Juve i Nike
- Slim
- Juventino
Dokladnie zwazajac na to ze we Wloszech sa straszne upaly i czarny stroj jak wiadmomo mocno przyciaga promienie sloneczne wiec rzeczywiscie troche nieodpowiedni stroj... poza tym po co maja zakladaj stroj jak na pogrzeb? Zebry to Zebry! 

- kornknot
- Qualità Juventino
Oczywiście że biało czarne pasy to podstawa ale ja mówiłem o strojach rezerwowych. No może rzeczywiście czarne stroje to samobójstwo. No to mam now typ srebrne z jakimiś czarnymi dodatkami(jakimi to nie wiem.. :? )
- Slim
- Juventino
hmmm srebrne mowisz? nawet nie wiem jak sobie wyobrazic taka koszulke z czarnymi dodatkami na srebrnym tle... nie przychodzi mi zaden wzor do glowy... Nie lepiej przowrocic rezerwowy stroj z 96 roku :] jakis sentyment do niego czuje ;-)
- Slim
- Juventino
Mnie bardziej sie kojarza z 96 rokiem mnie zostaja przyjemne wspomnienia... gorsze wspomnienia odrzucam.. a do strojow mam sentyment po 96 roku w Rzymie 
A moze jeszcze jako sponsora starego dobrego DANONE'a ??
to byl sponsor Alex fajnie wygladal w tej koszulce...

A moze jeszcze jako sponsora starego dobrego DANONE'a ??

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czemu niemożesz sobie wyobraźić JUVE w srebrnych strojach? Swego czasu bodajże sezon 99/00 mieli srebrne stroje i były.....fajne. Hm.boję sie , że Nikeniezrobi takich fantastycznych stroi jak lotto te z tego sezonu. Mmmmmm są ŚWIETNE :!:Philby pisze:hmmm srebrne mowisz? nawet nie wiem jak sobie wyobrazic taka koszulke z czarnymi dodatkami na srebrnym tle... nie przychodzi mi zaden wzor do glowy... Nie lepiej przowrocic rezerwowy stroj z 96 roku :] jakis sentyment do niego czuje ;-)

- kornknot
- Qualità Juventino
Ja jakoś nie przepadam za tymi niebiesko żółtymi z 96 roku. No te srebrne były nawet fajne, ale mogli je zrobić lepiej. Mam nadzieje że Nike wymyśłi coś ciekawego. Dalej obstawiam przy srebrno czarnych 

- bar_ti
- Juventino
Mnie się wydaje, że powrót do rezerwowych strojów z 96 roku jest niemożliwy z przyczyn "formalno-prawnych". Kto inny ich wtedy ubierał, wymyślił taki a nie inny wzór i niby dlaczego Nike miałoby teraz to, za przeproszeniem, zerżnąć
(pewnie jakby chcieli, to obeszli by to robiąc troche mniejsze gwiazdy na ramionach
). Muszę przyznać, że Lotto ustawiło wysoko poprzeczkę co do stroju i Nike będzie ciężko tą poprzeczkę przeskoczyć.

OGGI. DOMANI. SEMPRE. FORZA JUVE!!
- Slim
- Juventino
Nie nie nie... chodzi o to ze ja nie moge sobie wyobrazic jakis fajnych wzorow do srebrnych koszulek wiec nie wiem jakby to wygladalo...Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Czemu niemożesz sobie wyobraźić JUVE w srebrnych strojach? Swego czasu bodajże sezon 99/00 mieli srebrne stroje i były.....fajne. Hm.boję sie , że Nikeniezrobi takich fantastycznych stroi jak lotto te z tego sezonu. Mmmmmm są ŚWIETNE :!:Philby pisze:hmmm srebrne mowisz? nawet nie wiem jak sobie wyobrazic taka koszulke z czarnymi dodatkami na srebrnym tle... nie przychodzi mi zaden wzor do glowy... Nie lepiej przowrocic rezerwowy stroj z 96 roku :] jakis sentyment do niego czuje ;-)
A Juve w srebrnych koszulkach potrafie sobie wyobrazic z reszta jak mowisz i z tego co pamietam mieli takie stroje...
- YoUri`
- Qualità Juventino
Philby pisze:Nie nie nie... chodzi o to ze ja nie moge sobie wyobrazic jakis fajnych wzorow do srebrnych koszulek wiec nie wiem jakby to wygladalo...Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Czemu niemożesz sobie wyobraźić JUVE w srebrnych strojach? Swego czasu bodajże sezon 99/00 mieli srebrne stroje i były.....fajne. Hm.boję sie , że Nikeniezrobi takich fantastycznych stroi jak lotto te z tego sezonu. Mmmmmm są ŚWIETNE :!:Philby pisze:hmmm srebrne mowisz? nawet nie wiem jak sobie wyobrazic taka koszulke z czarnymi dodatkami na srebrnym tle... nie przychodzi mi zaden wzor do glowy... Nie lepiej przowrocic rezerwowy stroj z 96 roku :] jakis sentyment do niego czuje ;-)
A Juve w srebrnych koszulkach potrafie sobie wyobrazic z reszta jak mowisz i z tego co pamietam mieli takie stroje...
A mi by sie podobaly srebrne i mysle ze moznaby pokombinowac z tym kolorem... napewno nie rozowe !!!
- Medi
- Qualità Juventino
Ale jakoś nie przeszkadzało im to wygrać w ostatniej,majowej kolejce z Udinese, przy 30-sto stopniowym upalePhilby pisze:Dokladnie zwazajac na to ze we Wloszech sa straszne upaly i czarny stroj jak wiadmomo mocno przyciaga promienie sloneczne wiec rzeczywiscie troche nieodpowiedni stroj... poza tym po co maja zakladaj stroj jak na pogrzeb? Zebry to Zebry!

Ale wiadomo, że czarne byłyby rezerwowe, a podstawowe w paski.
Mnie tam sie bardzo podobały. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w nich piłkarze wyglądali 8)
Patrząc z punktu widzenia kobiety, ofkoz 8)
- Slim
- Juventino
Chcesz zeby sie osmieszali tak jak Ci z hiszpanskiej druzyny... kurcze zapomnialem co to za druzyna bylamalchik pisze:a ja bym chcail zeby grali w rozowych strojach!!!! haha jak kiedys (Rozowe Panterki). a tak serio to lubie nike i ciesze sie ze beda z Juve.pozdrawiam!!