Coppa Italia (1/2): JUVENTUS 2-2 Milan (1-2, 2-2)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 21:46

SirRose pisze: Chiellini powinien był dostać żółtą za faul przed polem karnym na Zlatanie
Chiellini niestety ogólnie dzisiaj gra niepewnie, ma spóźnione interwencje. Zlatan przełożył sobie piłkę na drugą nogę, Giorgio nie nadążył, kosa, o żółtą nikt by nie miał pretensji. Potem sytuacja z El-Shaarawym kiedy Chiellini był już zupełnie spóźniony o dwa tempa. Dobrze że młody zdążył się zabrać z piłką bo gdyby nasz obrońca sięgnął go kulasem to sędzia już by nie miał wyboru, bez kartki by się nie obeszło.
Zadziwia mnie Vucinić który przebiegł chyba tyle, co przez cały styczeń. Ale podzielam zdanie przedmówców - jest do zmiany. Niepotrzebnie pajacuje. KAPITAN Del Piero stoi obok, dyskutuje z sędzią a on się wpieprza między wódkę a zagrychę. Alex go odciąga a ten dalej próbuje wtrącić swoje trzy grosze. Już za samo to mógł dostać kartkę, zamiast ochłonąć i się z tego cieszyć to on dwie minuty później już nie daje sędziemu wyboru.
Lichtsteiner rozgrywa kapitalne zawody, szkoda że zabraknie go na Inter. No i Del Piero ... Kto wie czy Conte nie miał w rękawie asa, który mógł dał nam scudetto.

nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Wojtek pisze:Bez przesady! Co takiego zrobił Del Piero w pierwszej połowie oprócz strzelenia bramki?
To co do napastnika należy, czyli strzelił bramkę. Poza tym śmiga w te i we wte, więc nie ma do czego się przyczepić. Tylko pochwalić.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Corcky pisze:
Lypsky pisze:Vucinic mimo nie najgorszej gry, jest do zmiany, ewidentnie szuka czerwonej kartki.
Nie zgodzę się. Vucinic gra b. dobre zawody. Dużo wygranych pojedynków, mnóstwo zdrowia i walki w defensywie. Mam przy tym nadzieję, że zachowa zimną krew i czerwieni nie złapie.
Gra dobrze, ale w końcówce drugiej połowy był tak "nagrzany", że gdyby sędzie chciał, mógł wyrzucić go w pierwszych 45 minutach.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 21:47

Szczesliwy ten, kto ma dostep do ESPN w fajnej jakosci :/ Najlepszy link, pomimo ze ekran maly, to chyba ten 2 strony temu do RAI1 na rojadirecta (nie ten, ktory podal przed chwila mati888): http://www.rojadirecta.me/goto/sportita ... gspot.com/

Milan po pierwszej polowie powinien grac w 10 (Muntari lub Aqua pod prysznic).
Alex, coz, klasa. Grande Ale!

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 21:48

KondzioJuveFans pisze:
Wojtek pisze:
KondzioJuveFans pisze:ja się tylko zastanawiam dlaczego Del Piero nie jest naszym podstawowym napastnikiem :think:
Bez przesady! Co takiego zrobił Del Piero w pierwszej połowie oprócz strzelenia bramki? Raz spowolnił naszą kontre a drugi źle odegrał znowu kończąc nasz atak.
oglądamy te same mecze ? Alex haruje z przodu a na dodatek wraca się do obrony a na dodatek strzelił gola , więc czego więcej chcieć od napastnika ?
tym bardziej że cygan w porównaniu z Alexem nie istnieje, z czego się można cieszyć. no ale Alex to nie Messi czy krystyna, nie walnął 3 bramek do przerwy więc gra słabo. trudno odebrać mu piłkę, wywalcza wolne, ma okazje, strzelił bramkę :dance:

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 21:49

Jak ktos szuka dobrej jakosci to polecam Channel - 124193. Po szwedzku ale idzie ich sluchac. :-D

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
gianbuffon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 21:50

szczypek pisze:
gianbuffon pisze:dostałem kartkę za lenistwo. Przejrzałem teraz cały temat i nikt nie zadał takiego pytania, ani nie znalazłem odpowiedzi. Jesteście po prostu niesamowici!
Sprawdź zanim zapytasz o transmisję w tv/link w Internecie i ten.. nie pajacuj.

Dobry mecz w naszym wykonaniu, mamy więcej chęci i chociaż Milan sporo czasu jest przy piłce to nic z tego nie wynika. Nie wiem czy Del Piero nie pomógł sobie ręką przy tej bramce, ale bardzo się cieszę, że strzelił. Forza Juve!
Uwaga! Bardzo często użytkownicy prowadzący dyskusje w wyżej wymienionych tematach sami poruszają temat meczów w tv i zdarza się (chociaż niezwykle rzadko), że może któraś z platform w swoim programie dołoży mecz albo jest on dostępny, bo któryś z kanałów znajduje się w ofercie, a zakładającemu temat to zwyczajnie umknęło.[/quote]

Nie raz i nie dwa zdarzało się tak, że transmisji wg programu miało nie być, a później okazało się, że jednak jest. Zapytałem kulturalnie, prosiłem o wyrozumiałość. Więc oszczędź sobie na przyszłość takich osobistych wycieczek pod moim adresem. Nie zadaje takich pytań przy każdym jednym meczu Juve, więc mogło się obejść bez kartki.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 21:55

Ode mnie kartka będzie zawsze za takie pytania. Jeśli ktoś by wiedział o takiej transmisji to by napisał bez Twojego pytania i nie ma potrzeby żeby się powtarzał bo Tobie się nie chce szukać.

A o wyrozumiałość zaczęliby prosić wszyscy i niby dlatego mamy nie kartkować?

Koniec OT.

Obrazek
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 22:39

Gorszej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> niż Boriello to w promieniu 300 km od Turynu nie ma.

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

CO TO JEST?!!! - stracic 2 budy w drugiej połowie.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

nie, nie da się wygrać na chodząco. trzeba przynajmniej choc troche pobiegac.

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 22:40

Brawo dla Conte za Boriello i brawo dla Juve za gre na czas przy stanie 1-1.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Szkoda zejścia Del Piero gdyby przyszło do karnych albo trafiłby się wolny to by się przydał :|

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Piękna zmiana Del Piero na Boriello... Brawo :bravo:
Zapewne ustawi nam mecz :ok:

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

potwierdziło się to co pisałem w przerwie ... że zostało jeszcze 45 do przebiegania a nasze grajki te 45 przechodziły po boisku , jedyny który harował to Vidal , który zaliczył chyba z milion odbiorów a Borriello to szkoda gadać o nim...

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Zablokowany