Serie A - Sezon 2020/21
- jeshu
- Juventino
- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Moim zdaniem tak chamskie prowokacje jak ta Ibry powinny być tępione z calą mocą. Wyglądało to jakby Szwed chciał skorzystać z sytuacji i swoim cwaniactwem próbował całkowicie wyprowadzić z równowagi Lukaku.
- Alex96
- Juventino
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Inter w półfinale first leg bez Lukaku i Hakimiego.
Zlatan od bohatera do zera, co za dzban.
Mecz piłkarsko kiepski ale fajnie się to oglądało. Jedni i drudzy mocno poobijani, Barella co zbierał po żebrach to żal chłopa.
Zlatan od bohatera do zera, co za dzban.
Mecz piłkarsko kiepski ale fajnie się to oglądało. Jedni i drudzy mocno poobijani, Barella co zbierał po żebrach to żal chłopa.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
No właśnie ja też nie widziałem miejsca kontaktu, a pokazali nawet powtórki VAR z dwóch ujęć.
Zlatan jest wyższy od Belga o 4 cm. Może faktycznie inne transmisje oglądaliśmy

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- jeshu
- Juventino
Po jednej z powtorek wydawac sie moglo ze noga faulujacego "przeleciala" przez noge Barelli. Szkoda ze nie mielismy lepszej powtorki.
https://transfery.info/aktualnosci/pote ... deo/144769
Wg tych doniesien mysle, ze moga byc poleciec zawieszenia, czego im zycze
Mialem nadzieje ze bedzie 120 minut, ale zawieszenie na 2 / 3 mecze jednego i drugiego tez nie jest zlym wynikiem 
@jackop wzrost liczony jest przy pelnym wyprostowaniu wiec mnie tu prosze nie lapac za slowka
Wystarczy lekko pochylona postura Lukaku i mamy "pol glowy" 
nie wyglada jakby chcieli sobie spojrzec w oczy
https://transfery.info/aktualnosci/pote ... deo/144769
Wg tych doniesien mysle, ze moga byc poleciec zawieszenia, czego im zycze

@jackop wzrost liczony jest przy pelnym wyprostowaniu wiec mnie tu prosze nie lapac za slowka

nie wyglada jakby chcieli sobie spojrzec w oczy

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Zlatan jak nas do tego przyzwyczaił jest genialnym piłkarzem ale z głową ma problem. Nie wiem co on tam nawrzucał Lukaku ale Belga tak zagotowanego jeszcze nie widziałem więc musiało być grubo. inter wygrał zasłużenie ale 10 minut doliczone przez sędziego to skandal bo tam nie było tylu przerw aby doliczać 10 minut. Mecz przegrał Milanowi Zlatan ale samego Milanu mi nie szkoda bo kolejny gong sprawi, że fanboye Milanu zejdą na Ziemię, zagalopowali się nieco i nie mają za grosz pokory a do tego Milan jest ciągnięty za uszy przez sędziów.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Doliczone było tyle bo sędzia doznał kontuzji i trochę trwało zanim się zmienili.MRN pisze: ↑27 stycznia 2021, 08:05 Zlatan jak nas do tego przyzwyczaił jest genialnym piłkarzem ale z głową ma problem. Nie wiem co on tam nawrzucał Lukaku ale Belga tak zagotowanego jeszcze nie widziałem więc musiało być grubo. inter wygrał zasłużenie ale 10 minut doliczone przez sędziego to skandal bo tam nie było tylu przerw aby doliczać 10 minut. Mecz przegrał Milanowi Zlatan ale samego Milanu mi nie szkoda bo kolejny gong sprawi, że fanboye Milanu zejdą na Ziemię, zagalopowali się nieco i nie mają za grosz pokory a do tego Milan jest ciągnięty za uszy przez sędziów.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Barella podnosi lewą stopę (brak kontaktu) i zaczyna nurkować. Leao zgiętą w kolanie prawą nogą mija prawą stopę Barelli, który w tym momencie jest już w połowie upadku.
Pięknie wyczarowany VARny
Pięknie wyczarowany VARny

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Conte prawie pobił sedziego i 2 mecze kary. Lukaku i Zlatan wczoraj dali w palnik i pewnie bez żadnej kary.
Buffon krzyczał do Portanovy, że ma jeździć na dupie, tylko trochę dosadniej i grozi mu mecz zawieszenia.
Fajna liga.
Buffon krzyczał do Portanovy, że ma jeździć na dupie, tylko trochę dosadniej i grozi mu mecz zawieszenia.
Fajna liga.

- jeshu
- Juventino
Wiesz, Barella mogl podnosic lewa noge bo glowe skierowana mial tak, ze widzial Leao lecacego z wslizgiem i chcial go przeskoczyc. Kurcze odswiezalem kilkanascie razy 1s (powtorka zza plecow Barelli) gdzie niby mialby byc kontakt z prawa noga Wlocha i ciezko jednoznacznie z tych powtorek powiedziec czy takowy mial miejsce. Na pewno nie bylo ewidentnego karnego, a wg mnie wlasnie takie powinien sedzia gwizdac a "kontrowersyjne" odpuszczac.. na zasadzie "wine trzeba udowodnic a nie domniemywac". Jedyna przeslanka, ze kontakt mogl byc jest to, ze stopa Barelli odchyla sie "na zewnatrz" o kilka stopni po rzekomym kontakcie. Troche malo.
Byc moze gdyby nie karny, mielibysmy remis i dogrywke, na ktora tak liczylem

@Dragon - fajna liga, gorzej z sedziowaniem i arbitrazem. A jeszcze nie tak dawno byl znany, ceniony i szanowany na calym swiecie Pierluigi Collina