Angie pisze: ↑20 stycznia 2021, 20:52Gdyby nie ta godzina, to makaron bym Ci podebrała
To nie jest kwestia, ze bys sobie podebrala. To jest kwestia, czy ja bym dał.
Ostatnio zrobiliscie gnój na czacie i @hellspawn zalatwil, ze nie ma czatu. W sumie mozliwe tez, ze @Dragonowi znowu popierd*lily sie dni i poszedl pobiegac, zamiast ogladac mecz.
Angie pisze: ↑20 stycznia 2021, 20:52Gdyby nie ta godzina, to makaron bym Ci podebrała
Ostatnio zrobiliscie gnój na czacie i @hellspawn zalatwil, ze nie ma czatu. W sumie mozliwe tez, ze @Dragonowi znowu popierd*lily sie dni i poszedl pobiegac, zamiast ogladac mecz.
Kulu ma jakas odmiane Przypadku Benjamina Buttona. Wg papierow ma 20lat, a rusza sie jak by mial lat 40.
Btw. ponoc w czasie meczu z Interem wyzywał matkę sędziego od najgorszych - Panie Prezydencie Agnelli, czy takie zachowanie przystoi pilkarzowi Juventusu???
Pomyśleć, że ludzie w lecie narzekali na kandydatury Mihajlovicia albo De Zerbiego.
Agnelli otwórz oczy. Ten eksperyment w ogóle nie działa. Pirlo ma od 4 miesięcy licencję a beton z niego, aż głowa mała.
Nigdy nie przestanie mnie bawić to dreptanie gejszy Chielliniego przed wykonaniem podania.