Coppa Italia (1/2): JUVENTUS 2-2 Milan (1-2, 2-2)
- zahor
- Juventino
Chiellini niestety ogólnie dzisiaj gra niepewnie, ma spóźnione interwencje. Zlatan przełożył sobie piłkę na drugą nogę, Giorgio nie nadążył, kosa, o żółtą nikt by nie miał pretensji. Potem sytuacja z El-Shaarawym kiedy Chiellini był już zupełnie spóźniony o dwa tempa. Dobrze że młody zdążył się zabrać z piłką bo gdyby nasz obrońca sięgnął go kulasem to sędzia już by nie miał wyboru, bez kartki by się nie obeszło.SirRose pisze: Chiellini powinien był dostać żółtą za faul przed polem karnym na Zlatanie
Zadziwia mnie Vucinić który przebiegł chyba tyle, co przez cały styczeń. Ale podzielam zdanie przedmówców - jest do zmiany. Niepotrzebnie pajacuje. KAPITAN Del Piero stoi obok, dyskutuje z sędzią a on się wpieprza między wódkę a zagrychę. Alex go odciąga a ten dalej próbuje wtrącić swoje trzy grosze. Już za samo to mógł dostać kartkę, zamiast ochłonąć i się z tego cieszyć to on dwie minuty później już nie daje sędziemu wyboru.
Lichtsteiner rozgrywa kapitalne zawody, szkoda że zabraknie go na Inter. No i Del Piero ... Kto wie czy Conte nie miał w rękawie asa, który mógł dał nam scudetto.
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
To co do napastnika należy, czyli strzelił bramkę. Poza tym śmiga w te i we wte, więc nie ma do czego się przyczepić. Tylko pochwalić.Wojtek pisze:Bez przesady! Co takiego zrobił Del Piero w pierwszej połowie oprócz strzelenia bramki?
- Lypsky
- Juventino
Gra dobrze, ale w końcówce drugiej połowy był tak "nagrzany", że gdyby sędzie chciał, mógł wyrzucić go w pierwszych 45 minutach.Corcky pisze:Nie zgodzę się. Vucinic gra b. dobre zawody. Dużo wygranych pojedynków, mnóstwo zdrowia i walki w defensywie. Mam przy tym nadzieję, że zachowa zimną krew i czerwieni nie złapie.Lypsky pisze:Vucinic mimo nie najgorszej gry, jest do zmiany, ewidentnie szuka czerwonej kartki.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Szczesliwy ten, kto ma dostep do ESPN w fajnej jakosci
Najlepszy link, pomimo ze ekran maly, to chyba ten 2 strony temu do RAI1 na rojadirecta (nie ten, ktory podal przed chwila mati888): http://www.rojadirecta.me/goto/sportita ... gspot.com/
Milan po pierwszej polowie powinien grac w 10 (Muntari lub Aqua pod prysznic).
Alex, coz, klasa. Grande Ale!

Milan po pierwszej polowie powinien grac w 10 (Muntari lub Aqua pod prysznic).
Alex, coz, klasa. Grande Ale!
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Nedved1983
- Juventino
tym bardziej że cygan w porównaniu z Alexem nie istnieje, z czego się można cieszyć. no ale Alex to nie Messi czy krystyna, nie walnął 3 bramek do przerwy więc gra słabo. trudno odebrać mu piłkę, wywalcza wolne, ma okazje, strzelił bramkęKondzioJuveFans pisze:oglądamy te same mecze ? Alex haruje z przodu a na dodatek wraca się do obrony a na dodatek strzelił gola , więc czego więcej chcieć od napastnika ?Wojtek pisze:Bez przesady! Co takiego zrobił Del Piero w pierwszej połowie oprócz strzelenia bramki? Raz spowolnił naszą kontre a drugi źle odegrał znowu kończąc nasz atak.KondzioJuveFans pisze:ja się tylko zastanawiam dlaczego Del Piero nie jest naszym podstawowym napastnikiem![]()

- kosciu88
- Juventino
Jak ktos szuka dobrej jakosci to polecam Channel - 124193. Po szwedzku ale idzie ich sluchac. :-D
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- gianbuffon
- Juventino
szczypek pisze:Sprawdź zanim zapytasz o transmisję w tv/link w Internecie i ten.. nie pajacuj.gianbuffon pisze:dostałem kartkę za lenistwo. Przejrzałem teraz cały temat i nikt nie zadał takiego pytania, ani nie znalazłem odpowiedzi. Jesteście po prostu niesamowici!
Dobry mecz w naszym wykonaniu, mamy więcej chęci i chociaż Milan sporo czasu jest przy piłce to nic z tego nie wynika. Nie wiem czy Del Piero nie pomógł sobie ręką przy tej bramce, ale bardzo się cieszę, że strzelił. Forza Juve!
Uwaga! Bardzo często użytkownicy prowadzący dyskusje w wyżej wymienionych tematach sami poruszają temat meczów w tv i zdarza się (chociaż niezwykle rzadko), że może któraś z platform w swoim programie dołoży mecz albo jest on dostępny, bo któryś z kanałów znajduje się w ofercie, a zakładającemu temat to zwyczajnie umknęło.[/quote]
Nie raz i nie dwa zdarzało się tak, że transmisji wg programu miało nie być, a później okazało się, że jednak jest. Zapytałem kulturalnie, prosiłem o wyrozumiałość. Więc oszczędź sobie na przyszłość takich osobistych wycieczek pod moim adresem. Nie zadaje takich pytań przy każdym jednym meczu Juve, więc mogło się obejść bez kartki.
- tabo89
- Juventino
- gucio_juve
- Juventino
Gorszej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> niż Boriello to w promieniu 300 km od Turynu nie ma.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Szkoda zejścia Del Piero gdyby przyszło do karnych albo trafiłby się wolny to by się przydał 

- KondzioJuveFans
- Juventino
potwierdziło się to co pisałem w przerwie ... że zostało jeszcze 45 do przebiegania a nasze grajki te 45 przechodziły po boisku , jedyny który harował to Vidal , który zaliczył chyba z milion odbiorów a Borriello to szkoda gadać o nim...
Fino Alla Fine Forza Juventus!