Juve i Nike
- DeeJay
- Juventino
Jeśli chodzi o białe, to mi się bardzo podobają, ale o wiele lepsze były te z sezonu 97/99. Były one rezerwowe. Po biało-czarnych i tych niebieskich. Ta czarna gwiazda na ramieniu...mmm, coś pięknego :-D
- juveluck
- Juventino
Widz ze masz uprzedzenia do Nike, mozesz wyjasnic dlaczego. Ja do nich nic nie mam a dotego daja duzo kasy wiec, o co chodziSergi pisze:Ta faja mogłaby być obrócona do góry nogami i najlepiej jeszce przekreślona.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Sergi
- Juventino
Mogę jeszcze dodać, że wolałbym, żeby Juventus grał w strojach Wehrmachtu niż w nike.
Nie wiem czy uprzedzenie to dobre określenie. Wiadomo wszem i wobec jak nike "produkuje" swoje wyroby. Wymyślili ten niewolniczy sposób, bo pewien pan chciał złamać monopol adidasa i pumy.
Nie wiem czy uprzedzenie to dobre określenie. Wiadomo wszem i wobec jak nike "produkuje" swoje wyroby. Wymyślili ten niewolniczy sposób, bo pewien pan chciał złamać monopol adidasa i pumy.
E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja w sumie do nike nic niemam . Fakt faktem , że ta firma jest moze już trochce przereklamowana ale to nic. Szkoda mi , że lotto zchodzi za sceny a Nike? Nike jest dobrą firmą , weażne, że na zmianie z lotto na nike nasz budżet nie spadnie a raczej sie jeszcze powyży. No lae pieniądze niegrają roli. Bardzo chcę abe nasz stroje były fajne i różniły sie od stroi innych klubów. Mogłyby być jakieś przebajerowane jak te z tego sezonu . Mmmm cudo! Piękne! Jeszcze te z sezony 97/98 ze sponsorem SonyMiniDisc był super no i te noiebieskie z żółtą gwazdą. No ale zobaczymy w jakich trykotach wystąpi JUVE w przyszłym sezonie.

- juveluck
- Juventino
Jezeli chodzi o bajery to ja, wlasnie nie che zeby byly przebajerowane. Dla mnie to za duze kombinowanie, mi sie podobaja koszulki proste bez zadnych cudow, takie jak z finalu Toyota Cup, te dla mnie byly idealne. Znajac jednak Nike to oni cos na pewno wymysla, zeby nie zrobili tylko tak jak adidas z mialnem, gdzie ich czarne pasy na koszulka sa przeswitujace i slabiej widoczne, to jest odchodzenie od barw klubu :!: :!:

- Dragon
- Qualità Juventino
Nie niemasz cio sie martwić juveluck. Nike napewno zrobi proste koszulki jestem pewnien na 100% zobaczyszjuveluck pisze:Jezeli chodzi o bajery to ja, wlasnie nie che zeby byly przebajerowane. Dla mnie to za duze kombinowanie, mi sie podobaja koszulki proste bez zadnych cudow, takie jak z finalu Toyota Cup, te dla mnie byly idealne. Znajac jednak Nike to oni cos na pewno wymysla, zeby nie zrobili tylko tak jak adidas z mialnem, gdzie ich czarne pasy na koszulka sa przeswitujace i slabiej widoczne, to jest odchodzenie od barw klubu :!: :!:

- Mane
- Juventino
A moze wiesz gdzie w Polsce mozna kupic taka koszulke, przeciez to koszulka z mistrzowskiego sezonu :-DSergi pisze:Fakt ta koszulka lotto jest bardzo udana. Cieszę się, że ją kupiłem.![]()
A ma ktoś oryginalną kappę z dawnych czasów? :-D
- Dragon
- Qualità Juventino
Ja dziś kupiłem tę z tego sezonu ze sponsorem Tamoil. Kurcze dopiero tydzień temyu u nasz wyszły te z tego seonuSergi pisze:Fakt ta koszulka lotto jest bardzo udana. Cieszę się, że ją kupiłem.![]()
A ma ktoś oryginalną kappę z dawnych czasów? :-D

- juveluck
- Juventino
Tak z ciekawosci, te koszulki sa orginalneTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Ja dziś kupiłem tę z tego sezonu ze sponsorem Tamoil. Kurcze dopiero tydzień temyu u nasz wyszły te z tego seonuTym razem kupiłem Del Piera
Niebędę siechwali ale to dopiero moja 11 koszulka JUVE
Za nioedługo kupuję 12 Nedveda
Skromny jestem nie?
![]()

- Dragon
- Qualità Juventino
|Zdecydowanie nie są. Orginalną mam 1juveluck pisze:Tak z ciekawosci, te koszulki sa orginalneTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Ja dziś kupiłem tę z tego sezonu ze sponsorem Tamoil. Kurcze dopiero tydzień temyu u nasz wyszły te z tego seonuTym razem kupiłem Del Piera
Niebędę siechwali ale to dopiero moja 11 koszulka JUVE
Za nioedługo kupuję 12 Nedveda
Skromny jestem nie?
![]()
chyba nie bo nie mial bys ich az tylu, chyba