LM gr.A (JUVENTUS, Bayern, Brugge, Rapid)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Grim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 10:44

Liczyłem na trudniejszych przeciwników niż Brugia czy Rapid, jedynym który może nam zgrozić jest Bayern, ale ja i tak wierzęże Juve z nim wygra.

FORZA JUVE!!! :happy:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 11:32

Ja jestem bardzo zadowolony z tego losowania :happy: Uwazam ze mamy dosc latwa grupe a Juventus i Bayern sa pewnymi faworytami do awansu :!:
Bayern- tak jak i w tamtym roku, tak i w tym szykuje sie "wojna domowa"... brat kibicuje wlasnie FCB i jest zadny rewanzu :twisted: Ale mysle ze na Delle Alpi to my jestesmy faworytem... zas na wspanialym Allianz Arena to pewnie Bayern bedzie dyktowal warunki. W konfrontacji z tym zespolem licze na 3-4 pkt. Napewno beda to ciekawe i ciezkie mecze i mam nadzieje ze zobaczymy je w TV :)
Brugge oraz Rapid Wiedeń- co tu duzo pisac... musi byc komplet pkt z tymi zespolami :wink: Uwazam ze nie powinnismy miec z nimi wiekszego problemu... choc nie oznacza to ze mozna ich lekcewazyc.

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 11:51

Juve zazwyczaj z wyjściem z grupy nie ma problemów ale schody zaczynają się później. Nie należy jednak lekceważyć rywali. Bayern potrafi być groźny zwłaszcza u siebie a i Brugge nieraz sprawiało lepszym rywalom przykre niespodzianki. Jedynie Rapid może wydawać się nieco słabszy. Juve powinno wyjść z 1 miejsca ale jak będzie zobaczymy.

diego1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 12:55

Dazzle pisze:No i znowu Juve jedzie do Monachium :o Obawiam się, że Bayern może postawić twarde warunki. Trzeba będzie uważać na Maakaya i Ballacka :!:
Brugia będzie groźna u siebie, ale będzie 1:0 dla nas 8) Rapid raczej nie ma szans, ale nie należy żadnej drużyny lekceważyć,bo będziemy mieli to co w Celticu.
Bayern nie był tak groźny od lat, nawet jak zdobywali Lige Mistrzów to nie mieli takiej drużyny, co do Ballacka i Makaay'a sie zgodze, jednak najbardziej Juve powinno sie bać Karimiego...genialny koleś te jego crossy...są kosmiczne

Nedved jest bogiem, zioło nałogiem, życie zabawą, JUVENTUS podstawą!!!

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 15:03

rafal005 pisze:Więc jeżeli nic nie strzeli do głowy Telewizji Polskiej i nie zachce im się na przykład transmitować meczu z udziałem Polaka (Olisadebe w meczu Panathinaikos - Barca) to zobaczymy nasze Juve w akcji, bo pozostałe mecze jednak odstają od tego, tak mi się przynajmniej wydaje.
Właśnie o to się boję :doh: Już od dawna wiadomo, że nasza TVP jest zakochana w naszych graczach i wykorzysta każdą okazję, by pokazać ich w akcji. No, Oli miał przerwę w rep. więc liczę, że mecz Bayern- JUVE będzie w TV, tak w ogóle to my się modlimy, żeby mecz był w TV a przecież jest organizowany wyjazd na ten mecz :)

Nic, zobaczymy. Mam nadzieję, że TVP nie zraziła się do nas, po bardzo słabym meczu w zeszłym sezonie na Stadio Delle Alpi.
A co do Polaków. Ulegli by pokazać mecz Liverpool- Bayer na rzecz JUVE- Real, czasem Polak potrafi :-D

Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 15:23

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
rafal005 pisze:Więc jeżeli nic nie strzeli do głowy Telewizji Polskiej i nie zachce im się na przykład transmitować meczu z udziałem Polaka (Olisadebe w meczu Panathinaikos - Barca) to zobaczymy nasze Juve w akcji, bo pozostałe mecze jednak odstają od tego, tak mi się przynajmniej wydaje.
Właśnie o to się boję :doh: Już od dawna wiadomo, że nasza TVP jest zakochana w naszych graczach i wykorzysta każdą okazję, by pokazać ich w akcji.
No właśnie jeśli TVP jest tak zakochana w naszych wspaniałych kopaczach to niech pokaże mecz Juventus- Rapid Wiedeń, gdzie na lewej obronie w zespole austryiackim gra Marcin Adamski :wink: Co do meczów z Bayernem to widze że świetnie nam się terminarz ułożył i myślę, że chociaż jeden mecz z Niemcami powinniśmy oglądnąć.

Obrazek
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 17:27

No licze na nasze TVP ale jezeli pan Korzeniowski i spółka bedą wolec ogladac polaków to jest jeszcze nadzieja w telewizji RAI która podobno kupiła prawa do transmiji LM a Rai mecz JUVE-BAYERN weymituje napewno :D

ADP101

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 17:48

Wie ktoś ile bramek strzelil dla Juve Del Piero. Z moich obliczeń wynika że strzekil 171 goli. A najlepszy strzelec juve Giampero Boniperti ma 178 goli. Zatem Alexowi brakuje już tylko 7 bramek. Napiszcie czy to prawda :D

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 19:47

leniup pisze:Co do meczów z Bayernem to widze że świetnie nam się terminarz ułożył i myślę, że chociaż jeden mecz z Niemcami powinniśmy oglądnąć.
No mnie tez sie tak wydaje i mam ogromna nadzieje ze tak wlasnie bedzie :-D Oto inne mecze rywalizujace do pokazania w TVP:

Bayern - Juventus
Rapid - Bruggia
Ajax - Thun
Sparta - Arsenal
Panathinaikos - Barcelona
Udinese - Werder
Man Utd - Lille
Villarreal - Benfica

Musza pokazac choc raz konfrontacje Juve z FCB :!:
Bart7 pisze:No licze na nasze TVP ale jezeli pan Korzeniowski i spółka bedą wolec ogladac polaków to jest jeszcze nadzieja w telewizji RAI która podobno kupiła prawa do transmiji LM a Rai mecz JUVE-BAYERN weymituje napewno
Tylko ze RAI lubi kodowac mecze :?

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 19:55

Łatwa grupa, pewny awans Juve
Licze na komplet punktów , choć w Monachium może być różnie...

harnasss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 17:45

Według mnie punktami podzielimy się tylko z bayernem. Reszta nie ma z nami szans :twisted:

AVE JUVE!!!

ODPOWIEDZ