Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 22:45

Wojtek pisze:Są są, myślę, że Atletico jest ostatnią nadzieją, by Barca nie znalazła się w finale! Barca w dołku i Atletico musi to wykorzystać jutro :pray:
Wierzysz w to? Według mnie to fikcja. Nie wiem na jakie wyżyny musiało by się Atletico wznieść by wygrać z Barcą, UEFĄ i sędziami :whistle:
Wojtek pisze:Jeśli jednak Barca przejdzie dalej to na bank nie będzie el clasico w 1/2 bo uefa marzy o takim finale...
Swoją drogą zastanawia mnie to - :think: Skoro UEFA marzy o takim finale, to czemu nigdy go nie wydrukowała?
Cabrini_idol pisze:Całym sercem za Atletico, drużyny mniejszego kalibru od Juve patrząc na historię ale bardzo podobnie budowanej na przestrzeni 5 ostatnich lat. Mądra polityka transferowa oraz świetny zarząd wraz z trenerem/trenerami, dokładnie tak jak my.
Także ze względu na styl gry jest to drużyna najbardziej do nas podobna z tych które zostały :)

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 22:47

Wojtek pisze:
Cabrini_idol pisze:Całym sercem za Atletico, drużyny mniejszego kalibru od Juve patrząc na historię ale bardzo podobnie budowanej na przestrzeni 5 ostatnich lat. Mądra polityka transferowa oraz świetny zarząd wraz z trenerem/trenerami, dokładnie tak jak my.
Dokładnie. Strach pomyśleć jednak co będzie jeśli w 1/2 się zameldują Barca, Real, Bayern, City. Kto by nie wygrał, będzie źle.
Jak to co będzie ? Pozwolę kobiecie pierwszy raz w tym roku oglądnąć Na dobre i na złe w środę :prochno:

Obrazek
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 22:52

Wojtek pisze: Ibra już chyba nigdy nie wygra tej LM (tym bardziej jeśli w lato odejdzie do United).
Sesesesese :dance2:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
Wojtek pisze:Jeśli jednak Barca przejdzie dalej to na bank nie będzie el clasico w 1/2 bo uefa marzy o takim finale...
Swoją drogą zastanawia mnie to - :think: Skoro UEFA marzy o takim finale, to czemu nigdy go nie wydrukowała?
Drukuje co roku. Real z Barcą praktycznie co roku są w półfinale, dziwne, że nigdy na siebie nie trafiają :D Wyjątek był w sezonie 10/11. Jeśli był jakiś jeszcze półfinał Real Barca w LM w niedalekiej przeszłości to mnie poprawcie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

1 <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> minuta

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 22:58

Jakby faktycznie Barca, Real, Bayern i City bylo w 1/2 to juz niech to City wygra. A nie "wielcy" beda nabijać cyferki.
Tak czy siak 1:0 dla Atletico jest realne.

mephisto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 23:03

Alex96 pisze:Jakby faktycznie Barca, Real, Bayern i City bylo w 1/2 to juz niech to City wygra. A nie "wielcy" beda nabijać cyferki.
W sumie tak samo to widzę :D
koki90 pisze:Wygrana City wcale by nam nie pomogła, bo ustawiłaby ich w jeszcze lepszej pozycji od nas w negocjacjach z graczami takimi jak Gundogan. Już teraz ciężko nam z nimi rywalizować o niektórych zawodników.

Poza tym, chyba bym tego nie zdzierżył, że drużyna, którą klepnęliśmy dwukrotnie w tym sezonie LM zgarnęłaby to trofeum.
No, czyli jak by się nie skończyło - jest tragedia. :roll:
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2016, 23:05 przez mephisto, łącznie zmieniany 1 raz.

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 23:03

Wygrana City wcale by nam nie pomogła, bo ustawiłaby ich w jeszcze lepszej pozycji od nas w negocjacjach z graczami takimi jak Gundogan. Już teraz ciężko nam z nimi rywalizować o niektórych zawodników.

Poza tym, chyba bym tego nie zdzierżył, że drużyna, którą klepnęliśmy dwukrotnie w tym sezonie LM zgarnęłaby to trofeum.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 23:04

Wojtek pisze:Drukuje co roku...
Nie o to mi chodziło... Po prostu mnie zastanawia, dlaczego nie powiedzą "b" jak mówią "a" - mianowicie, nie przepchną obu tych drużyn do finału jednocześnie.
Mieliby wreszcie Gran Derbi w Finale CL + pojedynek o złotą piłkę "Leo" vs. "Krystyna" :rotfl: Kasy by to przyniosło więcej niż cała edycja.

KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 23:33

Wojtek pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:
Drukuje co roku. Real z Barcą praktycznie co roku są w półfinale, dziwne, że nigdy na siebie nie trafiają :D Wyjątek był w sezonie 10/11. Jeśli był jakiś jeszcze półfinał Real Barca w LM w niedalekiej przeszłości to mnie poprawcie.
Nie jestem pzrekonany czy w tamtej edycji ostatnie losowanie nie odbywało sie w ćwierćfinale po czym układano drabinke. Zmieniono to jakieś 2 lata temu. Teraz łatwiej manipulować.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 23:33

Po wylosowaniu grup LM 2015/16 pisałem, że ten rok może być rokiem City. Potem poleciała na mnie krytyka za takie osądy, a następnie dwa mecze w bezpośrednim starciu, które wygraliśmy. Dziś paradoks tej sytuacji widzimy. Chociaż z takim stylem City będzie trudno walczyć o finał z kimkolwiek to jednak są w grze. Szkoda PSG, ale sami sobie są winni za pierwszy mecz.

Wolfsburg popełnił podobny błąd jak Borussia te pare lat temu i skończyło się tak samo(wtedy w Dortmundzie było 2:0 a potem Real wygrał pewnie u siebie - to był zdaje się ten rok w którym Real wygral LM)

Jutro mimo wszystko może być ciekawie, licze na dwie sensacje, a szczególnie za Atletico.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2016, 23:58

W sumie, może i City awansowało do 1/2. Jednak nie mamy czym się martwić, byliśmy dwukrotnie lepsi - dwukrotnie wygrywając - od półfinalisty CL - a więc ZNÓW mamy drużynę na finał! Dodatkowo o włos przegraliśmy z Bayernem. Świadczy to o tym, że poziom Juventusu jest bardzo wysoki i rośnie.
Bo Szczerze mówiąc, rok temu mieliśmy łatwiejszych rywali... ;)

Więc czemu zawodnicy mają chętniej wybierać Manchester City?

Więc powiem tak: Jest czego żałować, ale nie ma się czym martwić. :cwaniak:

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2016, 00:49

Ależ niesmak po meczu w Madrycie. Niemcy zaprezentowali dokładnie ten sam rodzaj frajerstwa co my z Bayernem. Każdy mający śladowe pojęcie o futbolu wiedział, że ich jedyną drogą do półfinału będzie szukanie gola od pierwszej minuty, że nie ma możliwości awansu bez strzelonej bramki na Bernabeu. A tu zonk, "mamy przewagę dwóch goli, spokojnie, bez nerwów, bronimy, może trafi się kontra, może się uda, my nic nie musimy, to nasze marzenie bal bla bla".
I jeszcze ta nieszczęsna trzecia bramka Realu. Strzał w wysokości klatki piłkarzy z muru a tu jakiś ponoć doświadczony i klasowy farfocel obraca się w poprzek. :doh: Przecież na podwórku linczuje się za takie zachowanie. :o
W drugim meczu statystyka pt. wygrywa gospodarz, przegrywa Ibra, okazał się nie do powstrzymania.
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2016, 00:52 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.

KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2016, 00:52

wagner pisze:Wolfsburg popełnił podobny błąd jak Borussia te pare lat temu i skończyło się tak samo(wtedy w Dortmundzie było 2:0 a potem Real wygrał pewnie u siebie - to był zdaje się ten rok w którym Real wygral LM)
Było na odwrót. Najpierw Borussia dostała 3:0 na bernabeu, a później Real omało co nie sfrajerzył awansu w rewanżu

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 kwietnia 2016, 01:54

ForzaItanimulli3vujcm pisze:W sumie, może i City awansowało do 1/2. Jednak nie mamy czym się martwić, byliśmy dwukrotnie lepsi - dwukrotnie wygrywając - od półfinalisty CL - a więc ZNÓW mamy drużynę na finał!
A Termalica jest lepsza od Barcelony. :prochno: Niech City wygra LM, najlepiej w finale pokonując Bayern to jeszcze się okaże, że mimo porażki w 1/8 i tak jesteśmy lepsi od Bawarczyków i będziemy mogli spać spokojnie.

Wolfsburg sfrajerzył chyba jeszcze bardziej niż my. Natomiast po raz drugi w tej edycji potwierdziło się, że, grając z najlepszymi drużynami, nawet dwubramkowe prowadzenie nie jest bezpieczne.

ODPOWIEDZ