów
2. RadeKas - 13 głosów
3. Pawciosss - 7 głosów
4. Jacol - 2 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Dionizos. Gratulacje.
Proszę chętnych do napisania alfabetu o zgłaszanie się do ankiety. Z powodu braku takich zgłoszeń muszę sam wytypować dwie osoby do ankiety. Proszę też wszystkich zwycięzców o umieszczenie zaległych alfabetów.
Do następnej ankiety przechodzą RadeKas i Pawciosss. Uzupełnią ją DJ Juventinho i ADAMJUVENTUSPL.
Nowa ankieta:
RadeKas
Pawciosss
DJ Juventinho
ADAMJUVENTUSPL
1. Dionizos - 20 głosów
2. RadeKas - 13 głosów
3. Pawciosss - 7 głosów
4. Jacol - 2 głosy
Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Dionizos. Gratulacje.
Proszę chętnych do napisania alfabetu o zgłaszanie się do ankiety. Z powodu braku takich zgłoszeń muszę sam wytypować dwie osoby do ankiety. Proszę też wszystkich zwycięzców o umieszczenie zaległych alfabetów.
Do następnej ankiety przechodzą RadeKas i Pawciosss. Uzupełnią ją DJ Juventinho i ADAMJUVENTUSPL.
Nowa ankieta:
RadeKas
Pawciosss
DJ Juventinho
ADAMJUVENTUSPL
I need a girl that I can train.
- RadeKas
- Juventino
Mowcie mi "wiecznie drugi"
:P:P
No coz, chyba nie bedzie mi dane napisac tego alfabetu, jedank z calego serca dziekuje kazdemu kto oddaje na mnie glosy i chce zobaczyc moje wypociny. Moze wkoncu nam sie uda
.
Nie traktujcie tego jako nabicie, po prostu musialem podziekowac za glosowanie od 3 tygodni i wytrwalosc
. THX 
Edit: Rybeq lol
:D:D:D:D:D

No coz, chyba nie bedzie mi dane napisac tego alfabetu, jedank z calego serca dziekuje kazdemu kto oddaje na mnie glosy i chce zobaczyc moje wypociny. Moze wkoncu nam sie uda
Nie traktujcie tego jako nabicie, po prostu musialem podziekowac za glosowanie od 3 tygodni i wytrwalosc

Edit: Rybeq lol

Ostatnio zmieniony 14 listopada 2004, 13:34 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
srali muszki będzie wiosna
- Lypsky
- Juventino
Jakiego Ultrasa??Teraz wolaja na niego FrancoToMeK pisze:Malo komentowalem alfabetow,ale ten od Ultras'a musze skomentowac![]()

Gratulacje Dionizy

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ToMeK
- Juventino
Hehehe...no takDjJuve pisze:Jakiego Ultrasa??Teraz wolaja na niego FrancoToMeK pisze:Malo komentowalem alfabetow,ale ten od Ultras'a musze skomentowac![]()
![]()

Tak w ogole to gratulacje dla Dionizego i czekamy na alfabet.
Nie martw sie RadeKas...ja bylem tez 3 tygodnie w ankiecie i w koncu odpadlem

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
zabije :twisted: :twisted: Za tego FRANCO to kartki powinny byćToMeK pisze:Hehehe...no takDjJuve pisze:Jakiego Ultrasa??Teraz wolaja na niego FrancoToMeK pisze:Malo komentowalem alfabetow,ale ten od Ultras'a musze skomentowac![]()
![]()
Franca :lol:

Gratulacje dla Dionizosa i od razu Cię uprzedzam, że czeka Cię ciężkie zadanie, bo na napisanie alfabetu trzeba poświęcić kilka godzin
Co do Radekasa to cały czas nie wielu Ci brakuje, wiec tym razem może Ci się uda
- M.
- Juventino
Zdecydowałem się, że mogę się zgłosić. A co mi tam. Najwyżej mnie nie wybierzecie :-D
Gratulacje dla wszystkich, którzy napisali swój alfabet. Wszystkie były super, a najbardziej podobał mi się alfabet Yariego. 8)
Gratulacje dla wszystkich, którzy napisali swój alfabet. Wszystkie były super, a najbardziej podobał mi się alfabet Yariego. 8)
:roll: