Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 11:51

Ooo Corriere dello Sport donosi że myślimy o napastnikach "Low Cost"
Łączą nas z Immobile (to akurat ma sens - jako 5 napastnik.) Z Gomezem i .... Dzeko. :D No się Pjanic ucieszy. :prochno:

W ogóle to fajnie by było, kupić napastnika jak Fiorentina Kalinica rok temu, za nieduży hajs, może nie był wtedy aż tak znany jak dołączył do Fiołków, a swoje strzelił. Jeżeli chodzi o Serie A, to ja bym walczył o Bacce! Dla mnie to jest naprawdę Topowy Napastnik, ograny w Europie i ma jeszcze przed sobą kilka ładnych sezonów.
sebatiaen pisze:Tylko czy jest nad czym płakać Forza?
Niech idzie do merdów, pogra w LE.
Nie no pewnie że tak, tutaj trzeba mieć mentalność zwycięzcy jak Polpo. Szczerze? Ja tego gówniarza mam gdzieś już. Jarałem się kiedyś nim - ale teraz? Łaskę nam robi? Phi... Niech Spada. :whistle:
sebatiaen pisze:A my? my mamy na prawej Alvesa a na lewej Sandro, w środku i tak by nie grał a do napadu czy on się nadaje? napewno za te 25 mln euro możemy sprowadzić gracza porównywalnego do niego.
No jako wysunięta "9" może i nie - chociaż niektórzy tu na forum porównują go do Van Persiego: @pumex, @adijuve - no ale jako jeden z dwóch napastników może i by dał radę.

A te 25 mln przeznaczyć na Kante i po temacie!
Powiem więcej nawet jakby się jeszcze udało zbić cene za Witsela Pereyrą, też nie ma się nad czym zastanawiać. Wole by był nawet i nadmiar zawodników, ale klasowych!

Zastanawiam się czy uderzamy po tego trequa czy nie uderzamy?

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 12:11

@up No pewnie każdy z nas wolałby mieć przesyt klasowych zawodników, ale w grze są grube miliony, więc wątpię byśmy kupili więcej niż jednego pomocnika. Ośmiu topowych pomocników można mieć tylko w fm.

Kante lub Witsel i pomoc kompletna

Gazzetta to raczej słabe źródło, Berardi w Interze to na razie sf.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 12:14

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ooo Corriere dello Sport donosi że myślimy o napastnikach "Low Cost"

[
Tak Immobile, dlatego Paratici dzisiaj w Marsylii obserwuje Gomesa i Milika. Zmęćzony jestem już tym mercato, a defacto się jeszcze nie zaczęło. Już chce zeby zaczęli trenować, rozgrywać jakieś spotkania.

Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 12:39

Robaku pisze:Paratici dzisiaj w Marsylii obserwuje Gomesa i Milika.
Serio? To on na ostatnim meczu reprezentacji Polski obserwując Milika nie doszedł do wniosku "co ja tu k**** robię?!"

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 12:41

Ponoć w kręgach Napoli dochodzi do strachu, są przerażeni że niby nasi sprzedadzą Pogbę i uderzą po Higuaina :rotfl:

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 12:59

Akurat Ranieri to chetnie widział by u siebie Lemine więc myślę że lepiej zbijać cene za Kante gabończykiem niżeli bawić sie w przesłabego Witsela.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 13:00

Haris pisze:
Robaku pisze:Paratici dzisiaj w Marsylii obserwuje Gomesa i Milika.
Serio? To on na ostatnim meczu reprezentacji Polski obserwując Milika nie doszedł do wniosku "co ja tu k**** robię?!"
Jak dla mnie byłaby zsyłka Milika to innego klubu Serie A.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 13:53

Kante...fajnie fajnie. To oznaczałoby, że nasi będą chcieli wcisnąć im Lemine, a dodatkowo powinni odpalić tego wafla Hernanesa i będzie w pytkę.

kacopys

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 14:16

Mam nadzieje że ta cisza wiąże się z tym że nasze cele transferowe są jeszcze w grze na ME. Kante, Gotze itp.
Trzeba szybko skompletować kadrę bo później kończy się z Hernanesami.

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 14:18

Oficjalnie Juventus Poinformował, za pomocą swojej klubowej strony, że Martin Caceres odchodzi.

Dziękujemy Martin za te 5 lat!

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 14:24

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Oficjalnie Juventus Poinformował, za pomocą swojej klubowej strony, że Martin Caceres odchodzi.

Dziękujemy Martin za te 5 lat!
Jak grał regularnie to był dobrym grajkiem, ale co z tego...na naszą obronę za słaby na pierwszy skład, a przez większość czasu i tak był połamany. Lubiłem tego gracza, ale pożytek w ostatnich 2 latach z niego był praktycznie żaden.

kamil-8853

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 14:41

Tuttosport : Odejdą Pereyra, Isla oraz Hernanes. Asamoah i Lemina póki co nie do ruszenia, chyba że napłynie bardzo wysoka oferta.

Football-italia Skupiamy się podobno mocno na Alexisie S.

Najbliższym oficjalnym transferem zostanie najpewniej Benatia.
Co jak co ale czuję że ta cała cisza medialna to cisza przed burzą.
Wyczuwam Lacazette'a albo innego KOTA do ataku !

Ciekawostka - angielski brukowiec (Mirror) podaje że Chelsea jest zainteresowana transakcją Morata + 35mln Funtów za .... Edena Hazarda :)

Co do samego Realu ciekawy jestem czy uda nam się wygrać z nimi rywalizację o N'golo Kante (o ile faktycznie jesteśmy nim zainteresowani media strzelają ostatnio mocno ślepakami)

Co do Mediów wyczytałem bodajże dzisiaj lub wczoraj na Tutto że Nasi działacze nie rozpaczają w związku z utratą Batshuayi'a ponieważ nie byli nim zainteresowani ...

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 16:06

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Oficjalnie Juventus Poinformował, za pomocą swojej klubowej strony, że Martin Caceres odchodzi.
A co z Rubinho? On też miał kontrakt do 30 czerwca (do dzisiaj).
A Cuadrado nie też wypożyczony do dzisiaj? Rozumiem, że na 99% od jutra jest w pełni zawodnikiem Chelsea?

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 16:12

W sprawie Cuadrado były tylko ustne ustalenia, więc nie ma żadnego terminu do którego można złożyć odpowiednią ofertę. Rozmowy będą się ciągnąć jak w przypadku każdego innego transferu, kiedy zawodnik niby chce, niby nie chce, a klub nie jest zbytnio nastawiony na negocjacje (oby nie) :think:

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2016, 16:42

Ouh_yeah pisze:W sprawie Cuadrado były tylko ustne ustalenia, więc nie ma żadnego terminu do którego można złożyć odpowiednią ofertę.
Ale samo wypożyczenia na pewno było ustalone do konkretnego dnia i skoro wszystkie umowy zwykle obowiązują do końca czerwca to zakładam, ze w tym przypadku tez tak było i później Cuadrado trzeba będzie ściągać z Londynu, a nie przedłużać jego pobyt w Turynie

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Zablokowany