Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 19:13

Tym razem będize to Dionizos - bo lubię ludzi którzy mają swoje własne zdanie, nawet jeśli jest bardzo kontrowersyjne. Poza tym jest jedną z ciekawszych postaci na forum ;)

Ultras nie musisz się śpieszyć, i tak zdążysz przed swiergotem ;)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 19:34

Bad_Magick pisze: Ultras nie musisz się śpieszyć, i tak zdążysz przed swiergotem ;)
Hehe. Co jak co ale alfabety nieco się spóźniają. Co gorsza zaległości się powiększają. Nic to nikomu nie zarzucając oczywiscie :wink: Każdy ma przecież wiele innych zajęć.
A do niedawna po pierwszych alfabetach, które wywarły duże wrażenie na forumowiczach, chciałem wyjść z propozycją by w ciągu tygodnia robić 2 ankiety. Jak można wywnioskować, byłby to nietrafny pomysł :)

Obrazek
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 22:12

Ja swój alfabecik już opublikowałem . Napisanie go to był naprawde cięzki orzech do zryzienia. Nie sądsziłem że będe miał takie problemy z pewnymi literkami.
Od razu przepraszam wszystkich których poganiałem kiedyś z publikacją swoich alfabetów:). teraz wiem , jaki to hardcore :shock: :)

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2004, 21:40

kurde zaś mnie dawno nie było :( przepraszam wszystkich Ale wpisuję tutaj nie bez kozery
DJ Juve jesteś Wielki !!! seryjnie twój alfabet mnie powalił :) i to tak fest pozytywnie zwłaszcza literka A . Moje gratulacje za odwagę big respeck dla Ciebie :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 listopada 2004, 21:56

Maggie milo jest przeczytac tak fajne slowa :) szczegolnie od pieknej kobiety :wink: Dziekuje za uznanie :)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 14:38

Bad_Magick pisze:Ultras nie musisz się śpieszyć, i tak zdążysz przed swiergotem ;)
no i udało mi się umieścić alfabet przed Swiergotem :D Po kilku dniach "walki" udało mi sięę skompletować prawie wszystkie literki :wink: zapraszam do lektury: http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 449#128449

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 16:27

Tak więc oceniając ostanie alfabety, jestem pod wielkiem wrażeniem. Naprawdę z przyjemnością czyta się wypociny kolegów i koleżanek :wink: Zdecydowanie wszyscy podolali zadaniu, a latwe nie jest :P
Tak jak się spodziewaliśmy, dowiadujemy się o nas samych wiele nowych rzeczy. Alfabety są pisane od serca co powoduje, że aż nie da się od nich oderwać.
Czekam na kolejne i jeszcze raz gratuluję świetnych alfabetów :wink:

Obrazek
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 11:49

Malo komentowalem alfabetow,ale ten od Ultras'a musze skomentowac :D Po prostu jest to wedlug mnie najlepszy alfabet z dotychczas napisanych...Fakt,ze wszyscy napisali swietne alfabety,ale ten przypadl mi bardzo do gustu,jak zaden inny.
Nie wiem czy alfabet Dionizos'a bedzie teraz pisany,czy moze fani RadeKas'a (:lol:) zdolaja go przescignac i to on go napisze 8) Tak wiec,jak chyba wszyscy czekam na kolejne alfabety :wink:
Pozdrawiam

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 12:49

Wyniki 10. ankiety
1. Dionizos - 20 głosów
2. RadeKas - 13 głosów
3. Pawciosss - 7 głosów
4. Jacol - 2 głosy

Następną osobą, która zamieści swój alfabet będzie Dionizos. Gratulacje.

Proszę chętnych do napisania alfabetu o zgłaszanie się do ankiety. Z powodu braku takich zgłoszeń muszę sam wytypować dwie osoby do ankiety. Proszę też wszystkich zwycięzców o umieszczenie zaległych alfabetów.

Do następnej ankiety przechodzą RadeKas i Pawciosss. Uzupełnią ją DJ Juventinho i ADAMJUVENTUSPL.

Nowa ankieta:
RadeKas
Pawciosss
DJ Juventinho
ADAMJUVENTUSPL

I need a girl that I can train.
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 13:13

Mowcie mi "wiecznie drugi" :P:P:P

No coz, chyba nie bedzie mi dane napisac tego alfabetu, jedank z calego serca dziekuje kazdemu kto oddaje na mnie glosy i chce zobaczyc moje wypociny. Moze wkoncu nam sie uda :wink:.

Nie traktujcie tego jako nabicie, po prostu musialem podziekowac za glosowanie od 3 tygodni i wytrwalosc :D. THX :D

Edit: Rybeq lol :D:D:D:D:D:D
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2004, 13:34 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.

srali muszki będzie wiosna
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 13:17

i tak wczesniej go opublikujesz niz swiergot :wink:

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 14:09

ToMeK pisze:Malo komentowalem alfabetow,ale ten od Ultras'a musze skomentowac :D
Jakiego Ultrasa??Teraz wolaja na niego Franco :D

Gratulacje Dionizy :) Czekam na alfabecik mam nadzieje ze czyms nas zaskoczysz :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 14:31

DjJuve pisze:
ToMeK pisze:Malo komentowalem alfabetow,ale ten od Ultras'a musze skomentowac :D
Hehehe...no tak :D Franca :lol:
Tak w ogole to gratulacje dla Dionizego i czekamy na alfabet.
Nie martw sie RadeKas...ja bylem tez 3 tygodnie w ankiecie i w koncu odpadlem :P

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 14:39

ToMeK pisze:
DjJuve pisze:
Hehehe...no tak :D Franca :lol:
zabije :twisted: :twisted: Za tego FRANCO to kartki powinny być :P :wink:

Gratulacje dla Dionizosa i od razu Cię uprzedzam, że czeka Cię ciężkie zadanie, bo na napisanie alfabetu trzeba poświęcić kilka godzin :wink:
Co do Radekasa to cały czas nie wielu Ci brakuje, wiec tym razem może Ci się uda :wink: Możesz liczyć na mój głos 8)

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 14:50

Zdecydowałem się, że mogę się zgłosić. A co mi tam. Najwyżej mnie nie wybierzecie :-D

Gratulacje dla wszystkich, którzy napisali swój alfabet. Wszystkie były super, a najbardziej podobał mi się alfabet Yariego. 8)

:roll:
Zablokowany