10 pytań do... - dyskusja
- steru
- Qualità Juventino
Obawiam się że to wina tego że temat był żadko odświeżany i nie gościł na stronie głównej...a nie tego że zabawa padła całkowicie.
Sądze, że dziś wam kilka pytań "spłynie".Ja sam już myśle nad jakimś.
Sądze, że dziś wam kilka pytań "spłynie".Ja sam już myśle nad jakimś.
- white_wolv
- Juventino
No jest nieciekawie...
Na uczelni ostra jazda a to dopiero preludium do sesji :? Wlasciwie nie mam wolnego czasu,dlatego tez moj tekst na razie nie zostanie opublikowany.Co prawda wiekszosc odpowiedzi jest juz gotowa, jednak pozostaly te 3-4 pytania na ktore nie mozna odpowiedziec tak "od kopa",ktore wymagaja przemyslenia i odpowiedniego nastroju.
Dlatego tez jesli ktos z pozniejszych zwyciezcow ma juz przygotowane swoje odpowiedzi to nie ma sensu abym wstrzymywal zabawe..

Na uczelni ostra jazda a to dopiero preludium do sesji :? Wlasciwie nie mam wolnego czasu,dlatego tez moj tekst na razie nie zostanie opublikowany.Co prawda wiekszosc odpowiedzi jest juz gotowa, jednak pozostaly te 3-4 pytania na ktore nie mozna odpowiedziec tak "od kopa",ktore wymagaja przemyslenia i odpowiedniego nastroju.
Dlatego tez jesli ktos z pozniejszych zwyciezcow ma juz przygotowane swoje odpowiedzi to nie ma sensu abym wstrzymywal zabawe..
No wlasnie sie dziwilem czemu nikt inny nie umieszcza swoich odpowiedzi..mnowomiejsky pisze:Nie wstrzymujesz zabawy. Odpowiedzi nie muszą być publikowane "po kolei". Zabawę wstrzymuje teraz coś zupełnie innego.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 13:52 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- mnowo
- Qualità Juventino
Nie wstrzymujesz zabawy. Odpowiedzi nie muszą być publikowane "po kolei". Zabawę wstrzymuje teraz coś zupełnie innego.white_wolv pisze:Dlatego tez jesli ktos z pozniejszych zwyciezcow ma juz przygotowane swoje odpowiedzi to nie ma sensu abym wstrzymywal zabawe..
- białas
- Juventino
odświerzam temat, bo nastał czas wakacji i chciałem się dowiedzieć, czy osoby, które wygrały nakiety mają zamiar zamieścić swoje dopowiedzi na zadane pytania. zapewne macie teraz trochę wiecej czasu, bo rok szkolny zakończył się, sesje też już się pokończyły, więc może ktoś w najbliższym czasie odpowie. jestem jeszcze ciekaw, czy są jakieś pytania do DeeJay'a, bo to on ostatnio wygrał ankietę. i co z kolejną?
- M.
- Juventino
Ja nie dostałem żadnego, mnowomiejsky chyba też. A następna ankieta ruszy w momencie, gdy dostaniemy co najmniej 5 sensownych pytań do DeeJay'a.białas pisze:jestem jeszcze ciekaw, czy są jakieś pytania do DeeJay'a, bo to on ostatnio wygrał ankietę. i co z kolejną?
:roll:
- mnowo
- Qualità Juventino
Tak jest. Nie dostałem żadnego, mimo deklaracji innych. Tak jak pisałem, zabawy nie blokujemy my. My tylko czekamy. Ale ileż można prosić. To nie tylko my mamy w końcu się bawić. Jak to mówią, z niewolnika nie ma pracownika :roll:Diego pisze:Ja nie dostałem żadnego, mnowomiejsky chyba też. A następna ankieta ruszy w momencie, gdy dostaniemy co najmniej 5 sensownych pytań do DeeJay'a.białas pisze:jestem jeszcze ciekaw, czy są jakieś pytania do DeeJay'a, bo to on ostatnio wygrał ankietę. i co z kolejną?
Tymczasem pozdrawiamy serdecznie!
- KeRmit19
- Juventino
Skoro zabawa "Forumowicz od A do Z", ruszyla pelna para, to moze i ta zabawe warto by bylo wskrzesic? Wiadomo, ze nie obeszlo by sie bez nudnych ankiet ale co tam, moze warto zaryzykowac
? Czy moze z drugiej strony jednak zbytnio pokrywalaby sie ona z wspomnianym juz wyzej alfabetem?
- mnowo
- Qualità Juventino
Gdzieś ktoś rzucił w "Forumowiczu" pomysł o zadawaniu pytań. Jeśli ustalimy, że "10 pytań" zostanie zadane do napisanego alfabetu - jestem za. Trzeba jednak ustalić, co jeśli pytań będzie więcej - 10 pierwszych? 10 najciekawszych? Jeśli najciekawszych, to wg czyjej oceny?...
- Il Storico
- Juventino
Myślę, że lepiej by było, gdyby było to 10 pierwszych pytań. Nie byłoby tego całego zgiełku wobec "ciekawości" poszczególnych pytań i kłótni, które wiążą się z inicjatywą zadania owych 10 pytań, a stopień skomplikowania byłby ciągle constans i "kurs sprawiedliwości" byłby taki sam wobec każdego usera. Co do samej idei odrodzenia się porzuconej zabawy, to jestem ZA. Myślę, że rozwieje to wątpliwości pytających userów, postawione im poprzez napisanie pracy, która nie daje odpowiedzi na wszystkie znaki zapytania postawione przez pytającegomnowo pisze:Trzeba jednak ustalić, co jeśli pytań będzie więcej - 10 pierwszych? 10 najciekawszych? Jeśli najciekawszych, to wg czyjej oceny?...
P.S. Jeszcze tylko uruchomienia machiny pt:"Qualitki" brakuje do odtworzenia wczesnego ładu forum i jego "miodowych lat"