Superpuchar Włoch 2020: JUVENTUS F.C 2-0 Napoli
- jeshu
- Juventino
Szkoda ze akurat Cuadrato wrocil, zdecydowanie bardziej brakuje nam Sandro i DL. Danilo jakos na tej prawej* daje rade.
Oby chlopaki pokazali wole walki, determinacje. Marze o wygranej, zwlaszcza nad Napoli Laurentisa ale wiem, ze powiedziec "bedzie ciezko" to nie powiedziec nic. Otwieram piwko i trzymam kciuki, obysmy sie nie zawiedli.
Transmisja w tvp sport. Czyzby znowu zacny komentarz Andrzeja S, ktory ostatni mecz Serie A ogladal 3 miesiace temu ?:D
Oby chlopaki pokazali wole walki, determinacje. Marze o wygranej, zwlaszcza nad Napoli Laurentisa ale wiem, ze powiedziec "bedzie ciezko" to nie powiedziec nic. Otwieram piwko i trzymam kciuki, obysmy sie nie zawiedli.
Transmisja w tvp sport. Czyzby znowu zacny komentarz Andrzeja S, ktory ostatni mecz Serie A ogladal 3 miesiace temu ?:D
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Moze nie zawsze, ale dla mnie to po prostu def potrfiacy zagrac w ofensywce. To nie jest gosc z przegladem pola, z kreacja gry, z podaniem na nos. To nie jest gosc do grania bezposrednio za plecami napastnikow. Chociaz pamietamy Vidala w diamencie.
Lippi mowi, ze trener ktory najbardziej go przypimina, to... Gattuso.
Ide po te kolke i makaron.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Angie
- Juventino
Gdyby nie ta godzina, to makaron bym Ci podebrałaJacky pisze: ↑20 stycznia 2021, 20:50Moze nie zawsze, ale dla mnie to po prostu def potrfiacy zagrac w ofensywce. To nie jest gosc z przegladem pola, z kreacja gry, z podaniem na nos. To nie jest gosc do grania bezposrednio za plecami napastnikow. Chociaz pamietamy Vidala w diamencie.
Lippi mowi, ze trener ktory najbardziej go przypimina, to... Gattuso.
Ide po te kolke i makaron.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Żeby było śmieszniej, to nawet ustawienie Juana na obronie nie uchroniło Kjezy przed zesłaniem na lewą flankę. Ciekawe co na to @Maly

Wystarczyło wyjść tym co zwykle (bo o 4-3-3 nie ma co marzyć)...
Cristiano, Kulu
Kjeza, Benta, Arthur, Makeni, Cuadrado
Chiellini, Bonucci, Danilo
... ale to Pirlo jest trenerem i jak zawsze wie lepiej

Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2021, 20:56 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Angie
- Juventino
Komentować będzie Szpakowski i Żewłakowjeshu pisze: ↑20 stycznia 2021, 20:49 Szkoda ze akurat Cuadrato wrocil, zdecydowanie bardziej brakuje nam Sandro i DL. Danilo jakos na tej prawej* daje rade.