LM gr.A (JUVENTUS, Bayern, Brugge, Rapid)
- DamKam
- Juventino
Ja jestem bardzo zadowolony z tego losowania
Uwazam ze mamy dosc latwa grupe a Juventus i Bayern sa pewnymi faworytami do awansu :!:
Bayern- tak jak i w tamtym roku, tak i w tym szykuje sie "wojna domowa"... brat kibicuje wlasnie FCB i jest zadny rewanzu :twisted: Ale mysle ze na Delle Alpi to my jestesmy faworytem... zas na wspanialym Allianz Arena to pewnie Bayern bedzie dyktowal warunki. W konfrontacji z tym zespolem licze na 3-4 pkt. Napewno beda to ciekawe i ciezkie mecze i mam nadzieje ze zobaczymy je w TV
Brugge oraz Rapid Wiedeń- co tu duzo pisac... musi byc komplet pkt z tymi zespolami
Uwazam ze nie powinnismy miec z nimi wiekszego problemu... choc nie oznacza to ze mozna ich lekcewazyc.

Bayern- tak jak i w tamtym roku, tak i w tym szykuje sie "wojna domowa"... brat kibicuje wlasnie FCB i jest zadny rewanzu :twisted: Ale mysle ze na Delle Alpi to my jestesmy faworytem... zas na wspanialym Allianz Arena to pewnie Bayern bedzie dyktowal warunki. W konfrontacji z tym zespolem licze na 3-4 pkt. Napewno beda to ciekawe i ciezkie mecze i mam nadzieje ze zobaczymy je w TV

Brugge oraz Rapid Wiedeń- co tu duzo pisac... musi byc komplet pkt z tymi zespolami
- ULAT
- Juventino
Juve zazwyczaj z wyjściem z grupy nie ma problemów ale schody zaczynają się później. Nie należy jednak lekceważyć rywali. Bayern potrafi być groźny zwłaszcza u siebie a i Brugge nieraz sprawiało lepszym rywalom przykre niespodzianki. Jedynie Rapid może wydawać się nieco słabszy. Juve powinno wyjść z 1 miejsca ale jak będzie zobaczymy.
- diego1989
- Juventino
Bayern nie był tak groźny od lat, nawet jak zdobywali Lige Mistrzów to nie mieli takiej drużyny, co do Ballacka i Makaay'a sie zgodze, jednak najbardziej Juve powinno sie bać Karimiego...genialny koleś te jego crossy...są kosmiczneDazzle pisze:No i znowu Juve jedzie do Monachium :o Obawiam się, że Bayern może postawić twarde warunki. Trzeba będzie uważać na Maakaya i Ballacka :!:
Brugia będzie groźna u siebie, ale będzie 1:0 dla nas 8) Rapid raczej nie ma szans, ale nie należy żadnej drużyny lekceważyć,bo będziemy mieli to co w Celticu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Właśnie o to się boję :doh: Już od dawna wiadomo, że nasza TVP jest zakochana w naszych graczach i wykorzysta każdą okazję, by pokazać ich w akcji. No, Oli miał przerwę w rep. więc liczę, że mecz Bayern- JUVE będzie w TV, tak w ogóle to my się modlimy, żeby mecz był w TV a przecież jest organizowany wyjazd na ten meczrafal005 pisze:Więc jeżeli nic nie strzeli do głowy Telewizji Polskiej i nie zachce im się na przykład transmitować meczu z udziałem Polaka (Olisadebe w meczu Panathinaikos - Barca) to zobaczymy nasze Juve w akcji, bo pozostałe mecze jednak odstają od tego, tak mi się przynajmniej wydaje.

Nic, zobaczymy. Mam nadzieję, że TVP nie zraziła się do nas, po bardzo słabym meczu w zeszłym sezonie na Stadio Delle Alpi.
A co do Polaków. Ulegli by pokazać mecz Liverpool- Bayer na rzecz JUVE- Real, czasem Polak potrafi :-D

- leniup
- Redaktor
No właśnie jeśli TVP jest tak zakochana w naszych wspaniałych kopaczach to niech pokaże mecz Juventus- Rapid Wiedeń, gdzie na lewej obronie w zespole austryiackim gra Marcin AdamskiTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Właśnie o to się boję :doh: Już od dawna wiadomo, że nasza TVP jest zakochana w naszych graczach i wykorzysta każdą okazję, by pokazać ich w akcji.rafal005 pisze:Więc jeżeli nic nie strzeli do głowy Telewizji Polskiej i nie zachce im się na przykład transmitować meczu z udziałem Polaka (Olisadebe w meczu Panathinaikos - Barca) to zobaczymy nasze Juve w akcji, bo pozostałe mecze jednak odstają od tego, tak mi się przynajmniej wydaje.
- ADP101
- Juventino
Wie ktoś ile bramek strzelil dla Juve Del Piero. Z moich obliczeń wynika że strzekil 171 goli. A najlepszy strzelec juve Giampero Boniperti ma 178 goli. Zatem Alexowi brakuje już tylko 7 bramek. Napiszcie czy to prawda 

- DamKam
- Juventino
No mnie tez sie tak wydaje i mam ogromna nadzieje ze tak wlasnie bedzie :-D Oto inne mecze rywalizujace do pokazania w TVP:leniup pisze:Co do meczów z Bayernem to widze że świetnie nam się terminarz ułożył i myślę, że chociaż jeden mecz z Niemcami powinniśmy oglądnąć.
Bayern - Juventus
Rapid - Bruggia
Ajax - Thun
Sparta - Arsenal
Panathinaikos - Barcelona
Udinese - Werder
Man Utd - Lille
Villarreal - Benfica
Musza pokazac choc raz konfrontacje Juve z FCB :!:
Tylko ze RAI lubi kodowac mecze :?Bart7 pisze:No licze na nasze TVP ale jezeli pan Korzeniowski i spółka bedą wolec ogladac polaków to jest jeszcze nadzieja w telewizji RAI która podobno kupiła prawa do transmiji LM a Rai mecz JUVE-BAYERN weymituje napewno