10 pytań do... - dyskusja

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Na 10 pytań odpowie...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 14:28

Nie chce mi się wierzyć, żeby nikt nie miał żadnego pytania do zwycięzcy :roll: .

:roll:
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 14:34

Diego pisze:Nie chce mi się wierzyć, żeby nikt nie miał żadnego pytania do zwycięzcy :roll: .
Masz słabą wiarę. Bo w istocie tak jest - null. :|

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2006, 14:37

Obawiam się że to wina tego że temat był żadko odświeżany i nie gościł na stronie głównej...a nie tego że zabawa padła całkowicie.
Sądze, że dziś wam kilka pytań "spłynie".Ja sam już myśle nad jakimś.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:38

No jest nieciekawie...

Na uczelni ostra jazda a to dopiero preludium do sesji :? Wlasciwie nie mam wolnego czasu,dlatego tez moj tekst na razie nie zostanie opublikowany.Co prawda wiekszosc odpowiedzi jest juz gotowa, jednak pozostaly te 3-4 pytania na ktore nie mozna odpowiedziec tak "od kopa",ktore wymagaja przemyslenia i odpowiedniego nastroju.
Dlatego tez jesli ktos z pozniejszych zwyciezcow ma juz przygotowane swoje odpowiedzi to nie ma sensu abym wstrzymywal zabawe..
mnowomiejsky pisze:Nie wstrzymujesz zabawy. Odpowiedzi nie muszą być publikowane "po kolei". Zabawę wstrzymuje teraz coś zupełnie innego.
No wlasnie sie dziwilem czemu nikt inny nie umieszcza swoich odpowiedzi.. :wink:
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 13:52 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 13:45

white_wolv pisze:Dlatego tez jesli ktos z pozniejszych zwyciezcow ma juz przygotowane swoje odpowiedzi to nie ma sensu abym wstrzymywal zabawe..
Nie wstrzymujesz zabawy. Odpowiedzi nie muszą być publikowane "po kolei". Zabawę wstrzymuje teraz coś zupełnie innego.

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2006, 14:34

odświerzam temat, bo nastał czas wakacji i chciałem się dowiedzieć, czy osoby, które wygrały nakiety mają zamiar zamieścić swoje dopowiedzi na zadane pytania. zapewne macie teraz trochę wiecej czasu, bo rok szkolny zakończył się, sesje też już się pokończyły, więc może ktoś w najbliższym czasie odpowie. jestem jeszcze ciekaw, czy są jakieś pytania do DeeJay'a, bo to on ostatnio wygrał ankietę. i co z kolejną?

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2006, 16:16

białas pisze:jestem jeszcze ciekaw, czy są jakieś pytania do DeeJay'a, bo to on ostatnio wygrał ankietę. i co z kolejną?
Ja nie dostałem żadnego, mnowomiejsky chyba też. A następna ankieta ruszy w momencie, gdy dostaniemy co najmniej 5 sensownych pytań do DeeJay'a.

:roll:
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2006, 08:37

Diego pisze:
białas pisze:jestem jeszcze ciekaw, czy są jakieś pytania do DeeJay'a, bo to on ostatnio wygrał ankietę. i co z kolejną?
Ja nie dostałem żadnego, mnowomiejsky chyba też. A następna ankieta ruszy w momencie, gdy dostaniemy co najmniej 5 sensownych pytań do DeeJay'a.
Tak jest. Nie dostałem żadnego, mimo deklaracji innych. Tak jak pisałem, zabawy nie blokujemy my. My tylko czekamy. Ale ileż można prosić. To nie tylko my mamy w końcu się bawić. Jak to mówią, z niewolnika nie ma pracownika :roll:
Tymczasem pozdrawiamy serdecznie!

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 15:30

Skoro zabawa "Forumowicz od A do Z", ruszyla pelna para, to moze i ta zabawe warto by bylo wskrzesic? Wiadomo, ze nie obeszlo by sie bez nudnych ankiet ale co tam, moze warto zaryzykowac :wink: ? Czy moze z drugiej strony jednak zbytnio pokrywalaby sie ona z wspomnianym juz wyzej alfabetem?

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 20:46

KeRmit19 pisze:Czy moze z drugiej strony jednak zbytnio pokrywalaby sie ona z wspomnianym juz wyzej alfabetem?
Trafiłeś w sedno. Takie moje zdanie.

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 21:47

Dlaczego więc ich nie połączyć? Zwycięzca alfabetu, odpowiadałby również na 10 pytań. Tym bardziej łatwiej je zadać, po przeczytaniu alfabetu.

ti porterò all'inferno con me.
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 21:50

Świetny pomysł, alfabet, potem parę dni na zadanie pytań i odpowiedź do nich, dla mnie bomba.

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 21:52

Tez mi sie wydaje, ze to bardzo dobra idea. Co na to reszta?

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 22:16

Gdzieś ktoś rzucił w "Forumowiczu" pomysł o zadawaniu pytań. Jeśli ustalimy, że "10 pytań" zostanie zadane do napisanego alfabetu - jestem za. Trzeba jednak ustalić, co jeśli pytań będzie więcej - 10 pierwszych? 10 najciekawszych? Jeśli najciekawszych, to wg czyjej oceny?...

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2009, 22:24

mnowo pisze:Trzeba jednak ustalić, co jeśli pytań będzie więcej - 10 pierwszych? 10 najciekawszych? Jeśli najciekawszych, to wg czyjej oceny?...
Myślę, że lepiej by było, gdyby było to 10 pierwszych pytań. Nie byłoby tego całego zgiełku wobec "ciekawości" poszczególnych pytań i kłótni, które wiążą się z inicjatywą zadania owych 10 pytań, a stopień skomplikowania byłby ciągle constans i "kurs sprawiedliwości" byłby taki sam wobec każdego usera. Co do samej idei odrodzenia się porzuconej zabawy, to jestem ZA. Myślę, że rozwieje to wątpliwości pytających userów, postawione im poprzez napisanie pracy, która nie daje odpowiedzi na wszystkie znaki zapytania postawione przez pytającego

P.S. Jeszcze tylko uruchomienia machiny pt:"Qualitki" brakuje do odtworzenia wczesnego ładu forum i jego "miodowych lat" :bravo:

ODPOWIEDZ