Serie A 20/21 (16): A.C Milan 1-3 JUVENTUS F.C
- Gandalf8
- Juventino
Złodzieje przegrywają, więc tym bardziej trzeba sie spiac i pokonać Milan. Chociaż oni też zechcą wykorzystać potknięcia lokalnego rywala i zwiększyć przewagę do 4 pkt.
Jesteśmy osłabieni, bo Cuadrado, Sandro i Morata to zawodnicy podstawowi i Pirlo ma problem kogo wystawić. W ataku musi grać Dybala, ale ciekawe jak ustawi obronę i skrzydła. Kto by jednak nie zagrał to potrzebna bedzie determinacja jak w pierwszej połowie z Barcelona.
Jesteśmy osłabieni, bo Cuadrado, Sandro i Morata to zawodnicy podstawowi i Pirlo ma problem kogo wystawić. W ataku musi grać Dybala, ale ciekawe jak ustawi obronę i skrzydła. Kto by jednak nie zagrał to potrzebna bedzie determinacja jak w pierwszej połowie z Barcelona.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie będzie lepszej okazji na dobicie do czołówki, niż dzisiejszy mecz. Mam nadzieję, że w naszej szatni jest 1000% motywacji i koncentracji. Ronaldo działaj.
- Wojtek
- Juventino
Ostatnio Frabotta wszedł na 10 min i był współwinny straconego gola xD Czym Rabiot sobie zasłużył na grę? Jankes jak gra to jako jeden z nielicznych biega i walczy non stop, Bentancur tez. Im dwóm zadziorności i chęci odmówić nie można.
ps. Napoli w przewadze dostaje oklep od Spezii xDDDDDD
ps. Napoli w przewadze dostaje oklep od Spezii xDDDDDD
- jsduga
- Juventino
A człowiek się łudził i liczył, że Pirlo zatrybił... Rabiot, Bentancur, Frabotta. Oby to było 3x tak po meczu.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Alex96
- Juventino
W Milanie dwa pozytywne testy, w sumie wypada u nich:
Zlatan
Rebic
Saelemaekers
Bennacer
Tonali
Krunic
Gabbia
Czyli 4 podstawowych graczy. Pomijając nasze nieobecności, chyba lepsze okazji na mecz z Milanem nie będzie.
Zlatan
Rebic
Saelemaekers
Bennacer
Tonali
Krunic
Gabbia
Czyli 4 podstawowych graczy. Pomijając nasze nieobecności, chyba lepsze okazji na mecz z Milanem nie będzie.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Inter w plecy, Napoli w plecy idealna sytuacja żeby odżyć w tabeli, Milan bez tylu podstawowych graczy - chyba nie da się tego spieprzyć, chociaz w sumie to Juve.
Dawniej Virus[Mauro].
- Lambi120
- Juventino
W poprzednich sezonach mecze z nożem na gardle były naszą specjalnością, tym razem dodatkowo rywal mocno osłabiony. Dzisiaj albo zapudrujemy nasze słabe punkty, albo będzie trzeba liczyć na geniusz Ronaldo.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2021, 20:00 przez Lambi120, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Rabiot i Frabotta... No cóż, ja do tych obu pomysłów przekonany nie jestem, ale obym się mylił. Strasznie majstruje Pirlo przy tym składzie. Nie ma się co oszukiwać. Nie zgodzę się z naszym trenerem i według mnie to mecz ostatniej szansy, aby gdzieś tam jeszcze marzyć po cichu o scudetto, w razie niepowodzenia, raczej nie ma już o czym myśleć. Inter dziś wtopa, więc trzeba wykorzystać szansę. Czuję remis, ale obym był pozytywnie zaskoczony. Forza Juve :scarf:
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja pierdziu... mam nadzieję, że będę mógł to wszystko odszczekać po meczu, ale serio? Rabiot i Frabotta? Arthur daje w środku trochę spokoju i moim zdaniem fajnie się uzupełnia z Bentancurem. McKennie jako jedyny obok Chiesy zapieprza i walczy o piłkę. Rabiot niestety wygląda fatalnie na ich tle, bo nie ma dynamiki, jest spóźniony i elektryczny w obronie. Znowu będziemy drżeli przy każdym jego odbiorze.
Mam wrażenie, że to jest taki mecz, który można wygrać przede wszystkim ambicją i zaangażowaniem. Na tym jedzie Milan i z pewnością tak będzie chciał załatwić nas. A Pirlo co robi? Sadza na ławie dwóch walczaków, a w ich miejsce wrzuca największych miękiszonów. Ech... Oby było dobrze.
Mam wrażenie, że to jest taki mecz, który można wygrać przede wszystkim ambicją i zaangażowaniem. Na tym jedzie Milan i z pewnością tak będzie chciał załatwić nas. A Pirlo co robi? Sadza na ławie dwóch walczaków, a w ich miejsce wrzuca największych miękiszonów. Ech... Oby było dobrze.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 137 razy
Z tym Pirlo jest gorzej niż myślałem, liczyłem dziś na Artura i Demirala a ten wafel Rabiota i Bonucciego jak na złość....aby jeszcze głębiej szpileczkę wbić to Frabottę wystawia na mecz, który trzeba wygrać. Wynik inny niż zwycięstwo będzie porażką. Co mecz to inny skład, totolotek nie zawodzi. Sorry, takiego mamy trenera...
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
Pirlo nigdy nie posadzi swojego ziomeczka.MRN pisze: ↑06 stycznia 2021, 20:06 Z tym Pirlo jest gorzej niż myślałem, liczyłem dziś na Artura i Demirala a ten wafel Rabiota i Bonucciego jak na złość....aby jeszcze głębiej szpileczkę wbić to Frabottę wystawia na mecz, który trzeba wygrać. Wynik inny niż zwycięstwo będzie porażką. Co mecz to inny skład, totolotek nie zawodzi. Sorry, takiego mamy trenera...
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 137 razy
Rabiot na początku meczu kartkę dostanie a Pirlo nie będzie miał jaj aby go zmienić i będziemy mieli gorącego kartofla. Bpnucci to już inna historia, dziś coś odwali...