Mercato (Lato 2016)
- CzeczenCZN
- Juventino
Ooo Corriere dello Sport donosi że myślimy o napastnikach "Low Cost"
Łączą nas z Immobile (to akurat ma sens - jako 5 napastnik.) Z Gomezem i .... Dzeko.
No się Pjanic ucieszy. 
W ogóle to fajnie by było, kupić napastnika jak Fiorentina Kalinica rok temu, za nieduży hajs, może nie był wtedy aż tak znany jak dołączył do Fiołków, a swoje strzelił. Jeżeli chodzi o Serie A, to ja bym walczył o Bacce! Dla mnie to jest naprawdę Topowy Napastnik, ograny w Europie i ma jeszcze przed sobą kilka ładnych sezonów.
A te 25 mln przeznaczyć na Kante i po temacie!
Powiem więcej nawet jakby się jeszcze udało zbić cene za Witsela Pereyrą, też nie ma się nad czym zastanawiać. Wole by był nawet i nadmiar zawodników, ale klasowych!
Zastanawiam się czy uderzamy po tego trequa czy nie uderzamy?
Łączą nas z Immobile (to akurat ma sens - jako 5 napastnik.) Z Gomezem i .... Dzeko.

W ogóle to fajnie by było, kupić napastnika jak Fiorentina Kalinica rok temu, za nieduży hajs, może nie był wtedy aż tak znany jak dołączył do Fiołków, a swoje strzelił. Jeżeli chodzi o Serie A, to ja bym walczył o Bacce! Dla mnie to jest naprawdę Topowy Napastnik, ograny w Europie i ma jeszcze przed sobą kilka ładnych sezonów.
Nie no pewnie że tak, tutaj trzeba mieć mentalność zwycięzcy jak Polpo. Szczerze? Ja tego gówniarza mam gdzieś już. Jarałem się kiedyś nim - ale teraz? Łaskę nam robi? Phi... Niech Spada.sebatiaen pisze:Tylko czy jest nad czym płakać Forza?
Niech idzie do merdów, pogra w LE.

No jako wysunięta "9" może i nie - chociaż niektórzy tu na forum porównują go do Van Persiego: @pumex, @adijuve - no ale jako jeden z dwóch napastników może i by dał radę.sebatiaen pisze:A my? my mamy na prawej Alvesa a na lewej Sandro, w środku i tak by nie grał a do napadu czy on się nadaje? napewno za te 25 mln euro możemy sprowadzić gracza porównywalnego do niego.
A te 25 mln przeznaczyć na Kante i po temacie!
Powiem więcej nawet jakby się jeszcze udało zbić cene za Witsela Pereyrą, też nie ma się nad czym zastanawiać. Wole by był nawet i nadmiar zawodników, ale klasowych!
Zastanawiam się czy uderzamy po tego trequa czy nie uderzamy?
- Kucharius1
- Juventino
@up No pewnie każdy z nas wolałby mieć przesyt klasowych zawodników, ale w grze są grube miliony, więc wątpię byśmy kupili więcej niż jednego pomocnika. Ośmiu topowych pomocników można mieć tylko w fm.
Kante lub Witsel i pomoc kompletna
Gazzetta to raczej słabe źródło, Berardi w Interze to na razie sf.
Kante lub Witsel i pomoc kompletna
Gazzetta to raczej słabe źródło, Berardi w Interze to na razie sf.
- Robaku
- Juventino
Tak Immobile, dlatego Paratici dzisiaj w Marsylii obserwuje Gomesa i Milika. Zmęćzony jestem już tym mercato, a defacto się jeszcze nie zaczęło. Już chce zeby zaczęli trenować, rozgrywać jakieś spotkania.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ooo Corriere dello Sport donosi że myślimy o napastnikach "Low Cost"
[
- Haris
- Juventino
Serio? To on na ostatnim meczu reprezentacji Polski obserwując Milika nie doszedł do wniosku "co ja tu k**** robię?!"Robaku pisze:Paratici dzisiaj w Marsylii obserwuje Gomesa i Milika.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Akurat Ranieri to chetnie widział by u siebie Lemine więc myślę że lepiej zbijać cene za Kante gabończykiem niżeli bawić sie w przesłabego Witsela.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Robaku
- Juventino
Jak dla mnie byłaby zsyłka Milika to innego klubu Serie A.Haris pisze:Serio? To on na ostatnim meczu reprezentacji Polski obserwując Milika nie doszedł do wniosku "co ja tu k**** robię?!"Robaku pisze:Paratici dzisiaj w Marsylii obserwuje Gomesa i Milika.
- Shadow Marshall
- Juventino
Kante...fajnie fajnie. To oznaczałoby, że nasi będą chcieli wcisnąć im Lemine, a dodatkowo powinni odpalić tego wafla Hernanesa i będzie w pytkę.
- CzeczenCZN
- Juventino
Oficjalnie Juventus Poinformował, za pomocą swojej klubowej strony, że Martin Caceres odchodzi.
Dziękujemy Martin za te 5 lat!
- Shadow Marshall
- Juventino
Jak grał regularnie to był dobrym grajkiem, ale co z tego...na naszą obronę za słaby na pierwszy skład, a przez większość czasu i tak był połamany. Lubiłem tego gracza, ale pożytek w ostatnich 2 latach z niego był praktycznie żaden.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Oficjalnie Juventus Poinformował, za pomocą swojej klubowej strony, że Martin Caceres odchodzi.
- kamil-8853
- Juventino
Tuttosport : Odejdą Pereyra, Isla oraz Hernanes. Asamoah i Lemina póki co nie do ruszenia, chyba że napłynie bardzo wysoka oferta.
Football-italia Skupiamy się podobno mocno na Alexisie S.
Najbliższym oficjalnym transferem zostanie najpewniej Benatia.
Co jak co ale czuję że ta cała cisza medialna to cisza przed burzą.
Wyczuwam Lacazette'a albo innego KOTA do ataku !
Ciekawostka - angielski brukowiec (Mirror) podaje że Chelsea jest zainteresowana transakcją Morata + 35mln Funtów za .... Edena Hazarda
Co do samego Realu ciekawy jestem czy uda nam się wygrać z nimi rywalizację o N'golo Kante (o ile faktycznie jesteśmy nim zainteresowani media strzelają ostatnio mocno ślepakami)
Co do Mediów wyczytałem bodajże dzisiaj lub wczoraj na Tutto że Nasi działacze nie rozpaczają w związku z utratą Batshuayi'a ponieważ nie byli nim zainteresowani ...
Football-italia Skupiamy się podobno mocno na Alexisie S.
Najbliższym oficjalnym transferem zostanie najpewniej Benatia.
Co jak co ale czuję że ta cała cisza medialna to cisza przed burzą.
Wyczuwam Lacazette'a albo innego KOTA do ataku !
Ciekawostka - angielski brukowiec (Mirror) podaje że Chelsea jest zainteresowana transakcją Morata + 35mln Funtów za .... Edena Hazarda

Co do samego Realu ciekawy jestem czy uda nam się wygrać z nimi rywalizację o N'golo Kante (o ile faktycznie jesteśmy nim zainteresowani media strzelają ostatnio mocno ślepakami)
Co do Mediów wyczytałem bodajże dzisiaj lub wczoraj na Tutto że Nasi działacze nie rozpaczają w związku z utratą Batshuayi'a ponieważ nie byli nim zainteresowani ...
- Mateuszello
- Juventino
A co z Rubinho? On też miał kontrakt do 30 czerwca (do dzisiaj).ForzaItanimulli3vujcm pisze:Oficjalnie Juventus Poinformował, za pomocą swojej klubowej strony, że Martin Caceres odchodzi.
A Cuadrado nie też wypożyczony do dzisiaj? Rozumiem, że na 99% od jutra jest w pełni zawodnikiem Chelsea?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
W sprawie Cuadrado były tylko ustne ustalenia, więc nie ma żadnego terminu do którego można złożyć odpowiednią ofertę. Rozmowy będą się ciągnąć jak w przypadku każdego innego transferu, kiedy zawodnik niby chce, niby nie chce, a klub nie jest zbytnio nastawiony na negocjacje (oby nie) 

- Mateuszello
- Juventino
Ale samo wypożyczenia na pewno było ustalone do konkretnego dnia i skoro wszystkie umowy zwykle obowiązują do końca czerwca to zakładam, ze w tym przypadku tez tak było i później Cuadrado trzeba będzie ściągać z Londynu, a nie przedłużać jego pobyt w TurynieOuh_yeah pisze:W sprawie Cuadrado były tylko ustne ustalenia, więc nie ma żadnego terminu do którego można złożyć odpowiednią ofertę.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero