Stroje Juve na przyszły sezon
- Jarolinho
- Juventino
- RuTeK
- Juventino
Na pewno w sklepach Nike. Bo jezeli koszulki sa juz w Angli to we wloszech tez juz musza byc.
P.s A wracajac do tematu nie chcialem sie chwalic ale juz nowa koszulke mam i jest cudowna
P.s A wracajac do tematu nie chcialem sie chwalic ale juz nowa koszulke mam i jest cudowna

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- RuTeK
- Juventino
Dokładnie zakupił mi ja przyjaciel, ktory pracuje w Londynie ! Za koszulke zapłacił niecałe 50 Funtów. Ale co tam pracuje sie to można zaszalec. A koszulka z sezonu 05/06 idzie w Antyrame i na sciane 

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- white_wolv
- Juventino
Koszulki sa swietne. Chyba po raz pierwszy w zyciu zaszaleje i zakupie oryginal.. Ciesze sie z powrotu kolnierzykow bo szczerze mowiac brakowalo mi ich. No i te paski..mniam.
Jedynie te czarne wyjazdowki wygladaja troche zalobnie ale tez sa fajne.
Jedynie te czarne wyjazdowki wygladaja troche zalobnie ale tez sa fajne.
- mesju
- Qualità Juventino
A mi tak średnio przypadły do gustu. Fajny jest kołnierzyk - narzekać nie można. Jednak te z poprzedniego sezonu jakoś bardziej mi się podobały. Może dlatego, że miały flagę Włoch ( :? ). To jednak, co najbardziej mi się podobało, to nasze logo na środku koszulki. Teraz wróciło na lewą stronę. Szkoda...
Nie mogę się doczekać, aż nowe koszulki pojawią się w sklepach. Czekałem na nowe modele, bo obiecałem sobie, że kupie jedną oryginalną koszulkę. Tylko teraz nie wiem czy wziąć domową czy wyjazdową. Ta druga jest super, tylko, że ja nie mam jeszcze nawet domowej
Nie mogę się doczekać, aż nowe koszulki pojawią się w sklepach. Czekałem na nowe modele, bo obiecałem sobie, że kupie jedną oryginalną koszulkę. Tylko teraz nie wiem czy wziąć domową czy wyjazdową. Ta druga jest super, tylko, że ja nie mam jeszcze nawet domowej

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Dokładnie. Powracają stare dobrze wzory. Nie dość, że wąskie paski to jeszcze kołnierzyk. Mioooodzio!white_wolv pisze:Koszulki sa swietne. Chyba po raz pierwszy w zyciu zaszaleje i zakupie oryginal.. Ciesze sie z powrotu kolnierzykow bo szczerze mowiac brakowalo mi ich. No i te paski..mniam.
Co do tej czarnej koszulki to jest taka, hmm... normalna. Przypomina bardziej trenignową niżeli meczową, ale też nie jest zła

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Koszulki wyjazdowe są świetne :!: Chyba pierwsze od kiedy ubiera nas nike które mi sie podobają.
A domowe jak to domowe mi w odróznieniu do większości z Was nie podobają sie cienkie pasy, kołnieżyki to jeszcze, ale wg mnie najpiękniejsze stroje jakie kiedykolwiek miał Juventus miały własnie szerokie pasy (kiedy ubierała nas Kappa 97/98 i Lotto 02/03)
A domowe jak to domowe mi w odróznieniu do większości z Was nie podobają sie cienkie pasy, kołnieżyki to jeszcze, ale wg mnie najpiękniejsze stroje jakie kiedykolwiek miał Juventus miały własnie szerokie pasy (kiedy ubierała nas Kappa 97/98 i Lotto 02/03)
- JuventinoPS
- Juventino
- jarek170989
- Juventino
Chciałbym poinformować wszystkich ,którzy chcą zakupić koszulkę domową Juventusu na nowy sezon że są one dostępne na Allegro. Cena 80 zł.Według mnie są to oryginalne koszulki nike, ponieważ dołączone do nich są nawet herby Włoch czego nie można dostać w przypadku kupowania podróbki z Tajlandii. Dostępne są wszyskie rozmiary więc każdy bedzie mógł sobie taką sprawić. KUPUJMY TE KOSZULKI I POKAŻMY ŚWIATU ILU NAS JEST ORAZ JAKICH MA JUVENTUS KIBICÓW :!: :!: :!: Jeszcze jedno to nie ja je sprzedaje tylko ,że je wypatrzyłem i chcę się tym podzielić z innymi Juventini! A tu link do koszulek http://www.allegro.pl/item118921753_juv ... roz_l.html FORZA JUVE!!!!
- jarek170989
- Juventino
Aha dzięki ale i tak sobie taką sprawie. Rzeczywiście jak mogłem być taki głupi i pomyśleć że za oryginalną koszulkę trza dać 80zł.
- blk01
- Juventino
herb włoch chyba nie będzie dołaczany ;/ jak kuopię to i tak czarną bo domową mam 05/06 i jest 100x ładniejsza
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.