Paulo Dybala
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Dybala wyciera sobie gębę miłością do klubu, a Agnelli zgasił go jak peta dwoma strzałami. Pensja której oczekuje zawodnik nijak ma się do umiejętności które prezentuje.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
właśnie już kiedyś o tym pisałem, że komentatorzy ciągle tłumaczą Covidem jego słabą formę podczas gdy on przechodził go na wiosnę i później grał "jak z nut", może dostał jakiś powikłań później przy okazji leczenia kontuzji nogi bo grał na antybiotykach przecież na początku tego sezonu? dziwna sprawa
ps. nie wiem czy pijesz do mnie ale ja go nie wyrzucam
ps. nie wiem czy pijesz do mnie ale ja go nie wyrzucam

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poulinho
- Juventino
Po Covidzie Dybala przeszedł jeszcze dwie infekcje (możliwe, że powiązane w jakiś sposób). Przez długi okres przyjmował antybiotyk, a trafiła mu się jeszcze kontuzja. Nie tłumaczy to oczywiście jego formy piłkarskiej (bo tu są zastrzeżenia typowo mentalne, o których mówi sam Pirlo), ale na pewno ma wpływ na formę fizyczną.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Dybala rozwiązał problemy z były agentem i agencją wizerunkową więc może teraz zejdzie ze swoich chorych wymagań finansowych. Jak nie to przynajmniej będzie go łatwiej sprzedać 

- hellspawn
- Juventino
Jeśli do końca sezonu nie wróci Dybala z najlepszych występów, to należy go spieniężyć. Radzimy sobie obecnie bez niego, a jego obecność może blokować miejsce Kulusevskimu i Chiesie. Wolałbym postawić na tą dwójkę.
- Halupa
- Juventino
Tym samym, otwiera się furtka do letniej sprzedaży tego celebryty z wybujałym ego. Oby to się stało, bo przez takich piłkarzy jak on Rabiot, Ramzi, Juventus popada w coraz to większe bezjajecznosć. Niedługo to kobiety będą grać w pierwszej drużynie jak tak dalej pójdzie i pokazywać więcej tak zwanych jaj niż te wydmuszki piłkarskie.
- MRN
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie mam nic przeciwko, naprawdę. Jeżeli nastrzela trochę bramek to będę szczęśliwy, jeżeli jednak odejdzie będę szczęśliwy nie mniej, kiedy odejdzie w pakiecie z bombardierem to zatańczę Tobie na stole... 

- Angie
- Juventino
Nie mam nic przeciwko Twoim tańcom na stole, wole jednak by obaj się odblokowali, zaczęli dobrze grać, przynajmniej jeden - Dybala - strzelać gole no i zostać w Juve

- MRN
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jako człowiek, który kocha Juve już tyle lat także tego bym chciał ale Dybala musi zresetować swoja głowę. Z celebryty już nic nie będzie w Juve, to pewne ale Dybala ma zadatki na to aby historia Juve go pamiętała. Tylko od niego zależy czy tak będzie.

- Halupa
- Juventino
Do tego stylu gry, którym chce grać Pirlo to Dybala się kompletnie nie nadaje. Zawodnik z przerośniętym ego na boisku w tej chwili jest zbędny. Na końcówki meczow z dobrym wynikiem może wchodzić. Nic poza tym. A w letnim mercato sprzedać wraz z innymi wirtuozami jak te Ramzeje
i Rabjoty, ta sama półka umiejętności. Na pewno ci
zawodnicy nie posiadają takich umiejętności, które mogą nas wynieść na szczyty, a raczej spuścić w przeciętność.
i Rabjoty, ta sama półka umiejętności. Na pewno ci
zawodnicy nie posiadają takich umiejętności, które mogą nas wynieść na szczyty, a raczej spuścić w przeciętność.