Juve i Nike

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2003, 12:15

Jeśli chodzi o białe, to mi się bardzo podobają, ale o wiele lepsze były te z sezonu 97/99. Były one rezerwowe. Po biało-czarnych i tych niebieskich. Ta czarna gwiazda na ramieniu...mmm, coś pięknego :-D

3andit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2003, 12:18

Może z okazji wejscia nowego producenta bedzie jakiś nowy ( a raczej na pewno ) fason dużo fajniejszy od tych o których tu mowa?!

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2003, 23:04

Juvce i Nike mogloby urzadzic konkur na zaprojektowanie koszulki :D Mieliby na pewno duzo chetnych :D a moze taki konkurs zorganizowac by na JP ?? :-)

Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 12:42

13 lat z nike? No to już za dużo jak dla mnie, jak to wytrzymać, tłumić w sobie...

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 12:43

Ta faja mogłaby być obrócona do góry nogami i najlepiej jeszce przekreślona.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 14:59

Sergi pisze:Ta faja mogłaby być obrócona do góry nogami i najlepiej jeszce przekreślona.
Widz ze masz uprzedzenia do Nike, mozesz wyjasnic dlaczego. Ja do nich nic nie mam a dotego daja duzo kasy wiec, o co chodzi

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 15:34

Mogę jeszcze dodać, że wolałbym, żeby Juventus grał w strojach Wehrmachtu niż w nike.
Nie wiem czy uprzedzenie to dobre określenie. Wiadomo wszem i wobec jak nike "produkuje" swoje wyroby. Wymyślili ten niewolniczy sposób, bo pewien pan chciał złamać monopol adidasa i pumy.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 16:02

Ja w sumie do nike nic niemam . Fakt faktem , że ta firma jest moze już trochce przereklamowana ale to nic. Szkoda mi , że lotto zchodzi za sceny a Nike? Nike jest dobrą firmą , weażne, że na zmianie z lotto na nike nasz budżet nie spadnie a raczej sie jeszcze powyży. No lae pieniądze niegrają roli. Bardzo chcę abe nasz stroje były fajne i różniły sie od stroi innych klubów. Mogłyby być jakieś przebajerowane jak te z tego sezonu . Mmmm cudo! Piękne! Jeszcze te z sezony 97/98 ze sponsorem SonyMiniDisc był super no i te noiebieskie z żółtą gwazdą. No ale zobaczymy w jakich trykotach wystąpi JUVE w przyszłym sezonie.

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 16:14

Jezeli chodzi o bajery to ja, wlasnie nie che zeby byly przebajerowane. Dla mnie to za duze kombinowanie, mi sie podobaja koszulki proste bez zadnych cudow, takie jak z finalu Toyota Cup, te dla mnie byly idealne. Znajac jednak Nike to oni cos na pewno wymysla, zeby nie zrobili tylko tak jak adidas z mialnem, gdzie ich czarne pasy na koszulka sa przeswitujace i slabiej widoczne, to jest odchodzenie od barw klubu :!: :!:

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 17:27

juveluck pisze:Jezeli chodzi o bajery to ja, wlasnie nie che zeby byly przebajerowane. Dla mnie to za duze kombinowanie, mi sie podobaja koszulki proste bez zadnych cudow, takie jak z finalu Toyota Cup, te dla mnie byly idealne. Znajac jednak Nike to oni cos na pewno wymysla, zeby nie zrobili tylko tak jak adidas z mialnem, gdzie ich czarne pasy na koszulka sa przeswitujace i slabiej widoczne, to jest odchodzenie od barw klubu :!: :!:
Nie niemasz cio sie martwić juveluck. Nike napewno zrobi proste koszulki jestem pewnien na 100% zobaczysz :wink: Zobacz np:Inter, Barca,ManUtd bardzo proste koszulki :wink: Bo te z tego sezonu lotto to z przodu sponsor,nad nim na środku znaczek lotto po bokach flaga Włoch i nasz herb. Tył świetny :D Najlepszy w histori te koło na numer z herbu! I miejsce na nazwisko z herbu mmmmm. Na rękawach znaki lotto i LM lub znaczek , że jesteśmy obecnymi Mistrzami Włoch. Jak miło nie? :D :wink:

Obrazek
Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 21:09

Fakt ta koszulka lotto jest bardzo udana. Cieszę się, że ją kupiłem. :D
A ma ktoś oryginalną kappę z dawnych czasów? :-D

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 22:01

Sergi pisze:Fakt ta koszulka lotto jest bardzo udana. Cieszę się, że ją kupiłem. :D
A moze wiesz gdzie w Polsce mozna kupic taka koszulke, przeciez to koszulka z mistrzowskiego sezonu :-D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 22:06

Sergi pisze:Fakt ta koszulka lotto jest bardzo udana. Cieszę się, że ją kupiłem. :D
Ja dziś kupiłem tę z tego sezonu ze sponsorem Tamoil. Kurcze dopiero tydzień temyu u nasz wyszły te z tego seonu :cry: Tym razem kupiłem Del Piera :wink: Niebędę siechwali ale to dopiero moja 11 koszulka JUVE :wink: Za nioedługo kupuję 12 Nedveda :wink: Skromny jestem nie? :D

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 22:10

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Ja dziś kupiłem tę z tego sezonu ze sponsorem Tamoil. Kurcze dopiero tydzień temyu u nasz wyszły te z tego seonu :cry: Tym razem kupiłem Del Piera :wink: Niebędę siechwali ale to dopiero moja 11 koszulka JUVE :wink: Za nioedługo kupuję 12 Nedveda :wink: Skromny jestem nie? :D
Tak z ciekawosci, te koszulki sa orginalne :?: chyba nie bo nie mial bys ich az tylu, chyba

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2003, 23:13

juveluck pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Tak z ciekawosci, te koszulki sa orginalne :?: chyba nie bo nie mial bys ich az tylu, chyba
|Zdecydowanie nie są. Orginalną mam 1 :cry: z tamtego sezonu. A reszta jest z targówka ale są też świetne. Niby podróby ale nie takie złe. Wszystko mają na swiom miejscu :wink: Widziałem takie podróby , że płkać sie chciało na widok takich koszulek. A po 2 to mimo wszystko niemiałbym kasy na tyle orginalnych koszulek :wink: No lae kto wie....może za prę latek kolekcja orginałó sie powiększy................. :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ