Stam w Milanie !!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 22:03

Od nowego sezonu zawodnikiem AC Milan zostanie stoper Lazio - Jaap Stam. Holender podpisał z nowym klubem umowę na dwa lata. Zanim doszło do podpisania indywidualnego kontraktu, między sobą szczegóły transferu uzgodniły kluby.

Dla doświadczonego (32 lata) obrońcy to czwarty, po PSV, Manchesterze United i Lazio, duży klub w którym będzie występował. Agent zawodnika, van Ginkel, zapowiedział, że szczegóły umowy zostaną ujawnione niebawem.

źródło: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=28431

Ja sawet się ciesze z tego transferu bo z tego co wiem to oko na nim zawiesił Moggi, a tak juz napewno go nie kupimy, nie to że jest za słaby, przeciwnie jest bardzo dobry, ale on jest już za stary, a my odmładzamy skład, ja teraz czekam aż wreszcie z kimś Juve podpisze kontrakt, bo milan już kupił dwóch ale obaj starzy.
Ten drugi to Dhorasoo jeżeli chcecie coś o tym transferze to tutaj http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=28390 jest adres tego newsa

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 23:57

No i krzyżyk mu na drogę.....
:? A niech sobie tam idzie... całe szczęście że go do Juve nie wezmą już bo facet stary i jakoś mi się nie widział w Turynie

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 11:08

Nawet nie wiecie jak sie ciesze :) Ten koles jest słaby jak nie wiem... Juve go nie kupi, osłabi Milan, a Lazio zarobi za niego troche kasy i dzieki temu poprawi swoje finanse. Stam jest juz za stary, jest wolny i nie jest takiej klasy obroncą jak Nesta, Maldini czy Thuram. Dla mnie to zawodnik pokroju Iuliano :D:D:D

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 11:27

ehehhe nnie wiem po co on Milanowi on jest słaby i stary 8) jak juz ulisses napisał osłabi Milan :D ale to dobrze dla nas :) my potrzebujemy młodych obrońców np. Grygere i De Jonga szkoda że to tylko bajka ...

Dawniej Virus[Mauro].
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 12:11

Jak ja to znam te słowa "dobrze jaki on jest słaby", takie frazesy kibice Juve wypowiadali na temat Kaki, Pancaro i co i kto jest teraz mistrzem Włoch!? A pozatym czy wy nie widzicie ze ciagle Milan sprowadza nowych zawodników, bo się chce wzmocnić przed następnym sezonem, a my dalej sobie plotkujmy czy moze Jimenez przyjdzie nie! moze Robinho.-hurrra!!! Moggi tylko gada na Milna kupuję. Wsio haraszo

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 12:13

No cóż mówi sie trudno.Jeżeli nie Stam to może ktoś inny.Mam na myśli młodość, Ferrari, Bonera, Mexes.Powoli też pole manewru sie zmniejsza, bo coraz to nowsze i bogatsze kluby mają zamiar sprowadzić jakiegoś młodego i utalentowanego obrońce, wiec Moggi lpeiej śpiesz sie śpiesz... 8) 8)

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2004, 16:32

Ulisses pisze:Nawet nie wiecie jak sie ciesze :) Ten koles jest słaby jak nie wiem... Juve go nie kupi, osłabi Milan, a Lazio zarobi za niego troche kasy i dzieki temu poprawi swoje finanse. Stam jest juz za stary, jest wolny i nie jest takiej klasy obroncą jak Nesta, Maldini czy Thuram. Dla mnie to zawodnik pokroju Iuliano :D:D:D
:lol:

ps
przepraszam ze tylko tyle, ale az zaniemowilem po przeczytaniu tego posta

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 08 maja 2004, 20:17

No i bardzo dobrze. Milan niech sobie kupuje emerytów a my kupimy młodszych i skuteczniejszych. Na pewno lepiej na tym wyjdziemy 8) :-D

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 17:16

No i dobrze że Milan go wział. Patrząc na średnią wieku obroncow z Mediolanu nie wroży to dobrze jesli nie beda odmladzac skaladu. Choć jeśli chodzi o juve to tez nie za dobrze jest

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 18:08

to sie nazywa mądra polityuka transferowa buuuuuuuuhahahahahaahaha

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 18:09

:D :D :D
Świetnie!
Pogra u nich rok, albo dwa na jakims tam średnim poziomie, a potem papa.
Na pewno nie będzie dużym wzmocnieniem, ale z drugiej strony to nie ostatni ruch transferowy Milanu przed sezonem 04/05 :lol:

non mollare mai
black&white

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 19:39

Stam?? A niech se tam gra i 5 lat, ważne jest jak już ktoś tu wspomniał, że Milan dokonuje transferów czyli w mniej lub bardziej udany sposób stara się wzmocnić. Moggi jak na razie tylko opowiada, ze kogoś kupi, ale pole wyboru zawęża sie, nie może zwlekać dłużej bo nikt nie zostanie! Nie wiem czemu się tak dzieje, że jeszcze Juve nikogo (obrońcy) tak mi sie wydaje nie kupiło. Kiedys słyszałem, że ten pan prowadzi bardzo mądrą i przemyślaną politykę sprowadzania zawodników, jak na razie nie wyszło nam to jakoś strasznie na złe, więc bądźmy dobrej myśli, że jego polityka wypali a my w następnym sezonie będziemy sie cieszyli z dobrej gry i dobrych rezultatów naszej drużyny.

Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 21:05

Okropnie sie ciesze że Milan go wziął, bo chodziły ploty że Moggi chce go wsprowadzić :? Moggi ma strzaszne chęci na staruszków :wink: Stam Vieri itp :roll:

Slay

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 12:27

Bakuś pisze:to sie nazywa mądra polityuka transferowa buuuuuuuuhahahahahaahaha
Zobaczymy kto się będzie śmiał na koniec przyszłego sezonu:)

-----------
Slay
ODPOWIEDZ