Kto będzie nowym trenerem Juve?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Crusher23

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 maja 2004, 15:00

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Cóż, jesli to prawda, nie jestem zadowolony z tej decyzji :? Nie byłem i nie jestem za kandydaturą Prandelliego, jako naszego trenera. Jak widać prowadził on niezbyt utytułowane kluby. Jestem bardzo ciekaw jak sobie da radę....
Jak widać, słowo Agnelliego jest rozkazem.

Oczekuję od niego tego, by wzniósł nas nas szczyty. Bo tam jest miejsce dla JUVE! Modlę się też by nieokazał się 2 Ancelottim.

Ja osobiście byłem za kandydaturą Vialliego i Deschampsa... tak wogóle to niewierzyłem, że Lippi może odejść. Jednak w życiu każda droga, kiedyś musi się skończyć...

A jak Lippi przychodził do Juventusu 10 lat temu to co? Był trenerem światowej klasy?
Nie, był tylko takim samym średniakiem jak Prandelli, ale na efekty nie trzeba było długo czekać. Trzeba dać szansę temu szkoleniowcowi. A może okaże się lepszy od Lippiego. Agnelli ma nosa do trenerów. Podoba mi się to, że Prandelli lubi pracować z młodzieżą i nie boi się stawiać na młodych zawodników, przeciwnie do Lippiego.

alexxxks

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2004, 15:16

No zobaczymy jak się spisze nowy trener! Oby miał takie sukcesy jak Lippi! Bardzo byłem zaskoczony decyzją Lippiego :( Myślałem ze zostanie z Juve jeszcze przez pare sezonów, no ale cóż, tak bywa :cry:

Powodzenia Prandelli!!!!!!!

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2004, 16:44

Crusher23 pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Cóż, jesli to prawda, nie jestem zadowolony z tej decyzji :? Nie byłem i nie jestem za kandydaturą Prandelliego, jako naszego trenera. Jak widać prowadził on niezbyt utytułowane kluby. Jestem bardzo ciekaw jak sobie da radę....
Jak widać, słowo Agnelliego jest rozkazem.

Oczekuję od niego tego, by wzniósł nas nas szczyty. Bo tam jest miejsce dla JUVE! Modlę się też by nieokazał się 2 Ancelottim.

Ja osobiście byłem za kandydaturą Vialliego i Deschampsa... tak wogóle to niewierzyłem, że Lippi może odejść. Jednak w życiu każda droga, kiedyś musi się skończyć...
A jak Lippi przychodził do Juventusu 10 lat temu to co? Był trenerem światowej klasy?
Nie, był tylko takim samym średniakiem jak Prandelli, ale na efekty nie trzeba było długo czekać. Trzeba dać szansę temu szkoleniowcowi. A może okaże się lepszy od Lippiego. Agnelli ma nosa do trenerów. Podoba mi się to, że Prandelli lubi pracować z młodzieżą i nie boi się stawiać na młodych zawodników, przeciwnie do Lippiego.
Tak, oczywiście, jednak w żadnym wypadku nie zmienia to faktu, iż Prandeliemu może nie być dane pójść w ślady Lippiego. To 2 różne postacie, które mają inny pogląd na grę. Zobaczymy jak to będzie, narazie sobie możemy gdybać i gdybać w nieskończoność...

Jeśli Prandelli już zostanie naszym szkoleniowcem, to rzeczą oczywistą jest, że każdy z nas od razu będzie chciał aby doprowadził nas to jakiegoś trofeum. Jak będzie naprawdę, to się okarze, bo na dzień dzisiejszy jak widać w newsie na JP, to Deschamps prowadzi, jeśli chodzi o funkcję naszego nowego trenera.

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 20:02

moje uczucia co do przyszłego trenera są mieszane. Z jednej strony chciałbym Didiera Deschampsa, z racji, że to nasza była gwiazda (piłkarska :wink: ) oraz znający Juve 'od podszewki'. Z drugiej strony (nie gorsza gwiazda Juve :) ) Cezare Prandelli ma wspaniała taktyke i sposób na gre, nawet z niezbyt 'fajną' sytuacja w Parmie umie ustawić porzadnie skład. Na pewno przyjście jednego z tych trenerów pociagnie za sobą kilku piłkarzy z byłego klubu trenera (nasz wielki plus)

Po oznajmnieniu przez Marcelo Lippiego o dymisji z funkcji trenerskiej murowanym faworytem był trener Parmy, jednak ostatnio, wg dość pewnego źródła jakim jest serwis tribalfootball.com, pojawiła sie wiadomość o spotkaniu wice-prezydenta Juve Roberta Bettegi z Didierem Deschampsem. Spotkanie nastąpiło w Strasbourgu na początku tego tygodnia. Kontrakt z Didierem zawarty by był na dwa lata z możliwościa przedłuzenia i opiewałby sie na sume miliona funtów za pierwsze 21 misięcy (nie znam sie i nie wiem czy to duzo czy mało :lol: ) Jednak ostateczna decyzja ma zapaść po finale LM (podobno sam Deschamps tak cche :wink: )

źródło: http://www.tribalfootball.com/may/italnews2140504.html

Szy_mo_neK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 21:47

Przecież nie ma jeszcze oficjalnegop komunikatu o tym, że nowym trenerem został Parandelli. Ja się wole wstrzymać z opiniami na temat jego pracy w JUVE zanim nie bede wiedział, ze podpisze z nami kontrakt.Jednak wole chyba Deschampsa?!

!!!JUVE WIELKIE NA WIEKI!!!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2004, 22:29

Deschamps blisko Chelsea

Przyszłość trenera finalistów Ligi Mistrzów, AS Monaco, rysuje się w angielskich, a konkretnie niebieskich kolorach - donosi francuski dziennik 'L'Equipe'.

Według L`Equipe, londyńska Chelsea wyprzedziła Juventus Turyn w wyścigu po francuskiego szkoleniowca. 36-letni Deschamps zdaje się być przekonany do angielskiej oferty głównie dzięki swojemu przyjacielowi Marcelowi Desailly, który popiera kandydaturę francuskiego trenera w zespole 'Blues'.

link: http://sport.onet.pl/922002,wiadomosci.html

Wiec bedzie ciezko choc te zapowiedzi to moga byc tylko ploty.Zobaczymy jak naprawde rozwinie sie ta sytuacja ale wesoly romek sam nie wie co chce.Najchetniej scignalby najlepszych pilkrzy i kilku swietnych trenerow i tak mu to na nic.Ten Desailly moze nam trenera sprzatnac przez przyjazn moze nie byc Didiera wiec jezeli Deschamps nie zostanie naszym trenerem to zostaje Prandelli.Jezli Didier do nas nie przejdzie w przyszlosci moze zalowac swojego wyboru ale decyzja nalezy do niego

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
BBOOSS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2004, 23:35

DjJuve pisze:Deschamps blisko Chelsea

Wiec bedzie ciezko choc te zapowiedzi to moga byc tylko ploty.Zobaczymy jak naprawde rozwinie sie ta sytuacja ale wesoly romek sam nie wie co chce.Najchetniej scignalby najlepszych pilkrzy i kilku swietnych trenerow i tak mu to na nic.Ten Desailly moze nam trenera sprzatnac przez przyjazn moze nie byc Didiera wiec jezeli Deschamps nie zostanie naszym trenerem to zostaje Prandelli.Jezli Didier do nas nie przejdzie w przyszlosci moze zalowac swojego wyboru ale decyzja nalezy do niego
E tam,to ploty,zawsze jak mowa a jakims 'wiekszym' tranferze to zazwyczaj jest wplątany w to Abramowicz a nic z tego nie wynika, ja tam wierze ze przyjdzie do nas..

LEGIA WARSZAWA
ObrazekObrazekObrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2004, 15:38

Prandelli nie zostanie w Parmie

Cesare Prandelli przymierzany jest do objęcia posady trenera w Juventusie Turyn. Decyzję podejmie w ciądu 10 dni, na razie poinformował, że nie zostanie w Parmie.

Prandelli poinformował o swojej decyzji podczas konferencji prasowej. Dzień wcześniej prezydent Juventusu, Luciano Moggi, poinformował że nazwisko nowego trenera zostanie ogłoszone pod koniec tygodnia

link: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=28895

Wiec wszystko te kawalki rozsypanki zaczynaja sie ukladac.Nadzieja na Didiera jest mala najpierw kusi go Romek teraz okazuje sie ze Prandelli nie zostanie w Parmie>Wychodzi na to ze naszym nowym trenerem bedzie najprawdopodobniej Prandelli ale jak powiedzial Mogii decyzja zostanie oznajmiona pod koniec tygodnia.My mozemy sie tylko domyslac a jak bedzie naprawde okaze sie pod koniec tygodnia.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ