Ekstraklasa 2010/2011
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No jasne.deszczowy pisze:Bracie, chcesz być spalony na tym forum?
Deszczyku, aż tak źle z Twoim forumowym fejmem?
Popatrz sobie jak Jagiellonia wzmacnia się, gdy do Białegostoku przyszedł Probierz. Dokupuje wartościowych graczy przy czym cały czas trzyma rękę na pulsie w temacie wartościowych zawodników pierwszego zespołu, nie pozwalając, aby ktokolwiek próbował ich podkupić. Nie sądzę, aby po sezonie polityka się diametralnie odwróciła, chyba, że podkupią nam Probierza. Ale i sam zainteresowany zarzeka się, że wypełni kontrakt z Jagiellonią.deszczowy pisze:Przykro mi, ale nie bardzo w to wierze, niestety. Ale jako mieszkaniec podlaskiego - trzymam kciuki za Jagę
A jak będzie to ostatecznie czas pokaże.
- Azazel
- Juventino
Jak śpiewał kiedyś Kazik "stara gwardia nie rdzewieje" w piosence o Wejherowie, tak samo ma się to w naszej Ekstraklasie co udowodnił dziś najlepszy strzelec lidera Tomasz Frankowski w meczu z Polonią Warszawą. Niestety po raz kolejny to doświadczenie wygrywa w naszym kraju, a nie świeżość i przebojowość. Mam nadzieje na poprawę tego stanu rzeczy, a poki co życzyć dzisiejszemu strzelcowi jeszcze wielu goli
.
- KondzioJuveFans
- Juventino
KOLEJORZ !! Piękna bramka Injaća i dobra gra Lecha , mam nadzieje że powrócił Lech z tamtego sezonu ;D
PS. Szkoda Clebera...
PS. Szkoda Clebera...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- deszczowy
- Juventino
- Klasyczna 10
- Juventino
W tym roku ciekawie jak nigdy. Wreszcie jakieś inne drużyny włączyły się do walki o majstra. Niby nic nie mam do Jagi, ale myśląc już o europejskich pucharach, pytam się czy to jest ekipa na miarę awansu do LM. No chyba nie....
- Chip
- Juventino
To było pięknedeszczowy pisze:A Legia w końcu... do końca

Co do Jagiellonii, moim zdaniem nie wytrzyma tempa sezonu. Prędzej czy później "spuchnie". Gdyby udało im się awansować do pucharów to już byłby to olbrzymi sukces. Mają szanse. Ale mistrzem i tak będzie ktoś z trójki - Legia, Lech, Wisła. Jestem o tym przekonany.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- KondzioJuveFans
- Juventino
"W**********" było do kibiców Wisły , którzy obrzucali petardami kibiców Kolejorza... to nie było skierowane do Clebera , tak więc nie pisz jak nie wiesz.paku pisze:Było słychać na stadionie jak wam go szkodaKondzioJuveFans pisze:PS. Szkoda Clebera...
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2010, 16:34 przez KondzioJuveFans, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Pozwolę sobie przypomnieć, że po 11 kolejkach, Lech ma 11 (słownie: jedenaście) punktów i jest tuż nad strefą spadkową. Wisła - zaledwie 4 więcej. Ja wiem, że to raptem połowa pierwszej części, ale w tej chwili, prorokowanie mistrzostwa dla Lecha, lub Wisły jest dość... ryzykowne.Chip pisze:To było pięknedeszczowy pisze:A Legia w końcu... do końcaAle Legia powinna zacząć grać od początku meczu dobrze, a nie tylko przez ostatnie 15 minut. Tym razem kolejny raz się udało wyciągnąć wynik, ale w przyszłość może już nie być tak szczęśliwie. Oczywiście, cieszę się, że Legia jest już w czołówce. Jednak żeby zdobyć mistrzostwo potrzeba jeszcze wiele pracy. Mam nadzieję, że się uda
![]()
Co do Jagiellonii, moim zdaniem nie wytrzyma tempa sezonu. Prędzej czy później "spuchnie". Gdyby udało im się awansować do pucharów to już byłby to olbrzymi sukces. Mają szanse. Ale mistrzem i tak będzie ktoś z trójki - Legia, Lech, Wisła. Jestem o tym przekonany.
- paku
- Juventino
:lol:KondzioJuveFans pisze:"W**********" było do kibiców Wisły , którzy obrzucali petardami kibiców Kolejorza... to nie było skierowane do Clebera , tak więc nie pisz jak nie wiesz.paku pisze:Było słychać na stadionie jak wam go szkodaKondzioJuveFans pisze:PS. Szkoda Clebera...
za to Ty wiesz to najlepiej, bo pewnie z perspektywy tv

Zapomniałeś dodać że jeszcze granaty latały

- Chip
- Juventino
Lech ma jeden mecz zaległy. Z Polonią. Jeżeli zagrają podobnie jak z Wisłą będą mieli 14 punktów. Strata do Jagi będzie wynosić 11 punktów. To nie jest dużo. Szczególnie przy bardzo wyrównanej w tym sezonie lidze gdzie każdy może wygrać z każdym. Wystarczy dobra seria. Ale żeby ta dobra seria przyszła wydaje mi się, że Lech musi odpaść z LE. Widać gołym okiem, że nie potrafi połączyć grania na trzech frontach. Ale najlepiej gdyby mistrza zdobyła Legia bo tej drużynie kibicuję od dziecka :-Ddeszczowy pisze: Pozwolę sobie przypomnieć, że po 11 kolejkach, Lech ma 11 (słownie: jedenaście) punktów i jest tuż nad strefą spadkową. Wisła - zaledwie 4 więcej. Ja wiem, że to raptem połowa pierwszej części, ale w tej chwili, prorokowanie mistrzostwa dla Lecha, lub Wisły jest dość... ryzykowne.
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2010, 21:00 przez Chip, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- deszczowy
- Juventino
Przebudzenie Lecha byłoby z korzyścią dla całej ligi. Mam za to nadzieję, że Wisła zaśnie snem sprawiedliwegoChip pisze:Lech ma jeden mecz zaległy. Z Polonią. Jeżeli zagrają podobnie jak z Wisłą będą mieli 14 punktów. Strata do Jagi będzie wynosić 11 punktów. To nie jest dużo. Szczególnie przy bardzo wyrównanej w tym sezonie lidze gdzie każdy może wygrać każdym. Wystarczy dobra seria. Ale żeby ta dobra seria przyszła wydaje mi się, że Lech musi odpaść z LE. Widać gołym okiem, że nie potrafi połączyć grania na trzech frontach. Ale najlepiej gdyby mistrza zdobyła Legia bo tej drużynie kibicuję od dziecka :-Ddeszczowy pisze: Pozwolę sobie przypomnieć, że po 11 kolejkach, Lech ma 11 (słownie: jedenaście) punktów i jest tuż nad strefą spadkową. Wisła - zaledwie 4 więcej. Ja wiem, że to raptem połowa pierwszej części, ale w tej chwili, prorokowanie mistrzostwa dla Lecha, lub Wisły jest dość... ryzykowne.
- KondzioJuveFans
- Juventino
paku
i jeszcze latały maczety itp. wejdź sobie na forum kibiców Lecha i zobacz oświadczenie dotyczące Clebera..
i jeszcze latały maczety itp. wejdź sobie na forum kibiców Lecha i zobacz oświadczenie dotyczące Clebera..
- mały skała
- Juventino
Paku- niestety patrioty nie dotarły na czas- wtedy by się działo:Dpaku pisze::lol:KondzioJuveFans pisze:"W**********" było do kibiców Wisły , którzy obrzucali petardami kibiców Kolejorza... to nie było skierowane do Clebera , tak więc nie pisz jak nie wiesz.paku pisze:
Było słychać na stadionie jak wam go szkoda
za to Ty wiesz to najlepiej, bo pewnie z perspektywy tv
Zapomniałeś dodać że jeszcze granaty latały
"Wyp..." było skierowane do gości, tyle w temacie.
Za to wy się popisaliście kapitalną ogładą.
Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
- Chip
- Juventino
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Podobno Jacek Zieliński został zwolniony z Lecha. Moim zdaniem jest to niezrozumiała decyzja włodarzy tego klubu. O co tu chodzi? Czy jak zespół wreszcie zaczyna ładnie grać w piłkę, a dodatkowo przekonywująco wygrywa, to jest to dobry moment na podejmowanie takiej decyzji? Myślałem, że Lech to dobrze zorganizowana i profesjonalna spółka. Myliłem się. W sumie to nie moje problemy. Legia mistrz
Podobno Jacek Zieliński został zwolniony z Lecha. Moim zdaniem jest to niezrozumiała decyzja włodarzy tego klubu. O co tu chodzi? Czy jak zespół wreszcie zaczyna ładnie grać w piłkę, a dodatkowo przekonywująco wygrywa, to jest to dobry moment na podejmowanie takiej decyzji? Myślałem, że Lech to dobrze zorganizowana i profesjonalna spółka. Myliłem się. W sumie to nie moje problemy. Legia mistrz