Serie A (18): Catania 1-1 JUVENTUS
- Machnes
- Juventino
Prosze CieKędzior pisze:Zauważ, że napisałem m.in. od Nedveda. Również Nocerino miał wspomagać ataki (gdy grał na prawej stronie). To, że zawiódł to już nie moja wina.

Tak i caly mecz gralismy w kartyDo jakich podań ? W tym meczu nie było żadnych podań. Dośrodkowania były tragiczne. Hasan zamiast dogrywać piłki właśnie np. do Treze szedł sam w pole karne Catanii i tracił piłkę.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Kolejny mecz, którego nie oglądąłem (i kolejn, którego wynik nie jest satysfakcjonujący...). Coż... bywa. Inter męczył się dzisiaj ze Siena (ostatecznie Siena 2-3 Inter), ale bardziej myślę o grze naszego zespołu. Czegoś mi ciągle w niej brakuje... Zimowe okienkto transferowe póki co bez rewelacji.
- mateo369
- Juventino
jedyne czego Ci moze brakować to dobrego wyniku bo sam przyznałeś ze to był już kolejny mecz którego nie oglądałeś więc gry ocenić to za bardzo nie mozesz a co za tym idzie nie wiesz co w niej moze brakowaćszczypek pisze:Kolejny mecz, którego nie oglądąłem (i kolejn, którego wynik nie jest satysfakcjonujący...). Coż... bywa. Inter męczył się dzisiaj ze Siena (ostatecznie Siena 2-3 Inter), ale bardziej myślę o grze naszego zespołu. Czegoś mi ciągle w niej brakuje...
"bez rewelacji" to i tak za delikatnie powiedziane bo ja bym to określił ze póki co to beznadzieja - nikogo Juventus nie sprowadził a wypożyczył Criscito, no ale jeszcze trochę czasu zostało więc po cichu liczę na VdV lub Sissoko i moze jakiegoś środkowego obrońceszczypek pisze:Zimowe okienkto transferowe póki co bez rewelacji
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Ciro85
- Juventino
Liczysz, że Sissoko jest tym który odmieni grę Juve?? To jest typowy defensywny pomocnik a tych mamy (Zanetti i Nocerino) nam bardziej potrzeba zawodnika właśnie pokroju VDV ."bez rewelacji" to i tak za delikatnie powiedziane bo ja bym to określił ze póki co to beznadzieja - nikogo Juventus nie sprowadził a wypożyczył Criscito, no ale jeszcze trochę czasu zostało więc po cichu liczę na VdV lub Sissoko i moze jakiegoś środkowego obrońce
- mateo369
- Juventino
mając możliwość kupienia Sissoko dwa razy bym się nie zastanawiał i brał go w ciemno bo Nocerino fakt chęci i serce do gry ma ale lepiej byłoby dla niego i przede wszystkim dla Juve zeby poszedł w ślady Criscito czyli został wypożyczony bo porównywanie go (przynajmniej narazie) do Gattuso to obraza dla tego drugiego (każdy kto widział choćby kilka ostatnich meczy z jego udziałem przezna mi rację). Nocerino grywał ostatnio w pierwszym składzie tylko dlatego ze transfery Tiago i przede wszystkim Almirona okazały się totalną klapąCiro85 pisze:Liczysz, że Sissoko jest tym który odmieni grę Juve?? To jest typowy defensywny pomocnik a tych mamy (Zanetti i Nocerino) nam bardziej potrzeba zawodnika właśnie pokroju VDV .
oczywiście co do VdV to się z Tobą zgadzam w 100% ale Sissoko też by się bardzo przydał bo sam Zanetti grał nie bedzie za dwóch bo jemu też nie każdy mecz wyjdzie tak dobrze jak z Lazio i wtedy bedzie kolejna totalna klapa jak w sobotę z Catanią
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Naprawdę widzicie sens w dalszych dywagacjach natemat spalonego czy ewentualnych transferów?
Szkoda czasu. Wyniku już nie zmienimy, a sedzia też człowiek, mówię to ze spokojem bo moim zdaniem spalonego nie było. Molinaro byl jeszcze myślami na Malcie i już.
Może zminić skład, ale? Ludzie, kiedy Juventus w zimie kogoś ostatnio kupił? No słucham? W zimowym okineku transferowym zawsze jesteśmy ,,martwi'', tylko wypożyczamy. Szkoda, bo akurat teraz wzmocnienia są nam potrzebne, ale jeśli nasz zarząd ma na wyciągniecie ręki Van Der Vaarta i nie korzysta z okazji, to ja już komepletnie nie wiem co siedzi w ich głowach :roll:
O maczu z Catanią zapominamy, właśnie w takich spotkaniach odczuwamy najbardziej degradację. Kiedyś bysmy ioch rozbili, nawet grając przeciętnie... teraz musimy się skupić na PW! To dla nas wielka szansa, nie możemy sobie olać tych rozgrywek.
Rywale zagrali jak z nut, po 2 bramki Zlatana (kolejna piekna :roll: ) i Mutu, obaj mają już po 11 bramek, obaj byli i byliby dalej naszymi zawodnikami...

Może zminić skład, ale? Ludzie, kiedy Juventus w zimie kogoś ostatnio kupił? No słucham? W zimowym okineku transferowym zawsze jesteśmy ,,martwi'', tylko wypożyczamy. Szkoda, bo akurat teraz wzmocnienia są nam potrzebne, ale jeśli nasz zarząd ma na wyciągniecie ręki Van Der Vaarta i nie korzysta z okazji, to ja już komepletnie nie wiem co siedzi w ich głowach :roll:
O maczu z Catanią zapominamy, właśnie w takich spotkaniach odczuwamy najbardziej degradację. Kiedyś bysmy ioch rozbili, nawet grając przeciętnie... teraz musimy się skupić na PW! To dla nas wielka szansa, nie możemy sobie olać tych rozgrywek.
Rywale zagrali jak z nut, po 2 bramki Zlatana (kolejna piekna :roll: ) i Mutu, obaj mają już po 11 bramek, obaj byli i byliby dalej naszymi zawodnikami...

- Meelex
- Juventino
http://www.mininova.org/tor/1103340 - torrent z calym meczem PL zgrany przeze mnie z Canal +. Jakosc bardzo dobra