Stroje na sezon 2011/2012

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 79 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 27 marca 2011, 11:55

Po tym co nasi "mistrzowie" (nie wliczając kilku zawodników) wyprawiają drugi rok z rzędu, to powinni w następnym sezonie śmigać w biało-czarnych worach pokutnych, a nie w luksusowych strojach Nike. Może to dałoby im do myślenia jakiego kalibru drużynę reprezentują!

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 16:39

alex_KiNiO pisze:Ale słuchajcie! Przecież możemy użyć tych wzorów i stworzyć własne koszulki u producenta. Wiem, wiem, że właśnie jedne są w drodze. Ale nikt nie mówi, że to ma być zrobione dziś, czy jutro. Po prostu uważam, że warto było by skorzystać z tak świetnych wzorów, i jeśli możliwe było by wykonanie, to czemu by nie wykorzystać ich w kolejnej akcji koszulkowej (kiedyś tam). Co myślicie?
Bardzo dobry pomysł, fajna by była z tą zebra, ale to się wszystko poustala po tym jak dostaniemy koszulki od Faji.

Sporo jest teraz tych ciekawych projektów pasiastych drużyn(ja znalazłem na razie Atletico, Barcy, interu i właśnie Juve)

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 18:00

wyciekly koszulki, ohyda

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 18:11

?? Jakiś link? Czy to ten projekt który wrzucilł FlooZwT?

Z Juve na dobre i złe!
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 18:19

Projekt koszulek Atletico jest niezwykle podobny do propozycji FlooZwT. Furory to one nie zrobiły na kibicach madryckiego klubu :smile: http://www.atleticopoland.com/news/Wiec ... 201112-608
Jednak podobnie jak w przypadku naszych to póki co spekulacje.

Sapere Aude!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 18:38

Tym przeciekiem jest właśnie to, co wrzucił FlooZwT.

Obrazek

Tutaj jeszcze real foty z ebaya gdzie można je już zakupić :shock:

Obrazek Obrazek

http://cgi.ebay.it/ESCLUSIVA-Maglia-Juv ... 27b994b5f8

Mam nadzieję, że to nie prawda..
Ostatnio zmieniony 28 marca 2011, 18:44 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 18:42

To koszulka dla pianistów, a nie zawodnikół Juve :shock:

Wzór kojarzy mi się z pasami na Emilii Plater w Warszawie...

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 19:09

http://cgi.ebay.it/ESCLUSIVA-Maglia-Juv ... 27b994b5f8

Cena nie pozostawia chyba wątpliwości, że oryginał toto nie jest :) Mam nadzieję, że w odpowiednim momencie ktoś z zarządu postawi veto i będziemy oglądać normalne koszulki w przyszłym sezonie.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 19:18

Wiking pisze: Wzór kojarzy mi się z pasami na Emilii Plater w Warszawie...
Nie wiem, nie byłem.

A nie mogli by zrobić tak by pasiaki przechodziły delikatnie przez napis sponsora?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 19:22

Chyba im sie w cos glowach popier ... niczylo :angry:
Juz nawet tradycyjne paski nam chca zabrac na rzecz tego czegos. Dodajmy do tego badziewna wprasowanke BetClica i ... voila :doh:
Jedyna nadzieja w zarzadzie, ktory moze bedzie chcial sobie nabic jakiegos plusa u kibicow i zablokuje te projekty. No i mam nadzieje, ze jak nam sie skonczy umowa z tymi badziewiakami to przejdziemy pod egide Kappy, wzglednie Pumy albo Adidasa.

Obrazek
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 19:40

Nie dość, że te paski wyglądają strasznie tandetnie to jeszcze ta daremna wlepka BetClic... Jakby to ująć bardzo delikatnie, szału nie ma :roll: Nie wierzę, że Nike każe nam w czymś takim grać.

Sapere Aude!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 19:47

Wlepiony Bet Clic - Lubię to :ok:

Popadamy w przeciętność w lidze, popadamy w tragizm w koszulakch. Tylko czekać jak Delle Alpi się zawali po inauguracji...

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 19:55

tabo89 pisze:Obrazek Obrazek
A ja jestem więcej niż pewny, że tak właśnie będą wyglądały nasze stroje w przyszłym sezonie - ilość przecieków jest już zbyt duża, a poza tym ten sam wzór stroju mają mieć inne kluby "ze stajni" Nike.

No cóż, przeżyłem karbowane paski z tego sezonu, to i przeżyję te "fortepianowe klawisze".
Denerwuje mnie tylko jedno - po raz kolejny na strojach Juve zamiast normalnie, seryjnie drukowanego logo sponsora, na koszulce mamy jakąś "naprasowankę". W mijającym sezonie mogłem to rozumieć, bo sponsora poznaliśmy dość późno i pewna partia koszulek musiała być wyprodukowana, no ale w przyszłym sezonie to byłoby już za wiele - to po prostu wygląda ohydnie, dwa różne odcienie bieli... :/

Pozdrawiam!
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 20:29

Azrael pisze:
tabo89 pisze:Obrazek Obrazek
A ja jestem więcej niż pewny, że tak właśnie będą wyglądały nasze stroje w przyszłym sezonie - ilość przecieków jest już zbyt duża, a poza tym ten sam wzór stroju mają mieć inne kluby "ze stajni" Nike.

No cóż, przeżyłem karbowane paski z tego sezonu, to i przeżyję te "fortepianowe klawisze".
Denerwuje mnie tylko jedno - po raz kolejny na strojach Juve zamiast normalnie, seryjnie drukowanego logo sponsora, na koszulce mamy jakąś "naprasowankę". W mijającym sezonie mogłem to rozumieć, bo sponsora poznaliśmy dość późno i pewna partia koszulek musiała być wyprodukowana, no ale w przyszłym sezonie to byłoby już za wiele - to po prostu wygląda ohydnie, dwa różne odcienie bieli... :/
Nie wiem dlaczego, ale wzór tej koszulki podoba mi się. Przypominają mi te koszulki. Wzór tej koszulki powyżej byłby idealny, gdyby nie te fortepianowe wzory, ale da się to ścierpieć i o wiele bardziej podoba mi się ten projekt od obecnych koszulek. Liczę na to że wyjazdowe będą fajne, tzn niebiesko-żółte, lub całe różowe.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 20:35

Białe rękawy w tym wzorze sugerują, że spodenki i skarpy też będą białe :happy: Jeśli chodzi o wyjazdowe to liczę na to, że nie będą w żadnym odcieniu białego ani czarnego. Róż mi się podoba a jak widać, coraz więcej drużyn ma taki kolor wyjazdówek :)

Zablokowany