Serie A 20/21 (7): Lazio 1-1 JUVENTUS F.C
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Podsumowanie pierwszej połowy.

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@Michael_M
Standardowo nasi szykują formę na mityczną wiosnę i jak zwykle teraz się oszczędzają. Problem w tym, że od kilku sezonów ta wiosna jakoś nie chce do nas przyjść.
Standardowo nasi szykują formę na mityczną wiosnę i jak zwykle teraz się oszczędzają. Problem w tym, że od kilku sezonów ta wiosna jakoś nie chce do nas przyjść.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Uyebał sie tego ciezkostrawnego 3-4-3 i ciagle to męczymy:/
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- LordRahl
- Juventino
Ale marudzicie bez sensu. Tempo jest spokojne ale Juventus kilka razy pokazał, że po przechwycie potrafili szybko przyspieszyć. Kulu za napastnikami to znacznie lepsza opcja niż na skrzydle, sporo sytuacji gdzie dostawał piłkę od obrony w okolicach środka bez żadnego krycia i mógł pociągnąć do przodu. Fajnie też w tej roli wymienia się z Moratą i Ronaldo. Ponownie Danilo świetny ale ogólnie obrona całej drużyny wygląda przyzwoicie. Szkoda słupka Crisa ale coś jeszcze strzelimy z taka grą.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Trochę szkoda, że nie prowadzimy wyżej, zdecydowanie 2-0 dla nas było by spokojniejsze na drugą połowę, bo wiemy, że nasi lubią się zawiesić i ejden głupi błąd np Bonucciego i koniec zabawy. Póki co pierwsza połowa taka sobie, Ronaldo mógł mieć 3 bramki, ale to jest właśnie piłka, Lazio coś tam próbuje i po za jedną groźną akcją w zasadzie nam nie zagroziło tak bardzo. Swoją drogą czy tylko ja mam wrażenie jakby Kulusevsky ostatnimi czasy nie nadążał za grą? Gdzieś tak biega ociężale.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Nooo i taki Juventus aż chce się oglądać - #PełnaKontrola, #CynicznyJuventus.
Tak jak powiadał szczypek - pyknęliśmy ich na lajcie, ani przez minutę nie bałem się o stratę bramki, dlatego też na pochwałę zasłużyła cała obrona.
Piękny to był mecz, nie zapomnę go nigdy
Na 2 minuty przed końcem mogłem zrobić cashout po kursie 1.82
Tak jak powiadał szczypek - pyknęliśmy ich na lajcie, ani przez minutę nie bałem się o stratę bramki, dlatego też na pochwałę zasłużyła cała obrona.
Piękny to był mecz, nie zapomnę go nigdy

Na 2 minuty przed końcem mogłem zrobić cashout po kursie 1.82

Ostatnio zmieniony 08 listopada 2020, 14:25 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
I dobrze że Lazio zremisowało.
Pirlo się nauczy że Bernardeschi nie ma prawa stanąć na murawie.
Dybala na 30 sekund przed końcem, zamiast sie zatrzymać i wymusić faul to wali w aut z którego pada bramka.
Dybala na 30 sekund przed końcem, zamiast sie zatrzymać i wymusić faul to wali w aut z którego pada bramka.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Akurat dziś strata punktów, to ewidentna wina Dybali. Jak mu się nie chce grać, to niech wypierd...Adrian27th pisze: ↑08 listopada 2020, 14:28 I dobrze że Lazio zremisowało.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Uwłaczające i haniebne popołudnie. Dybała, Babol i Bernakiepski zdejmujcie te koszulki i wypierdzielajcie gdzie popadnie. Ani złotówki z klubowej kasy nie powinniście już dostać, ofermy.
Gdy matoł z 33 na koszulce szykował się do wejścia wiedziałem że nie utrzymamy, zwłaszcza że Lazio to mistrzowie doliczonego czasu, a za taka gównopiłkę w drugiej połowie musieliśmy dostać karę. Dybała nie potrafiący opanować piłki w 94 minucie podsumował ten sezon w swoim wykonaniu - wygląda jak piz.da i gra jak piz.da.
Gdy matoł z 33 na koszulce szykował się do wejścia wiedziałem że nie utrzymamy, zwłaszcza że Lazio to mistrzowie doliczonego czasu, a za taka gównopiłkę w drugiej połowie musieliśmy dostać karę. Dybała nie potrafiący opanować piłki w 94 minucie podsumował ten sezon w swoim wykonaniu - wygląda jak piz.da i gra jak piz.da.

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Ależ daliśmy ciała. Takie popisy jak Correi w ostatniej minucie nie mają prawa mieć miejsca. Kolejna sprawa to bezsensowne oddanie piłki rywalom przez Dybalę 
Powinniśmy ten mecz zamknąć wcześniej, bo kilka okazji ku temu było. Nawet nieźle wychodziliśmy z kontrami, ale nie potrafiliśmy ich wykorzystać. Głupio stracone dwa punkty.
Powinniśmy ten mecz zamknąć wcześniej, bo kilka okazji ku temu było. Nawet nieźle wychodziliśmy z kontrami, ale nie potrafiliśmy ich wykorzystać. Głupio stracone dwa punkty.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2020, 14:35 przez B@rt, łącznie zmieniany 1 raz.