Juve i Nike

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2003, 16:18

no jesli mowisz ze 1 kwietnia to sprawa jasna :D Primaaprilis....
Wiec mozemy byc spokojni na jalkies 99,9%

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2003, 14:45

kornknot pisze:Ja bym najbardziej chciał aby to był cały czarny strój, ewentualnie jakiś jeden biały pas przeprowadzony przez środek :wink:
Przy rozgrywniu meczy o godzinie 15, to takie stroje sa nieporozumieniem.

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2003, 18:12

Dokladnie zwazajac na to ze we Wloszech sa straszne upaly i czarny stroj jak wiadmomo mocno przyciaga promienie sloneczne wiec rzeczywiscie troche nieodpowiedni stroj... poza tym po co maja zakladaj stroj jak na pogrzeb? Zebry to Zebry! :D

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2003, 18:32

Oczywiście że biało czarne pasy to podstawa ale ja mówiłem o strojach rezerwowych. No może rzeczywiście czarne stroje to samobójstwo. No to mam now typ srebrne z jakimiś czarnymi dodatkami(jakimi to nie wiem.. :? )

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2003, 21:25

hmmm srebrne mowisz? nawet nie wiem jak sobie wyobrazic taka koszulke z czarnymi dodatkami na srebrnym tle... nie przychodzi mi zaden wzor do glowy... Nie lepiej przowrocic rezerwowy stroj z 96 roku :] jakis sentyment do niego czuje ;-)

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2003, 21:32

no mi niebiesko zółte barwy sie róznie kojarzą....96 bardzo pozytywnie , ale finał 97 juz bardzo źle !! takze jesli chodzi o mnie to gdy nie wymyślą nic nadzwyczajnego to mogą wrócić te stroje !!

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2003, 21:39

Mnie bardziej sie kojarza z 96 rokiem mnie zostaja przyjemne wspomnienia... gorsze wspomnienia odrzucam.. a do strojow mam sentyment po 96 roku w Rzymie :D

A moze jeszcze jako sponsora starego dobrego DANONE'a ?? :D to byl sponsor Alex fajnie wygladal w tej koszulce...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2003, 22:06

Philby pisze:hmmm srebrne mowisz? nawet nie wiem jak sobie wyobrazic taka koszulke z czarnymi dodatkami na srebrnym tle... nie przychodzi mi zaden wzor do glowy... Nie lepiej przowrocic rezerwowy stroj z 96 roku :] jakis sentyment do niego czuje ;-)
Czemu niemożesz sobie wyobraźić JUVE w srebrnych strojach? Swego czasu bodajże sezon 99/00 mieli srebrne stroje i były.....fajne. Hm.boję sie , że Nikeniezrobi takich fantastycznych stroi jak lotto te z tego sezonu. Mmmmmm są ŚWIETNE :!:

Obrazek
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2003, 23:52

Ja jakoś nie przepadam za tymi niebiesko żółtymi z 96 roku. No te srebrne były nawet fajne, ale mogli je zrobić lepiej. Mam nadzieje że Nike wymyśłi coś ciekawego. Dalej obstawiam przy srebrno czarnych :D

bar_ti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2003, 11:34

Mnie się wydaje, że powrót do rezerwowych strojów z 96 roku jest niemożliwy z przyczyn "formalno-prawnych". Kto inny ich wtedy ubierał, wymyślił taki a nie inny wzór i niby dlaczego Nike miałoby teraz to, za przeproszeniem, zerżnąć :D (pewnie jakby chcieli, to obeszli by to robiąc troche mniejsze gwiazdy na ramionach :D ). Muszę przyznać, że Lotto ustawiło wysoko poprzeczkę co do stroju i Nike będzie ciężko tą poprzeczkę przeskoczyć.

OGGI. DOMANI. SEMPRE. FORZA JUVE!!
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2003, 18:10

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Philby pisze:hmmm srebrne mowisz? nawet nie wiem jak sobie wyobrazic taka koszulke z czarnymi dodatkami na srebrnym tle... nie przychodzi mi zaden wzor do glowy... Nie lepiej przowrocic rezerwowy stroj z 96 roku :] jakis sentyment do niego czuje ;-)
Czemu niemożesz sobie wyobraźić JUVE w srebrnych strojach? Swego czasu bodajże sezon 99/00 mieli srebrne stroje i były.....fajne. Hm.boję sie , że Nikeniezrobi takich fantastycznych stroi jak lotto te z tego sezonu. Mmmmmm są ŚWIETNE :!:
Nie nie nie... chodzi o to ze ja nie moge sobie wyobrazic jakis fajnych wzorow do srebrnych koszulek wiec nie wiem jakby to wygladalo...
A Juve w srebrnych koszulkach potrafie sobie wyobrazic z reszta jak mowisz i z tego co pamietam mieli takie stroje...

malchik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2003, 20:29

a ja bym chcail zeby grali w rozowych strojach!!!! haha jak kiedys (Rozowe Panterki :D ). a tak serio to lubie nike i ciesze sie ze beda z Juve.pozdrawiam!!

Forza Bianconeri!!!!
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2003, 16:20

Philby pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Nie nie nie... chodzi o to ze ja nie moge sobie wyobrazic jakis fajnych wzorow do srebrnych koszulek wiec nie wiem jakby to wygladalo...
A Juve w srebrnych koszulkach potrafie sobie wyobrazic z reszta jak mowisz i z tego co pamietam mieli takie stroje...

A mi by sie podobaly srebrne i mysle ze moznaby pokombinowac z tym kolorem... napewno nie rozowe !!!

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2003, 22:58

Philby pisze:Dokladnie zwazajac na to ze we Wloszech sa straszne upaly i czarny stroj jak wiadmomo mocno przyciaga promienie sloneczne wiec rzeczywiscie troche nieodpowiedni stroj... poza tym po co maja zakladaj stroj jak na pogrzeb? Zebry to Zebry! :D
Ale jakoś nie przeszkadzało im to wygrać w ostatniej,majowej kolejce z Udinese, przy 30-sto stopniowym upale :D
Ale wiadomo, że czarne byłyby rezerwowe, a podstawowe w paski.
Mnie tam sie bardzo podobały. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w nich piłkarze wyglądali 8)
Patrząc z punktu widzenia kobiety, ofkoz 8)

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2003, 17:45

malchik pisze:a ja bym chcail zeby grali w rozowych strojach!!!! haha jak kiedys (Rozowe Panterki :D ). a tak serio to lubie nike i ciesze sie ze beda z Juve.pozdrawiam!!
Chcesz zeby sie osmieszali tak jak Ci z hiszpanskiej druzyny... kurcze zapomnialem co to za druzyna byla :/ mniejsza z tym jak ich widzialem to lalem ze smiechu a to sa ich stroje normalnie nie rezerwowe

ODPOWIEDZ