Stroje Juve na przyszły sezon
- DamKam
- Juventino
Mnie osobiscie podobaja sie te nowe stroje. Po pierwsze, jestem bardzo zadowolony, iz nie odbieglismy od stylu w paski. Jest to moim zdaniem wspaniala tradycja i nalezy ja podtrzymywac :!: Po drugie, w domowej koszulce pojawil sie kolniezyk. A mnie zawsze sie to niezmiernie podobalo. Powoduje to, iz trykot staje sie jakby bardziej elegancki
Co do tej czarnej i zoltej to moga byc. Ale musze przyznac, ze w tym roku jakos mniej emocji wzbudzilo we mnie ukazanie sie nowych strojow. Pamietam, ze zawsze z lekkim podekscytowaniem wyczekiwalem na moment ukazania sie nowych kuszulek. Nie wiem. Chyba to przez ten wyrok, ktory jakby przyslonil wiele rzeczy i stal sie recza pierwszo planowa ostatnich dni :roll:
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czlowieku, a co mamy caly czas o tej samej sytuacjii dyskutowac, stalo sie, trudno trzeba zyc dalej... pojawily sie nowe stroje to trzeba je przedyskutowac.zlatan_sc pisze:ludzie, dyskutujecie o strojach w tak dramatycznym momencie dla naszego klubu.. :roll:
jakby to one byly najwazniejsze.. :roll:
I tak:
Domowa: Chyba posylaja nas do wiezienia, wiecej tych pasow nie mogli wsadzic :? Dla mnie zawsze chyba the best bedzie ta koszulka z sezonu kiedy wygralismy LM z Ajaxem, zreszta wyjazdowa koszulka z tamtego czasu tez byla swietna, zwlaszcza te gwiazdy na ramieniach - cudo.
Wyjazdowa: Swietna, naprawde mi sie podoba, koniec z eksperymentami typu kolory lososiowe, zolte... pozostaje czarna i tak jest dobrze.
<Juventus Semper Fidelis>
- LordJuve
- Juventino
Swietnie, domowa jest jaka ma byc, bialo czarna w pasy :!: Choc moze tych paskow jest za wiele i jest kolniezyk(nie wiem jak to w "praniu" wyglada) jednak jest piekna :!: Mogliby dac do tej koszulki wlasnie czarne spodenki.
Wyjazdowy trykot jest genialny, kiedys pisalem, ze chcialbym takie cale czarne trykoty wyjazdowe i sie stalo, pieknie :!:
Stroj bramkarza jest ok, przynajmniej nie rozowy.
Zastanawia mnie tylko jedno, gdzie jest flaga Włoch i 2 gwiazdki obok herbu
Szkoda tylko, ze taka pieknosc musi grac w Serie B...
Wyjazdowy trykot jest genialny, kiedys pisalem, ze chcialbym takie cale czarne trykoty wyjazdowe i sie stalo, pieknie :!:
Stroj bramkarza jest ok, przynajmniej nie rozowy.

Szkoda tylko, ze taka pieknosc musi grac w Serie B...
- BIGGI
- Qualità Juventino
Flagi Włoch pewnie nie bedzie, bo stracilismy Mistrza. A gwiazdke widać na lewym rekawie.Lord_ Juve pisze:
Mi osobiscie bardzo podoba sie domowa i wyjazdowa koszulka.Zobaczymy jak kołnierzyk bedzie sie prezentował
Bramkarska taka sobie, ale jasne że lesza od różowej :-D
- tabo89
- Juventino
nie mozemy sie wypierać różowego koloru ktory przeciez kiedys był nasza barwa dawniej. mylse ze jakies akcenty rozowe powinny sie znajdowac na wyjazdowych trykotach tak jak to bylo kiedysBIGGI pisze:Bramkarska taka sobie, ale jasne że lesza od różowej :-D
http://www.iss.punkt.pl/zobacz.php?kod=JJUVE02
i jeszcze treningowa koszulka Juve jest bardzo fajna, pod tym linkiem mozna ja oblukać
http://allegro.pl/item115295223_koszulk ... l_bcm.html
- BIGGI
- Qualità Juventino
ja sie nie wypieram, tylko bardziej podoba mi sie obecna.tomek89-15 pisze:
nie mozemy sie wypierać różowego koloru ktory przeciez kiedys był nasza barwa dawniej. mylse ze jakies akcenty rozowe powinny sie znajdowac na wyjazdowych trykotach tak jak to bylo kiedys
- Wojt
- Juventino
- Del Petro
- Juventino
http://www.juvezone.net/index.php?funct ... all&no=939. TU SA STROJE NA SEZON 2006/2007 . I WSZYSTKO JASNE
- Cube - fan Juve
- Juventino
A jak piłkarze zaprezentują się w nowych strojach? Wg mnie całkiem nienajgorzej, zrobiłem taką oto "prezentację" Giorgio Chielliniego:

- mani10
- Katalończyk
Stroje nawet nawet. Te czarne są fajne. Mi najbardziej podobały się te, kiedy sponsorem był FastWeb - świetnie wpasowane logo w strój. Ale sezon czy dwa temu jak widziałem Buffona w różówym to normalnie