RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ty nie jesteś na W-4 na PWr. Ten egzamin zawaliło 2/3 zdających (zawaliło 60).Volto pisze:Nigdy nie zrozumie dziennych, zero obowiązków poza studiami, szczególnie jak Ty wyjechałeś z 'rodzinnego gniazdka', i jeszcze egzaminy zawalacie![]()
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 42 razy
:roll: U Nas jaka zdawalność??? Na "niektórych" egzaminach tak samo 1/3 zdawała albo i to nie... a i tak nie zdał ten kto nie umiał, ot co.
Czyli będziesz???Push3k pisze:Jak to co?
Ja oglądam w Rzeszowie, bo chcę jutro lub w sobotę wrócić.
- Push3k
- Juventino
Volto pisze::roll: U Nas jaka zdawalność??? Na "niektórych" egzaminach tak samo 1/3 zdawała albo i to nie... a i tak nie zdał ten kto nie umiał, ot co.
U nas nawet jak się umie to się nie zdaje. Tutaj trzeba mieć szczęście. Człowieku, ja mówię o MATEMATYCE WYŻSZEJ! Zresztą ja się przenoszę na Studium Kształcenia Podstawowego i biorę kurs poprawkowy, potem spróbuję wrócić na kierunek.
Wygląda na to, że tak.Volto pisze:Czyli będziesz???Push3k pisze:Jak to co?
Ja oglądam w Rzeszowie, bo chcę jutro lub w sobotę wrócić.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino
Pisałem ci, że na 99% i coś mi się wydaje, że miałem rację pozostawiając niepewność. Coś czuję, żę się nie zjawię, coś mi wypadło. Spróbuję na Ajax.
Edit: Śniegu tyle napadało, że nie wiem czy bym w ogóle dojechał do Rzeszowa.
Edit: Śniegu tyle napadało, że nie wiem czy bym w ogóle dojechał do Rzeszowa.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino
Bo planowałem iść na ten mecz.

Akurat to by mógł powiedzieć Volto, a nie ty, bo ty się jeszcze uczysz w szkolepreclix pisze:Skończ pieprzyć o tych studiach

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- preclix
- Juventino
Taki z Ciebie ważniak ? Volto studiuje już 3 lata do tego cały tydzień ma robote i ani razu jeszcze nie narzekał na to i zawsze jest na meczu. A Twoje żale, które tu wylewasz są żałosne, naprawdę myślisz, że Twoje tłumaczenia kogoś tu interesują ? Jeżeli nie masz zamiaru iść na mecz po prostu nic nie pisz, zamiast pisać dwa razy, że idziesz a później, że nie dasz rady. A to, że masz jakieś problemy na uczelni to jest tylko Twój problem - widocznie wybrałeś sobie uczelnie nie adekwatną do Twoich możliwości, zdarza się i tak.Push3k pisze:Bo planowałem iść na ten mecz.
Akurat to by mógł powiedzieć Volto, a nie ty, bo ty się jeszcze uczysz w szkolepreclix pisze:Skończ pieprzyć o tych studiach
- Push3k
- Juventino
:rotfl:
Tak w skrócie do Ciebie:
1. Widzę jak ludzie żyją w akademiku. Może sam będziesz miał okazję - zobaczysz jakie są kontrasty pomiędzy...
2. ...trybami studiów (kilka trybów, przy czym stacjonarne (dzienne) można tak ustawić, że będą wyglądały jak niestacjonarne (wieczorowe, zaoczne)), kierunkami (PWr - 35), wydziałami (PWr - 12), uczelniami (Wrocław - najważniejsze - 4), miastami (oj nawet na piętrze mam ludzi, któzy studiowali w innych miastach), krajami (Erasmus i inne wymiany studenckie).
"Myślę, że dzisiaj się dowiem czy przyjdę", "nie wiem czy będę na meczu", "Ja oglądam w Rzeszowie",
...i w sms'ach "na 99%".
W sumie to raz i na zapytanie była odpowiedź "Wygląda na to, że tak."
Ja się już na ten temat nie wypowiadam. Nie warto sobie psuć nawzajem opinii.
Spróbuję na Ajax.
Polsat:
19:00 Liga Europejska UEFA
Pięć równoległych transmisji live: Ajax Amsterdam - Juventus (kanał 22. Cyfrowego Polsatu), Villareal - Wolfsburg (23), Hertha - Benfica (24), Lille - Fenerbahce (25), Rubin - Hapoel (26)
A Voltovi to ja akurat to, że pracuje to zazdroszczę, bo może sobie odłożyć z czegoś kasę na zlot, a ja w tej chwili to nie mam żadnych swoich pieniędzy oprócz tego co mi rodzice dają na przetrwanie w akademiku.
...teoretycznie może odłożyć
Ty tę dyskusję wziąłeś na serio?preclix pisze: Taki z Ciebie ważniak ? Volto studiuje już 3 lata do tego cały tydzień ma robote i ani razu jeszcze nie narzekał na to i zawsze jest na meczu.
Tak w skrócie do Ciebie:
1. Widzę jak ludzie żyją w akademiku. Może sam będziesz miał okazję - zobaczysz jakie są kontrasty pomiędzy...
2. ...trybami studiów (kilka trybów, przy czym stacjonarne (dzienne) można tak ustawić, że będą wyglądały jak niestacjonarne (wieczorowe, zaoczne)), kierunkami (PWr - 35), wydziałami (PWr - 12), uczelniami (Wrocław - najważniejsze - 4), miastami (oj nawet na piętrze mam ludzi, któzy studiowali w innych miastach), krajami (Erasmus i inne wymiany studenckie).
Oj, uważaj, bo przeciw tobie to wykorzystają.preclix pisze: A Twoje żale, które tu wylewasz są żałosne, naprawdę myślisz, że Twoje tłumaczenia kogoś tu interesują ?

Widzisz... Chciałem... Napaliłem się na pójście z wami na mecz. Specjalnie dlatego wróciłem w sobotę, a nie w poniedziałek.preclix pisze:jeżeli nie masz zamiaru iść na mecz po prostu nic nie pisz,
Nom.preclix pisze:zamiast pisać dwa razy, że idziesz a później, że nie dasz rady.
"Myślę, że dzisiaj się dowiem czy przyjdę", "nie wiem czy będę na meczu", "Ja oglądam w Rzeszowie",
...i w sms'ach "na 99%".
W sumie to raz i na zapytanie była odpowiedź "Wygląda na to, że tak."
Fajnie, że o tym piszesz. Jestem na drugim semestrze :lol:preclix pisze: A to, że masz jakieś problemy na uczelni to jest tylko Twój problem - widocznie wybrałeś sobie uczelnie nie adekwatną do Twoich możliwości, zdarza się i tak.
Ja się już na ten temat nie wypowiadam. Nie warto sobie psuć nawzajem opinii.
Spróbuję na Ajax.
Polsat:
19:00 Liga Europejska UEFA
Pięć równoległych transmisji live: Ajax Amsterdam - Juventus (kanał 22. Cyfrowego Polsatu), Villareal - Wolfsburg (23), Hertha - Benfica (24), Lille - Fenerbahce (25), Rubin - Hapoel (26)
A Voltovi to ja akurat to, że pracuje to zazdroszczę, bo może sobie odłożyć z czegoś kasę na zlot, a ja w tej chwili to nie mam żadnych swoich pieniędzy oprócz tego co mi rodzice dają na przetrwanie w akademiku.
...teoretycznie może odłożyć

Ostatnio zmieniony 15 lutego 2010, 00:02 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino
1. Pizzeria Benvenuti Rynek 16.kropek pisze:Sluchajcie w jakim barze sie spotykacie? i przy jakiej to jest ulicy, bo moze sie skusze na pierwszy raz.
2. Galaxy Pub Kibica Jagiellońska 14.
3. Corner Przesmyk 2.
4. ?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- krop
- Juventino
Bardziej prawdopodobne bedzie ze wpadne w niedziele na mecz, ale nad czwartkiem jeszcze pomysleVolto pisze:Spotykamy się na pewno i Ciebie przecinku... znaczy kropku, również zapraszam :-D
Gdzie się spotkamy napiszę jutro, jeszcze się nie zdecydowałem.