RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Push3k
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Ty nie jesteś na W-4 na PWr. Ten egzamin zawaliło 2/3 zdających (zawaliło 60).Volto pisze:Nigdy nie zrozumie dziennych, zero obowiązków poza studiami, szczególnie jak Ty wyjechałeś z 'rodzinnego gniazdka', i jeszcze egzaminy zawalacie![]()
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 59 razy
:roll: U Nas jaka zdawalność??? Na "niektórych" egzaminach tak samo 1/3 zdawała albo i to nie... a i tak nie zdał ten kto nie umiał, ot co.
Czyli będziesz???Push3k pisze:Jak to co?
Ja oglądam w Rzeszowie, bo chcę jutro lub w sobotę wrócić.
- Push3k
- Juventino

Volto pisze::roll: U Nas jaka zdawalność??? Na "niektórych" egzaminach tak samo 1/3 zdawała albo i to nie... a i tak nie zdał ten kto nie umiał, ot co.
U nas nawet jak się umie to się nie zdaje. Tutaj trzeba mieć szczęście. Człowieku, ja mówię o MATEMATYCE WYŻSZEJ! Zresztą ja się przenoszę na Studium Kształcenia Podstawowego i biorę kurs poprawkowy, potem spróbuję wrócić na kierunek.
Wygląda na to, że tak.Volto pisze:Czyli będziesz???Push3k pisze:Jak to co?
Ja oglądam w Rzeszowie, bo chcę jutro lub w sobotę wrócić.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino

Pisałem ci, że na 99% i coś mi się wydaje, że miałem rację pozostawiając niepewność. Coś czuję, żę się nie zjawię, coś mi wypadło. Spróbuję na Ajax.
Edit: Śniegu tyle napadało, że nie wiem czy bym w ogóle dojechał do Rzeszowa.
Edit: Śniegu tyle napadało, że nie wiem czy bym w ogóle dojechał do Rzeszowa.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino

Bo planowałem iść na ten mecz.

Akurat to by mógł powiedzieć Volto, a nie ty, bo ty się jeszcze uczysz w szkolepreclix pisze:Skończ pieprzyć o tych studiach
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- preclix
- Juventino

Taki z Ciebie ważniak ? Volto studiuje już 3 lata do tego cały tydzień ma robote i ani razu jeszcze nie narzekał na to i zawsze jest na meczu. A Twoje żale, które tu wylewasz są żałosne, naprawdę myślisz, że Twoje tłumaczenia kogoś tu interesują ? Jeżeli nie masz zamiaru iść na mecz po prostu nic nie pisz, zamiast pisać dwa razy, że idziesz a później, że nie dasz rady. A to, że masz jakieś problemy na uczelni to jest tylko Twój problem - widocznie wybrałeś sobie uczelnie nie adekwatną do Twoich możliwości, zdarza się i tak.Push3k pisze:Bo planowałem iść na ten mecz.
Akurat to by mógł powiedzieć Volto, a nie ty, bo ty się jeszcze uczysz w szkolepreclix pisze:Skończ pieprzyć o tych studiach
- Push3k
- Juventino

:rotfl:
Tak w skrócie do Ciebie:
1. Widzę jak ludzie żyją w akademiku. Może sam będziesz miał okazję - zobaczysz jakie są kontrasty pomiędzy...
2. ...trybami studiów (kilka trybów, przy czym stacjonarne (dzienne) można tak ustawić, że będą wyglądały jak niestacjonarne (wieczorowe, zaoczne)), kierunkami (PWr - 35), wydziałami (PWr - 12), uczelniami (Wrocław - najważniejsze - 4), miastami (oj nawet na piętrze mam ludzi, któzy studiowali w innych miastach), krajami (Erasmus i inne wymiany studenckie).
"Myślę, że dzisiaj się dowiem czy przyjdę", "nie wiem czy będę na meczu", "Ja oglądam w Rzeszowie",
...i w sms'ach "na 99%".
W sumie to raz i na zapytanie była odpowiedź "Wygląda na to, że tak."
Ja się już na ten temat nie wypowiadam. Nie warto sobie psuć nawzajem opinii.
Spróbuję na Ajax.
Polsat:
19:00 Liga Europejska UEFA
Pięć równoległych transmisji live: Ajax Amsterdam - Juventus (kanał 22. Cyfrowego Polsatu), Villareal - Wolfsburg (23), Hertha - Benfica (24), Lille - Fenerbahce (25), Rubin - Hapoel (26)
A Voltovi to ja akurat to, że pracuje to zazdroszczę, bo może sobie odłożyć z czegoś kasę na zlot, a ja w tej chwili to nie mam żadnych swoich pieniędzy oprócz tego co mi rodzice dają na przetrwanie w akademiku.
...teoretycznie może odłożyć
Ty tę dyskusję wziąłeś na serio?preclix pisze: Taki z Ciebie ważniak ? Volto studiuje już 3 lata do tego cały tydzień ma robote i ani razu jeszcze nie narzekał na to i zawsze jest na meczu.
Tak w skrócie do Ciebie:
1. Widzę jak ludzie żyją w akademiku. Może sam będziesz miał okazję - zobaczysz jakie są kontrasty pomiędzy...
2. ...trybami studiów (kilka trybów, przy czym stacjonarne (dzienne) można tak ustawić, że będą wyglądały jak niestacjonarne (wieczorowe, zaoczne)), kierunkami (PWr - 35), wydziałami (PWr - 12), uczelniami (Wrocław - najważniejsze - 4), miastami (oj nawet na piętrze mam ludzi, któzy studiowali w innych miastach), krajami (Erasmus i inne wymiany studenckie).
Oj, uważaj, bo przeciw tobie to wykorzystają.preclix pisze: A Twoje żale, które tu wylewasz są żałosne, naprawdę myślisz, że Twoje tłumaczenia kogoś tu interesują ?
Widzisz... Chciałem... Napaliłem się na pójście z wami na mecz. Specjalnie dlatego wróciłem w sobotę, a nie w poniedziałek.preclix pisze:jeżeli nie masz zamiaru iść na mecz po prostu nic nie pisz,
Nom.preclix pisze:zamiast pisać dwa razy, że idziesz a później, że nie dasz rady.
"Myślę, że dzisiaj się dowiem czy przyjdę", "nie wiem czy będę na meczu", "Ja oglądam w Rzeszowie",
...i w sms'ach "na 99%".
W sumie to raz i na zapytanie była odpowiedź "Wygląda na to, że tak."
Fajnie, że o tym piszesz. Jestem na drugim semestrze :lol:preclix pisze: A to, że masz jakieś problemy na uczelni to jest tylko Twój problem - widocznie wybrałeś sobie uczelnie nie adekwatną do Twoich możliwości, zdarza się i tak.
Ja się już na ten temat nie wypowiadam. Nie warto sobie psuć nawzajem opinii.
Spróbuję na Ajax.
Polsat:
19:00 Liga Europejska UEFA
Pięć równoległych transmisji live: Ajax Amsterdam - Juventus (kanał 22. Cyfrowego Polsatu), Villareal - Wolfsburg (23), Hertha - Benfica (24), Lille - Fenerbahce (25), Rubin - Hapoel (26)
A Voltovi to ja akurat to, że pracuje to zazdroszczę, bo może sobie odłożyć z czegoś kasę na zlot, a ja w tej chwili to nie mam żadnych swoich pieniędzy oprócz tego co mi rodzice dają na przetrwanie w akademiku.
...teoretycznie może odłożyć
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2010, 00:02 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Push3k
- Juventino

1. Pizzeria Benvenuti Rynek 16.kropek pisze:Sluchajcie w jakim barze sie spotykacie? i przy jakiej to jest ulicy, bo moze sie skusze na pierwszy raz.
2. Galaxy Pub Kibica Jagiellońska 14.
3. Corner Przesmyk 2.
4. ?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- krop
- Juventino

Bardziej prawdopodobne bedzie ze wpadne w niedziele na mecz, ale nad czwartkiem jeszcze pomysleVolto pisze:Spotykamy się na pewno i Ciebie przecinku... znaczy kropku, również zapraszam :-D
Gdzie się spotkamy napiszę jutro, jeszcze się nie zdecydowałem.
- Push3k
- Juventino

Matka mnie za bardzo nie ochrzaniła, że nikomu nie powiedziałem, ale...
No to wiecie. Jak chcecie to na Ajax możecie przyjechać
No to wiecie. Jak chcecie to na Ajax możecie przyjechać
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy