Jak Juventus zachowa się w sezonie 2004/2005
- fighter_juve
- Juventino
tez jestem optymista, i wierze ze wlasnie te porazki nam pokazaly ze nie jestesmy smiertelnicy.mam nadzieje ze w nastepnym sezonie pokazemy wszystkim na co nas stac, wygramy scudetto. zrewanzujemy sie, bez litosci. tak sie wezmiemy do pracy ze przekrecimy caly swiat futbolu na glowe nasza skutecnoscia.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Johnny777
- Juventino
Hmmm....właściwie to wszystko zależy od Mercato.. :? I od hojności szefów Juve... Ale tak poza tym to mam przeczucie że w przyszłym sezonie zaszalejemy w LM (tzn. zdobędziemy :twisted: ) ale Scudetto dopiero za dwa lata... 
- Dionizos
- Juventino
Hmmm... Niesamowicie odkrywczy post. Masz jeszcze do przekazania jakies ciekawe informacje?ballack13 pisze:hmm
Miejmy nadzieje że zostaną wyciągniete wnioski z ego seonu i że w lato w Juve zacznie sie coś dziać (ale nie tak że kilku malo znanych pilkarzy trafi do nas ale zawodnicy którzy będą naprawde wzmocnieniem !!)
- dawidpln
- Juventino
Według mnie wszystko bedzie zależało od nowego trenera, jeśli zostanie nim Prandelli to możemy poczekać na sukcesy jeszcze jeden sezon, jeśli mzostanie nim Deschamp to napewno coś wygramy. Następny sezon napewno bedzie lepszy od tego i napewno bedzie co ogladać!!
Forza Juventus
- DeeJay
- Juventino
Sytuacja jest bardzo zagmatwana. Nastąpią gruntowne przemiany, powstanie praktycznie całkowicie nowa drużyna, na starym szkielecie (Del Piero, Zambrotta, Buffon, Nedved). Na pewno zostaną wymienione płuca Bianconerich - na młodsze i bardziej wydajne. Także głową Juventusu zostanie nowy trener. I tu wiele zależy, jakim tropem Juventus pójdzie. Jeśli trenerem zostanie Prandelli, możemy spodziewać się w Turynie Bonery, Ferrariego czy Gillardino. Jest to trener który wydaje mi się nikogo nie faworyzuje a o miejsce w składzie trzeba poważnie powalczyć. Zapewniona będzie rywalizacja w składzie. Jest przygotowany właściwie na wszystko. Jak pisano, nie ma specjalnych wymagań finansowych a drużynę zbuduje na tych piłkarzach, którzy zostaną mu przydzieleni - a jak wiadomo potrafi to robić dobrze. Tropem Deschampsa bardziej możliwym jest pozyskanie Rothena, Evrę czy Squllachiego. I tutaj jest właściwie wielka niewadoma. Monaco to pierwszy klub Didera i nie wiadomo jak poradził by sobie w prowadząc nowy klub. Większość chciałaby za pewne Didera, ale jak dla mnie większe szansę ma na to Prandelli.
Najbardziej obawiam się zmian w składzie. Są one niewątpliwie potrzebnę, ale nie wiadomo czy nowy zespół od razu się ze sobą zgra. Może być tak, że od razu się zrozumieją albo dopiero po pół czy całym sezonie. Dlatego tutaj bardziej pasowałby Prandelli który potrafi ułożyć drużynę "od zaraz". I nie zgodze się tutaj z dawidpln. Uważam, że może byc dokładnie odwrotnie - że z Prandellim sukcesy przyjdą od razu, a z Diderem można na nie jeszcze czekać.
Bardzo wiele będzie też przecież zależeć od innych klubów, przede wszystkim z Serie A. Jeśli Milan nadal będzie grałtak dobrze jak w tym sezonie, będziemy potrzebowali na prawdę bardzo mocną drużynę. Nowy trener musi nam zapewnić szerokie zaplecze równorzędnych piłkarzy. Jak zwykle Juve będzie walczyło na wszystkich forntach, ale na potrójną koronę bym nie liczył.
Najbardziej obawiam się zmian w składzie. Są one niewątpliwie potrzebnę, ale nie wiadomo czy nowy zespół od razu się ze sobą zgra. Może być tak, że od razu się zrozumieją albo dopiero po pół czy całym sezonie. Dlatego tutaj bardziej pasowałby Prandelli który potrafi ułożyć drużynę "od zaraz". I nie zgodze się tutaj z dawidpln. Uważam, że może byc dokładnie odwrotnie - że z Prandellim sukcesy przyjdą od razu, a z Diderem można na nie jeszcze czekać.
Bardzo wiele będzie też przecież zależeć od innych klubów, przede wszystkim z Serie A. Jeśli Milan nadal będzie grałtak dobrze jak w tym sezonie, będziemy potrzebowali na prawdę bardzo mocną drużynę. Nowy trener musi nam zapewnić szerokie zaplecze równorzędnych piłkarzy. Jak zwykle Juve będzie walczyło na wszystkich forntach, ale na potrójną koronę bym nie liczył.
- Splimer
- Juventino
:-D
:-D Pszyszły sezon będzie naprawdę wielką niespodzianką zarówno jak i dla drużyny Bianconerich jak i dla samych kibiców JUVENTUSU. Niewiemy jakie rezultaty przyniosą nam przewidywane transfery, co pokaże nam nowy trener i na co go stać. Przyszły sezon może być dopiero próbką nowych możliwości JUVE (prawdopodobnie zmieniona będzie 1/4 składu Bianconerich). Mam nadzieję, że ten przyszły sezon nierozczaruje mnie tak bardzo jak ten obecny.
:lol: :!: :lol: 

- herr_braun
- Juventino
Narazie nie ma nic co pozwoliłoby mi na optymizm. Przynajmniej narazie. Już w połowie okienka transferowego będzie sie można bawić w prognozy, ale póki co to nie bardzo.
- Polmos
- Juventino
Moim zdaniem kryzys wyjdzie Juventusowi na dobre. Druzyna sie poukłada dołączy do niej paru dobrych graczy i za rok znowu będziemy na szczycie. Juventus jest to klub z którym zawsze trzeba sie liczyć i jestem pewien, ze w przyszłym sezonie będziemy walczyć o mistrza.