Serie A (18): Catania 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 21:29

Ja też zrozumiałem trzech w środku, więc sorry bejbe, ale większość ma rację :P

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 22:50

Kędzior pisze:Zauważ, że napisałem m.in. od Nedveda. Również Nocerino miał wspomagać ataki (gdy grał na prawej stronie). To, że zawiódł to już nie moja wina.
Prosze Cie :prochno: Nassza gra jest tylko zalezna od 2 skrzydlowych (w ktorych jeden z nich to def. srodkowy pomocnik a drugi 36letnia BYLA gwiazda) To moze wystawmy 8 skrzydlowych to bedziemy wygrywac. to nie FIFA, ze kazdy zawodnik nie opuszcza swojego toru :|
Do jakich podań ? W tym meczu nie było żadnych podań. Dośrodkowania były tragiczne. Hasan zamiast dogrywać piłki właśnie np. do Treze szedł sam w pole karne Catanii i tracił piłkę.
Tak i caly mecz gralismy w karty :prochno: Tak a zwalmy wszystko na Hasana, ktory byl akurat jednym z niewielu, ktorzy wczoraj zagrali dobrze. Pewnie wszystko grajmy na Treze, ktory stoi w miejscu drepcze i ma na sobie 2 obroncow :prochno: I kazda pilke grajmy do Treze bo on zawsze strzela :| Zeby nie bylo David jest fantastycznym napastnikiem, ale irytuje mnie, ze gdy zagra slaby mecz to zawsze nie jego wina. To tez jest pilkarz, ktory potrafi kopnac pilke. Nie robcie z niego jakiegos inwalidy.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2008, 23:43

Kolejny mecz, którego nie oglądąłem (i kolejn, którego wynik nie jest satysfakcjonujący...). Coż... bywa. Inter męczył się dzisiaj ze Siena (ostatecznie Siena 2-3 Inter), ale bardziej myślę o grze naszego zespołu. Czegoś mi ciągle w niej brakuje... Zimowe okienkto transferowe póki co bez rewelacji.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 15:08

szczypek pisze:Kolejny mecz, którego nie oglądąłem (i kolejn, którego wynik nie jest satysfakcjonujący...). Coż... bywa. Inter męczył się dzisiaj ze Siena (ostatecznie Siena 2-3 Inter), ale bardziej myślę o grze naszego zespołu. Czegoś mi ciągle w niej brakuje...
jedyne czego Ci moze brakować to dobrego wyniku bo sam przyznałeś ze to był już kolejny mecz którego nie oglądałeś więc gry ocenić to za bardzo nie mozesz a co za tym idzie nie wiesz co w niej moze brakować :wink:
szczypek pisze:Zimowe okienkto transferowe póki co bez rewelacji
"bez rewelacji" to i tak za delikatnie powiedziane bo ja bym to określił ze póki co to beznadzieja - nikogo Juventus nie sprowadził a wypożyczył Criscito, no ale jeszcze trochę czasu zostało więc po cichu liczę na VdV lub Sissoko i moze jakiegoś środkowego obrońce

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Ciro85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 15:16

"bez rewelacji" to i tak za delikatnie powiedziane bo ja bym to określił ze póki co to beznadzieja - nikogo Juventus nie sprowadził a wypożyczył Criscito, no ale jeszcze trochę czasu zostało więc po cichu liczę na VdV lub Sissoko i moze jakiegoś środkowego obrońce
Liczysz, że Sissoko jest tym który odmieni grę Juve?? To jest typowy defensywny pomocnik a tych mamy (Zanetti i Nocerino) nam bardziej potrzeba zawodnika właśnie pokroju VDV .

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 15:51

Ciro85 pisze:Liczysz, że Sissoko jest tym który odmieni grę Juve?? To jest typowy defensywny pomocnik a tych mamy (Zanetti i Nocerino) nam bardziej potrzeba zawodnika właśnie pokroju VDV .
mając możliwość kupienia Sissoko dwa razy bym się nie zastanawiał i brał go w ciemno bo Nocerino fakt chęci i serce do gry ma ale lepiej byłoby dla niego i przede wszystkim dla Juve zeby poszedł w ślady Criscito czyli został wypożyczony bo porównywanie go (przynajmniej narazie) do Gattuso to obraza dla tego drugiego (każdy kto widział choćby kilka ostatnich meczy z jego udziałem przezna mi rację). Nocerino grywał ostatnio w pierwszym składzie tylko dlatego ze transfery Tiago i przede wszystkim Almirona okazały się totalną klapą

oczywiście co do VdV to się z Tobą zgadzam w 100% ale Sissoko też by się bardzo przydał bo sam Zanetti grał nie bedzie za dwóch bo jemu też nie każdy mecz wyjdzie tak dobrze jak z Lazio i wtedy bedzie kolejna totalna klapa jak w sobotę z Catanią

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 17:26

Naprawdę widzicie sens w dalszych dywagacjach natemat spalonego czy ewentualnych transferów? :think: Szkoda czasu. Wyniku już nie zmienimy, a sedzia też człowiek, mówię to ze spokojem bo moim zdaniem spalonego nie było. Molinaro byl jeszcze myślami na Malcie i już.
Może zminić skład, ale? Ludzie, kiedy Juventus w zimie kogoś ostatnio kupił? No słucham? W zimowym okineku transferowym zawsze jesteśmy ,,martwi'', tylko wypożyczamy. Szkoda, bo akurat teraz wzmocnienia są nam potrzebne, ale jeśli nasz zarząd ma na wyciągniecie ręki Van Der Vaarta i nie korzysta z okazji, to ja już komepletnie nie wiem co siedzi w ich głowach :roll:

O maczu z Catanią zapominamy, właśnie w takich spotkaniach odczuwamy najbardziej degradację. Kiedyś bysmy ioch rozbili, nawet grając przeciętnie... teraz musimy się skupić na PW! To dla nas wielka szansa, nie możemy sobie olać tych rozgrywek.

Rywale zagrali jak z nut, po 2 bramki Zlatana (kolejna piekna :roll: ) i Mutu, obaj mają już po 11 bramek, obaj byli i byliby dalej naszymi zawodnikami...

Obrazek
Meelex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2008, 17:40

http://www.mininova.org/tor/1103340 - torrent z calym meczem PL zgrany przeze mnie z Canal +. Jakosc bardzo dobra

Zablokowany