Serie A 12/13 (23): Chievo 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:00

Hoffman pisze:
kuba2424 pisze:
Hoffman pisze:Wątpię czy go dzisiaj zobaczymy, możliwe że wtedy jak kompletnie nie będzie nam szło a Conte już nie będzie wiedział co zrobić, to może go wprowadzi w akcie desperacji ;d
Ja uważam że dziś wejdzie na boisko w okolicy 75-80 min. żeby przynajmniej wstępnie zobaczyć, w jakiej dyspozycji on się znajduje. Może nawet przytrafi mu się jakaś okazja bramkowa...
Conte od tego ma treningi a nie oficjalne mecze ;p

Ogólnie skład mi się podoba, może zamiast DC wolał bym Peluso, ale to i tak nie daje żadnej gwarancji.
Zgadza się Hoffmanku, ale sam chyba wiesz że żaden trening nie zastąpi ci nawet 10 min. spędzonych w meczu o punkty. Wiesz, na treningach to i może nawet DeCeglie spisuje się wzorowo.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:01

De Ceglie i Giovinco :happy:

Możemy spodziewać się gradu bramek - pierwszy będzie asystował, drugi wykańczał.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:01

szczypek pisze:
pumex pisze:Szczypek, a jednak, nie lubią Cię. Tak mi przykro :smile:
Polubią mnie jak będę zakładał następny temat, a jeśli nie dostanę odrzucony rozważam i cały następny sezon ogarniać.
Nie musisz mnie straszyć, synku. Idź załóż się z... oh, wait :lol:
Ouh_yeah pisze:Z dwójki Peluso/DC najbardziej chciałbym Padoina.
Mam podobnie

Obrazek
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:02

Lypsky pisze:De Ceglie i Giovinco :happy:

Możemy spodziewać się gradu bramek - pierwszy będzie asystował, drugi wykańczał.
Tak... Już widzę te wrzutki de ceglie do Giovinco :prochno:

F-azan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:06

szczypek pisze:
pumex pisze:Szczypek, a jednak, nie lubią Cię. Tak mi przykro :smile:
Polubią mnie jak będę zakładał następny temat, a jeśli nie dostanę odrzucony rozważam i cały następny sezon ogarniać.

Chciałem Matriego i Peluso, jest Matri i De Ceglie. Coś strzelimy, coś stracimy.
nie bądz taki pewny szczypek robisz te temety na odczepnego aby był
u pumexa widać że wkłada w to kawał dobrej roboty
poza tym u Ciebie brak w info gdzie mecz pokazuje w TV nie każdy korzysta z polskich satelit ale również z zagraniczych także jak chcesz to robic to weź lepeij lekcje u pumexa chodź mogą być strasznie drogie

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:16

pumex pisze:Nie musisz mnie straszyć, synku.
Nie straszę. Uprzedzam, żeby potem nie było zdziwienia jak od sierpnia zacznę zakładać tematy. Co byś nie śpiewał wówczas, że Ty masz już na sezon z góry wszystko przygotowane i polecisz ze skargą do administracji. Dostałem wiadomość, że jeśli zakładane przeze mnie tematy będą spełniały odpowiednie standardy to będę mógł to robić.
F-azan pisze:nie bądz taki pewny szczypek robisz te temety na odczepnego aby był
Ok, na pewno wezmę Twoje wskazówki do serca i następnym razem będziesz zachwycony tym, co zobaczysz.

Nic mi się nie śniło poza risotto. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Bardzo liczę dziś na Pirlo, wraca po długiej przerwie, mógłby pokazać, że z nim Juventus gra lepiej.

juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:20

Po fatalnym meczu w Lazio, trzeba wygrac. Wierze w chlopcow, ze pokaza pazur, ze maja jaja. Jestemy Juventusem i nie wypada nam 2 razy pod rzad byc bez punktow. Nipokoja mnie kolejne kontuzje naszych grajkow. W tamtym sezonie tego nie bylo. Czyż nastąpił błąd w przygotowaniach latem? Jednak mamy o wiele meczy wiecej niz rok temu, do tego LM to nie ogórkowo. [/list]

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:21

Takie kryzysy, jakie przechodzimy się zdarzają, chociaż pewnie większość liczyła, że ligę wygramy do końca stycznia jedną nogą, skoro Napoli już się poddawało.
Nie ma się co oszukiwać, powinniśmy zgarnąć, tak z 7pkt w najbliższych trzech meczach, głównie by pokazać samym sobie, że to co najgorsze mamy już za sobą, potrafimy wygrywać i nadal kontrolujemy sytuację. I podbudować się przy okazji w kontekście walki w LM.
Forza!
PS. Specjalista od krycia na radar, czyli nasz pocieszny Cegła na boisku, sprawia, że jestem jednak ciut niespokojny. :/

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 34 razy
Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:26

Damy radę, a Matri coś ustrzeli ;)

Obrazek
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:27

Tak jak jestem wiecznym hejterem Matriego, dzisiaj nie pozostaje mi nic innego jak bardzo mocno trzymać kciuki za tego chłopaka.

Giovinco? Podejrzewam, że będzie nadal umiejętnie walił głową w mur.

Cieszy brak Szwagra, który poza pyskówkami z sędzią nic konkretnego ostatnio nie pokazał. Wiem, bramka z Milanem, ale to zasługa De Ceglie.

Co do Kuczera, jak nie zawali nam jakiejś bramki, będzie wspaniale. Nic więcej nie wymagam od niego!

Nie wierzę zbytnio w szansę dla Anelki, aczkolwiek w akcie desperacji, albo wręcz przeciwnie w sytuacji możliwości dowiezienia pewnego 3:0, Conte może go wpuścić na ostatnie 15-10 min.

Forza Juve!

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:29

Informacja w jakich stacjach lecą spotkania powinny być. Nawet gdy nie ma w polskiej TV. Dla tego szczypek masz - ale u pumex też nie jest idealnie. Dla przykładu ostatni mecz CI i taka oczywistość że mecz będzie transmitowany na RAI a takiej informacji brak. Sportdigital także. Musze latać i sam sprawdzać. Ale przyzwyczaiłem się to tego :) Ogólnie w waszym sporze opowiadam się po stronie pumexa. Tematy meczowe robił perfekcyjnie i bardzo mi się podobały. Na czas, ładnie oprawione.

De Ceglie :prochno:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 12:30

KOMENTUJ MECZ JUVE NA CZACIE LUB FANPAGE JUVEPOLAND!

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 13:18

To co robi Matri.. nie ogarniam :prochno:
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 13:19 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 13:19

Matri :shock:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2013, 13:19

Angelo Alessio odmienił drużynę Juventusu!!!

Zablokowany