DEL PIERO - wedlug mnie powienien odejsc...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 13:16

Alex nie może odejść :!: Może jush nie jest taki dobry jak kiedyś ,ale i tak nadal jest wartościowym piłkarzem ,który wnosi coś do zespołu :!:
W dodatku jest to obecny symbol Juve ,a takich piłkarzy ot tak się nie pozbywa 8) może i zmieniliśmy herb ,ale nadal mamy tego samego Del Piero który jest wierny Juve :!: Można powiedzieć ,że poślubił się z koszulką z Piemontu i gdy powiedzial sakramentalne "tak" ,nie zamierza tego zmieniać :!: On uważa ten klub za najlepsze miejsce na Ziemi ,a wy tu sobie tka myslicie :?: Juventus bez Del Piero to jush nie jest ten sam Juventus :wink: to jush jest inny Juventus :!: to by nie był już ten sam klub w którym się zakochałem również z pryzmatu Del Piero (jak większość z tego forum :D )

Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 14:01

Nie ma co nad tym rozważac i tak nigdzie nie odejdzie , wyobrażacie sobie , żeby grał w innym klubie bo ja tego sobie nie wyobrażam , podobnie jak Maldini dla Milanu, czy totti dla romy Del Piero to znak firmowy Juve , co nie musi koniecznie oznaczać, że jest naszym najlepszym zawodnikiem i że to on decyduje o obliczu naszego zespołu. To po prostu dobry piłkarz i symbol JUVENTUSU

G@lik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 14:09

co ty gosciu pier**** del piero był jest i bedzie ikona Juve i nic tego nie zmieni. On sie urodził po to żeby grac w Juventusie. ujakby miał odejść to gdzie?? Do modnej ostatnio ligi katarskiej czy może do Milanu(sic!)??

Bida

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 17:57

Oskar8 ja wiem kim jestem, ale nie przypominam sobie, abym mówił w sposób niezgodny z regulaminem, już dzisiaj przeglądając posty zobaczyłem początek wyrazu i ***, w moim jeżeli już to było tak samo. O co tu chodzi?

Big Fan JUVE <Bida>
Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2004, 21:09

a ja kolejny raz napisze stanowcze nie, on jest symbolem i gwiazdo. Może i nie jest już taki młody, le nadal znakomicie prezentuje sie na boisku. :lol:

jammiq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2004, 21:15

Witam.
Jak o ze to moj pierwszy post tutaj chcialem sie przywitac.
Stali bywalcy listy mailingowej juvepoland (egroups, yahoogroups)
pewnie mnie pamietaja jeszcze:)
A co do Del Piero, to ten zawodnik jest IMHO symbolem Juve i niewazne
czy bedzie gral czy nie, czy bedzie gral dobrze czy zle, to mimo wszystko
powinien zostac w Juve do konca swojej kariery. To jest wyjatkowy
zawodnik, i takiego pewnie w Juve dlugo nie bedzie...
Pozdrawiam.

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2004, 23:41

jammiq pisze:Jak o ze to moj pierwszy post tutaj chcialem sie przywitac.
Kogo moje piękne oczy widzą :shock: Witam, witam :-D Brakowało nam Ciebie dzisiaj na meczu :D

Obrazek
jammiq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2004, 02:04

swiergot pisze: Kogo moje piękne oczy widzą :shock: Witam, witam :-D Brakowało nam Ciebie dzisiaj na meczu :D
:D
No coz, 12 rano w sobote to nie jest najlepsza godzina dla mnie,
zwlaszcza jesli wracam nad ranem od dziewczyny;)
Chociaz wlasciwie to moglem na druga polowe dojechac, ale...
Zagralem za to po poludniu w gnaszynie, wiec limit tygodniowy
wypelnilem:)

Pozdrawiam.

Obrazek
aza23

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2004, 21:12

Wy chyba jesteście nienormalni bez mojego alexa nie ma juve tak samo jak buffona i nedveda. Ludzie zahamujcie trochę. Moge się zgodzić że ostatnio alex nie miał dobrych dni. Miłość ci wszystko wybaczy.

:-)
Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2004, 21:39

Wiadomo, ze Del Piero najlepsze lata ma juz za soba, ale bron Boze nie wolno go sprzedawac. To jest symbol Juve. Alex ma dobry wplyw na zespol. Bez niego to nie bylby ten sam Juventus.
FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!!

*Fighter*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 09:40

Alex i tak nie odejdzie. Jęśli będzie grał tak jak na Euro to ten sezon należy do niego.

Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
ACMichał

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 19:35

*Fighter* pisze:Alex i tak nie odejdzie. Jęśli będzie grał tak jak na Euro to ten sezon należy do niego.
Oglądałeś inne mistrzostwa?? Wyróznił się jedynie w meczu ze Szwecja a poza tym grał słabo, zmarnował świetne okazje i reprezentacje ma chyba z głowy .
Wszyscy piszecie że Del Piero to symbol Juve, ale w klubie a tym bardziej w reprezentacji nie powinno być sentymentów, jeżeli gra slabo i nie ma perspektyw na poprawę to powinien zostac zastąpiony przez kogoś nowego. Pilka to nie próżnia, zawsze może pojawić się ktoś lepszy- umarł król niech żyje nowy król. Straciliście Baggio, Zidana a na ich miejsce czy to na boisku czy w świadomości przychodził zawsze "nowy idol". Kariera Del Piero zbliża się do końca i chyba lepiej byłoby dla Juve gdyby mniej grał -chociaż może zawsze grać z Milanem (bede spokojniejszy o wynik)

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 20:00

ACMichał pisze:
*Fighter* pisze:Alex i tak nie odejdzie. Jęśli będzie grał tak jak na Euro to ten sezon należy do niego.
Oglądałeś inne mistrzostwa?? Wyróznił się jedynie w meczu ze Szwecja a poza tym grał słabo, zmarnował świetne okazje i reprezentacje ma chyba z głowy .
Wszyscy piszecie że Del Piero to symbol Juve, ale w klubie a tym bardziej w reprezentacji nie powinno być sentymentów, jeżeli gra slabo i nie ma perspektyw na poprawę to powinien zostac zastąpiony przez kogoś nowego. Pilka to nie próżnia, zawsze może pojawić się ktoś lepszy- umarł król niech żyje nowy król. Straciliście Baggio, Zidana a na ich miejsce czy to na boisku czy w świadomości przychodził zawsze "nowy idol". Kariera Del Piero zbliża się do końca i chyba lepiej byłoby dla Juve gdyby mniej grał -chociaż może zawsze grać z Milanem (bede spokojniejszy o wynik)

Chciałbym się odnieść do ostatnich Twoich słów.Już wielu skreśliło osobę Alexa po poważniej kontuzji z 99 roku i braku skuteczności w kolejnych sezonach.Jednak stało sie inaczej,Alex podniusł sie wstał i pokazał na co go stać-ostatnie zdobyte mistrzostwa Włoch i finał LM to w dużej mierze jego zasługa.To że nie idzie mu w reprezentacji jest faktem-z tym sie z Tobą zgadzam.Co do Twoich ostatnich słów-jeszcze wspomnisz swoje słowa kiedy to Alex przesądzi o ostatecznym wyniku rywalizacji Juve-Milan.Twoja ocena nie jest obiektywna.Mówisz tak tylko dlatego że jesteś kibicem Milanu a Juventus to przeciwnik Twojej drużyny na drodze do sukcesu.Wszystko zweryfikuje boisko...jeszcze zobaczymy...

malas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 10:50

Tutaj się zgodze troche z milanistom Alex zagrał pierwsze skrzypce tylko w meczu ze szwecjom !! Ale ja się ciesze z tego że Alex potrafi się zmotywować i zagrać na najwpoziomi jeżeli będzie zmotywowany na lige to da dla klubu wiele dobrego!!

Forza Juve!!!

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2004, 11:02

Ja sobie nie wyobrazam teraz Juve bez Alexa on swietnie dyryguje druzyna moze juz nie jest taki jak za dawnych czasow ale popatrzcie na Nedveda prze kilka sezonow byl cieniem samego siebie a 2 lata temu wybuchl znow jego talent i pokazal na co jego stac z Alexem bedzie tak samo. Wiec nei powinien odchodzic . Z reszta dzieki niemu klub zarabia Wiekszosc ludzi we Wloszech kupuje koszulke Del Piera wiec marketing dzieki niemu idzie w gore a z reszta jego technika wciaz jest bajeczna co wczoraj pokazal na Trofeo Tim gdzie kilka razy potrafil przejsc 2 obroncow na raz . Alex musi tu zostac to jest moje zdanie bo on jeszcze nie pokazal na co go stac a stac go na wiele

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Zablokowany