Archiwalny temat o transmisjach internetowych
- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
ja osobiście polecam stary sprawdzony soccer-live.pl tudzież rojadirecta, tam wszystko pięknie śmiga i jakoś obrazu nie najgorsza
mam spore łączę (50) więc nie mam z tym problemu od paru lat, każdy meczyk jestem w stanie obejrzeć nawet jak nikt nie wykupi praw do serie a :<

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- bendzamin
- Redaktor
- Olek1987
- Juventino
[quote="bendzamin"]Dobra, po dlugiej walce, udalo mi sie zrobic sopcasta
Odpalilem teraz mecz Borussia Moenchengladbach - Dymano Kijow z linkow na livefootball.ws i rzeczywiscie, jakosc miod malina
Dzieki za link do tego.[/quote]
Niebo a ziemia 8) przez stronki typu soccer-live czy rojadirecta cięło mi nawet przy 500-600 kb/s , przez Sopcasta przy 1800 kbs chodzi płynnie
skąd az taka różnica ?

Niebo a ziemia 8) przez stronki typu soccer-live czy rojadirecta cięło mi nawet przy 500-600 kb/s , przez Sopcasta przy 1800 kbs chodzi płynnie

skąd az taka różnica ?

Zero szacunku dla Pogby
- Mate.G
- Juventino
Istnieje jedna odpowiedź.Olek1987 pisze: skąd az taka różnica ?
To Rosja.
@down
tak
oglądałem tam prawie 2 sezony Juve także ten też powinni pokazać w całości.
750zł hmmm w takim razie za informację żądam 100zł

Spokojnie obejrzysz cały sezon, ale moja rada to nie reklamujcie tej strony za bardzo... Już była podobna strona to padła bo masa osób tam wlazła....
Gdy takie strony jak meczyki.pl itd będą dawać linki do livefootbal.ws może być kiepsko.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2012, 21:47 przez Mate.G, łącznie zmieniany 3 razy.
- Olek1987
- Juventino
Na tym lifefootball.ws co kolejkę można znaleźć mecze Juve ?
up
skoro tak, to nie chce zapeszać, ale chyba właśnie zaoszczędziłem 750 zł (al jazzera)
Wiadomo, czym mniej tym lepiej.
up
skoro tak, to nie chce zapeszać, ale chyba właśnie zaoszczędziłem 750 zł (al jazzera)

Wiadomo, czym mniej tym lepiej.
Zero szacunku dla Pogby
- Qrczak
- Juventino
Jest jeden sposób, jak ktoś nie chce używać Chrome. Wchodzicie przez google tłumacza.mazi12 pisze:mozna jakos zmienic jezyk? :-D przy najblizszym meczy przetestujeMate.G pisze:http://livefootball.ws/
jeśli jakość jest 3000kbs to jest normalne HD.
zazwyczaj jest 1800kbs ale i tak się przyjemnie ogląda.
Dla ułatwienia :
http://translate.google.pl/translate?sl ... ball.ws%2F
- Alexis93
- Juventino
Wielki props dla was, miałem już bulić za al jazeerę ale lepiej na tej ruskiej stronie, naprawdę Bóg zapłać bo inaczej bym się męczył z jakimiś dekodarami i innymi pierdołami.
Rosja to stan umysłu.
Rosja to stan umysłu.
Juventus na zawsze!
- Olek1987
- Juventino
Tylko zróbmy tak jak pisał ktoś wyżej, nie reklamujmy tej strony poza środowiskiem kibiców Bianconerich bo będzie kicha jak wszyscy się zaczną tam wbijać. Czym mniej osób wie tym lepiej. 

Zero szacunku dla Pogby
- YaSq
- Juventino
To nie jest tak, ze im wiecej osob oglada tym lepiej ? Nie znam sie na tym ale zawsze wydawalo mi sie ze w P2P duzo uzytkownikow > malo uzytkownikow. Pozatym to jeden z bardziej znanych ruskich stremow wiec to czy w Polsce obejrzy kilka osob wiecej czy mniej nie zrobi wielkiej roznicy 

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- Mate.G
- Juventino
w poprzednim sezonie był chyba zawsze jeden...mazi12 pisze:Na tej stronie zawsze jest po jednym linku tak jak teraz w jakims meczu SKA-Energia - Spartak Nalchik czy moze jest wiecej?
Ale teraz zmienili standardy (przynajmniej tak mi się zdaję) i będą dostępne dwa lub więcej ... 1680kbs i 2500kbs
- mazi12
- Juventino
Dzisiaj mialem okazje pierwszy raz przetestowac te stronke. Powiem tak - dlaczego ja wcześniej jej nie znałem ?! Mecz Braga-Udine na 2500kbps szedł idealnie. A jakość :shock: Mam nadzieję, że mecze Juve beda dostepne w jakosci 2500kbps. Nie tylko te z Milanem czy Interem...
Tak czy siak, chłopaki dzieki za te stronke :-D Juz sie nie martwie gdzie bede ogladal meczyki
Tak czy siak, chłopaki dzieki za te stronke :-D Juz sie nie martwie gdzie bede ogladal meczyki

- Mate.G
- Juventino
Ja się nie rejestrowałem tam a korzystam dwa lata, więc...Hoffman pisze:Jest sens rejestrować się na sopcaście czy logując się jako anonim mam te same przywileje?
Po co sobie zapychać maila jakimś spamem z sopa