Wszystko o SSC Napoli
- juvemaroko
- Juventino
Pipita zdobywa swoj 28 gol w sezonie I raczej dzis na tym nie przestanie.
Chyba bylo offside czyli lider I vice lider korzystali z sedziowskich bledow.
- Cabrini_idol
- Juventino
Jaki spalony ? z połtora metra przed linią obrony wbiegał Argentyńczyk. Prawidłowy gol.juvemaroko pisze:Pipita zdobywa swoj 28 gol w sezonie I raczej dzis na tym nie przestanie.
Mi się wydaje, że Genoa gra dobre zawody i jest w stanie urwać punkty śmieciarzom.

- juvemaroko
- Juventino
Zle ocenilem sytuacja bo zmienialem kanal.Cabrini_idol pisze:Jaki spalony ? z połtora metra przed linią obrony wbiegał Argentyńczyk. Prawidłowy gol.juvemaroko pisze:Pipita zdobywa swoj 28 gol w sezonie I raczej dzis na tym nie przestanie.
Mi się wydaje, że Genoa gra dobre zawody i jest w stanie urwać punkty śmieciarzom.
Higuin zdobedzie w tym sezonie ponad 30 gole, ile wynosi rekord najlepszego strzelca serii A?
Wlasnie Cerci zmarnowal swietna okazja szkoda!!!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Gość, który biega w Genoi po lewej stronie, to chyba się z kimś pobije w szatni, bo dwa razy wybiegał na pozycję przez nikogo nie kryty i najpierw jeden, a potem drugi geniusz do niego nie podał :head:
- CzeczenCZN
- Juventino

Komentatorzy na Eleven - tylko taką znalazłem - orgazmu dostali po tym golu...

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Ale co ty się tak niezdrowo podniecasz od kilku kolejek? Wszystko w rękach Juventusu w tej chwili, przewaga jest, LM odpadła, z trudnych przeciwników zostały wyjazdy do Mediolanu i Florencji ( gdzie obie drużyny siadły, zwłaszcza Fiorentina ). Niech sobie Higuain strzeli i ze 40 goli.ForzaItanimulli3vujcm pisze::facepalm2: Niestety! Znów to indywiduum! Nigdy nie chce tego osobnika w Juve! Na szczęście to prawdopodobne, nie no bez kitu - już nie wiem co mnie bardziej wkurzyło, wygrana Napoli czy 29 gol tego typa
Komentatorzy na Eleven - tylko taką znalazłem - orgazmu dostali po tym golu...
- CzeczenCZN
- Juventino
No to chyba racja. Wiesz ja nie oglądam na Eleven bo po prostu nienawidzę tej stacji - są niekompetentni, stronniczy, w dodatku transmisje się tną - nie mogłem znaleźć zagranicznego streama, więc wziąłem ten.squinter pisze:Oni zawsze dostają orgazmów na meczach Napoli
Najbardziej mnie wkurza jeszcze jedno: z nami to Genoa grała autobus przy wyniki 1-0 dla nas; tu prowadzili a grali otwartą piłkę... Szlag
No niestety jak my już strzeliliśmy 4; to ci musieli 3, ech.
Jeden jest stoikiem, drugi się bardzo emocjonuje. Mi zdecydowanie bliżej - co sam Zauważyłeś - do tego 2. Znacznie bliżej mi do ultrasa niż gościa oglądającego mecz na spokojnie - zbyt kocham Juventus :cwaniak: Chce jak najszybciej Scudetto - więc przewaga iluś pkt. jest konieczna. Znów było blisko, szlag...Marat87 pisze:Ale co ty się tak niezdrowo podniecasz od kilku kolejek?
No takMarat87 pisze:Wszystko w rękach Juventusu w tej chwili,

Może dla Ciebie... Nie, niech sobie NIE strzeli!Marat87 pisze:Niech sobie Higuain strzeli i ze 40 goli.
Spoko, emocje wiesz - postaram sięvitoo pisze:Bez złośliwości, ale naprawdę nie musisz za każdym razem, gdy Argentyńczyk trafia do siatki pisać, jak bardzo go nie lubisz i jak Cię denerwuje. Już wszyscy to wiedzą.

Ostatnio zmieniony 20 marca 2016, 21:16 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Bez złośliwości, ale naprawdę nie musisz za każdym razem, gdy Argentyńczyk trafia do siatki pisać, jak bardzo go nie lubisz i jak Cię denerwuje. Już wszyscy to wiedzą.ForzaItanimulli3vujcm pisze::facepalm2: Niestety! Znów to indywiduum! Nigdy nie chce tego osobnika w Juve! Na szczęście to prawdopodobne, nie no bez kitu - już nie wiem co mnie bardziej wkurzyło, wygrana Napoli czy 29 gol tego typa
Przydałby się taki snajper w Juve.

- Sebkovič
- Juventino
Dla mnie Fernandes do zmiany. Chłopak za bardzo się pospinał. Po pierwszym karnym było widać że strzela z ,,miękkich nóg". Druga jedenastka wiadomo... Dośrodkowanie z rzutu wolnego też szału nie zrobiło...Szkoda ... Swoja drogą ,,bomba" Higuaina piękna :dance2:
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll: