Stroje na sezon 2011/2012
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Po tym co nasi "mistrzowie" (nie wliczając kilku zawodników) wyprawiają drugi rok z rzędu, to powinni w następnym sezonie śmigać w biało-czarnych worach pokutnych, a nie w luksusowych strojach Nike. Może to dałoby im do myślenia jakiego kalibru drużynę reprezentują!
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Mateuszello
- Juventino
Bardzo dobry pomysł, fajna by była z tą zebra, ale to się wszystko poustala po tym jak dostaniemy koszulki od Faji.alex_KiNiO pisze:Ale słuchajcie! Przecież możemy użyć tych wzorów i stworzyć własne koszulki u producenta. Wiem, wiem, że właśnie jedne są w drodze. Ale nikt nie mówi, że to ma być zrobione dziś, czy jutro. Po prostu uważam, że warto było by skorzystać z tak świetnych wzorów, i jeśli możliwe było by wykonanie, to czemu by nie wykorzystać ich w kolejnej akcji koszulkowej (kiedyś tam). Co myślicie?
Sporo jest teraz tych ciekawych projektów pasiastych drużyn(ja znalazłem na razie Atletico, Barcy, interu i właśnie Juve)
- Amarillo
- Juventino
Projekt koszulek Atletico jest niezwykle podobny do propozycji FlooZwT. Furory to one nie zrobiły na kibicach madryckiego klubu
http://www.atleticopoland.com/news/Wiec ... 201112-608
Jednak podobnie jak w przypadku naszych to póki co spekulacje.
Jednak podobnie jak w przypadku naszych to póki co spekulacje.
Sapere Aude!
- tabo89
- Juventino
Tym przeciekiem jest właśnie to, co wrzucił FlooZwT.

Tutaj jeszcze real foty z ebaya gdzie można je już zakupić :shock:

http://cgi.ebay.it/ESCLUSIVA-Maglia-Juv ... 27b994b5f8
Mam nadzieję, że to nie prawda..

Tutaj jeszcze real foty z ebaya gdzie można je już zakupić :shock:

Mam nadzieję, że to nie prawda..
Ostatnio zmieniony 28 marca 2011, 18:44 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pan Mietek
- Juventino
Cena nie pozostawia chyba wątpliwości, że oryginał toto nie jest
Mam nadzieję, że w odpowiednim momencie ktoś z zarządu postawi veto i będziemy oglądać normalne koszulki w przyszłym sezonie.
Cena nie pozostawia chyba wątpliwości, że oryginał toto nie jest

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie wiem, nie byłem.Wiking pisze: Wzór kojarzy mi się z pasami na Emilii Plater w Warszawie...
A nie mogli by zrobić tak by pasiaki przechodziły delikatnie przez napis sponsora?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- bendzamin
- Redaktor
Chyba im sie w cos glowach popier ... niczylo
Juz nawet tradycyjne paski nam chca zabrac na rzecz tego czegos. Dodajmy do tego badziewna wprasowanke BetClica i ... voila :doh:
Jedyna nadzieja w zarzadzie, ktory moze bedzie chcial sobie nabic jakiegos plusa u kibicow i zablokuje te projekty. No i mam nadzieje, ze jak nam sie skonczy umowa z tymi badziewiakami to przejdziemy pod egide Kappy, wzglednie Pumy albo Adidasa.

Juz nawet tradycyjne paski nam chca zabrac na rzecz tego czegos. Dodajmy do tego badziewna wprasowanke BetClica i ... voila :doh:
Jedyna nadzieja w zarzadzie, ktory moze bedzie chcial sobie nabic jakiegos plusa u kibicow i zablokuje te projekty. No i mam nadzieje, ze jak nam sie skonczy umowa z tymi badziewiakami to przejdziemy pod egide Kappy, wzglednie Pumy albo Adidasa.
- Amarillo
- Juventino
Nie dość, że te paski wyglądają strasznie tandetnie to jeszcze ta daremna wlepka BetClic... Jakby to ująć bardzo delikatnie, szału nie ma :roll: Nie wierzę, że Nike każe nam w czymś takim grać.
Sapere Aude!
- Azrael
- Juventino
A ja jestem więcej niż pewny, że tak właśnie będą wyglądały nasze stroje w przyszłym sezonie - ilość przecieków jest już zbyt duża, a poza tym ten sam wzór stroju mają mieć inne kluby "ze stajni" Nike.tabo89 pisze:![]()
No cóż, przeżyłem karbowane paski z tego sezonu, to i przeżyję te "fortepianowe klawisze".
Denerwuje mnie tylko jedno - po raz kolejny na strojach Juve zamiast normalnie, seryjnie drukowanego logo sponsora, na koszulce mamy jakąś "naprasowankę". W mijającym sezonie mogłem to rozumieć, bo sponsora poznaliśmy dość późno i pewna partia koszulek musiała być wyprodukowana, no ale w przyszłym sezonie to byłoby już za wiele - to po prostu wygląda ohydnie, dwa różne odcienie bieli...

Pozdrawiam!
- Simi
- Qualità Juventino
Nie wiem dlaczego, ale wzór tej koszulki podoba mi się. Przypominają mi te koszulki. Wzór tej koszulki powyżej byłby idealny, gdyby nie te fortepianowe wzory, ale da się to ścierpieć i o wiele bardziej podoba mi się ten projekt od obecnych koszulek. Liczę na to że wyjazdowe będą fajne, tzn niebiesko-żółte, lub całe różowe.Azrael pisze:A ja jestem więcej niż pewny, że tak właśnie będą wyglądały nasze stroje w przyszłym sezonie - ilość przecieków jest już zbyt duża, a poza tym ten sam wzór stroju mają mieć inne kluby "ze stajni" Nike.tabo89 pisze:![]()
No cóż, przeżyłem karbowane paski z tego sezonu, to i przeżyję te "fortepianowe klawisze".
Denerwuje mnie tylko jedno - po raz kolejny na strojach Juve zamiast normalnie, seryjnie drukowanego logo sponsora, na koszulce mamy jakąś "naprasowankę". W mijającym sezonie mogłem to rozumieć, bo sponsora poznaliśmy dość późno i pewna partia koszulek musiała być wyprodukowana, no ale w przyszłym sezonie to byłoby już za wiele - to po prostu wygląda ohydnie, dwa różne odcienie bieli...
- Pan Mietek
- Juventino
Białe rękawy w tym wzorze sugerują, że spodenki i skarpy też będą białe
Jeśli chodzi o wyjazdowe to liczę na to, że nie będą w żadnym odcieniu białego ani czarnego. Róż mi się podoba a jak widać, coraz więcej drużyn ma taki kolor wyjazdówek