Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:17

Pipita zdobywa swoj 28 gol w sezonie I raczej dzis na tym nie przestanie.
Chyba bylo offside czyli lider I vice lider korzystali z sedziowskich bledow.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:21

juvemaroko pisze:Pipita zdobywa swoj 28 gol w sezonie I raczej dzis na tym nie przestanie.
Jaki spalony ? z połtora metra przed linią obrony wbiegał Argentyńczyk. Prawidłowy gol.

Mi się wydaje, że Genoa gra dobre zawody i jest w stanie urwać punkty śmieciarzom.

Obrazek
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:26

to już byłoby jakieś pocieszenie po środzie - raz, że zwycięstwo 4:1 nad odwiecznym rywalem i do tego strata punktów przez Napoli.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:28

Cabrini_idol pisze:
juvemaroko pisze:Pipita zdobywa swoj 28 gol w sezonie I raczej dzis na tym nie przestanie.
Jaki spalony ? z połtora metra przed linią obrony wbiegał Argentyńczyk. Prawidłowy gol.

Mi się wydaje, że Genoa gra dobre zawody i jest w stanie urwać punkty śmieciarzom.
Zle ocenilem sytuacja bo zmienialem kanal.
Higuin zdobedzie w tym sezonie ponad 30 gole, ile wynosi rekord najlepszego strzelca serii A?
Wlasnie Cerci zmarnowal swietna okazja szkoda!!!

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:29

Ale Koulibaly to wyjął masakrencja, ale Cerci to nie to samo co wczesniej, wystarczyłoby podnieć piłkę.
No mecz się otworzył, ale Genua na szansę na 1 pkt.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:38

Gość, który biega w Genoi po lewej stronie, to chyba się z kimś pobije w szatni, bo dwa razy wybiegał na pozycję przez nikogo nie kryty i najpierw jeden, a potem drugi geniusz do niego nie podał :head:

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:48

:facepalm: :facepalm2: Niestety! Znów to indywiduum! Nigdy nie chce tego osobnika w Juve! Na szczęście to prawdopodobne, nie no bez kitu - już nie wiem co mnie bardziej wkurzyło, wygrana Napoli czy 29 gol tego typa :angry:

Komentatorzy na Eleven - tylko taką znalazłem - orgazmu dostali po tym golu... :whistle:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:54

Cerci życiówka, na jakieś 25 minut na boisku 2-3 spaprane sytuacje i kontuzja osłabiająca zespół :redface:

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 19:54

ForzaItanimulli3vujcm pisze: Komentatorzy na Eleven - tylko taką znalazłem - orgazmu dostali po tym golu... :whistle:
Oni zawsze dostają orgazmów na meczach Napoli :facepalm:

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 20:00

ForzaItanimulli3vujcm pisze::facepalm: :facepalm2: Niestety! Znów to indywiduum! Nigdy nie chce tego osobnika w Juve! Na szczęście to prawdopodobne, nie no bez kitu - już nie wiem co mnie bardziej wkurzyło, wygrana Napoli czy 29 gol tego typa :angry:

Komentatorzy na Eleven - tylko taką znalazłem - orgazmu dostali po tym golu... :whistle:
Ale co ty się tak niezdrowo podniecasz od kilku kolejek? Wszystko w rękach Juventusu w tej chwili, przewaga jest, LM odpadła, z trudnych przeciwników zostały wyjazdy do Mediolanu i Florencji ( gdzie obie drużyny siadły, zwłaszcza Fiorentina ). Niech sobie Higuain strzeli i ze 40 goli.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 20:01

squinter pisze:Oni zawsze dostają orgazmów na meczach Napoli :facepalm:
No to chyba racja. Wiesz ja nie oglądam na Eleven bo po prostu nienawidzę tej stacji - są niekompetentni, stronniczy, w dodatku transmisje się tną - nie mogłem znaleźć zagranicznego streama, więc wziąłem ten.

Najbardziej mnie wkurza jeszcze jedno: z nami to Genoa grała autobus przy wyniki 1-0 dla nas; tu prowadzili a grali otwartą piłkę... Szlag

No niestety jak my już strzeliliśmy 4; to ci musieli 3, ech.
Marat87 pisze:Ale co ty się tak niezdrowo podniecasz od kilku kolejek?
Jeden jest stoikiem, drugi się bardzo emocjonuje. Mi zdecydowanie bliżej - co sam Zauważyłeś - do tego 2. Znacznie bliżej mi do ultrasa niż gościa oglądającego mecz na spokojnie - zbyt kocham Juventus :cwaniak: Chce jak najszybciej Scudetto - więc przewaga iluś pkt. jest konieczna. Znów było blisko, szlag...
Marat87 pisze:Wszystko w rękach Juventusu w tej chwili,
No tak ;)
Marat87 pisze:Niech sobie Higuain strzeli i ze 40 goli.
Może dla Ciebie... Nie, niech sobie NIE strzeli!
vitoo pisze:Bez złośliwości, ale naprawdę nie musisz za każdym razem, gdy Argentyńczyk trafia do siatki pisać, jak bardzo go nie lubisz i jak Cię denerwuje. Już wszyscy to wiedzą. :confused:
Spoko, emocje wiesz - postaram się :) Chociaż wolałbym by ułatwił mi zadanie.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2016, 21:16 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2016, 20:53

ForzaItanimulli3vujcm pisze::facepalm: :facepalm2: Niestety! Znów to indywiduum! Nigdy nie chce tego osobnika w Juve! Na szczęście to prawdopodobne, nie no bez kitu - już nie wiem co mnie bardziej wkurzyło, wygrana Napoli czy 29 gol tego typa :angry:
Bez złośliwości, ale naprawdę nie musisz za każdym razem, gdy Argentyńczyk trafia do siatki pisać, jak bardzo go nie lubisz i jak Cię denerwuje. Już wszyscy to wiedzą. :confused:

Przydałby się taki snajper w Juve. :whistle:

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 13:00

Ktoś ogląda Napoli ? Niezła karuzela zdarzeń i niestety zmarnowany karny Udinese

Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 13:14

Dla mnie Fernandes do zmiany. Chłopak za bardzo się pospinał. Po pierwszym karnym było widać że strzela z ,,miękkich nóg". Druga jedenastka wiadomo... Dośrodkowanie z rzutu wolnego też szału nie zrobiło...Szkoda ... Swoja drogą ,,bomba" Higuaina piękna :dance2:

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 40 razy
Otrzymał podziękowanie: 45 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 13:20

Piękna bramka Fernandesa na 2-1

ODPOWIEDZ