Celtic - Porto w finale Pucharu UEFA
- BIGGI
- Qualità Juventino

Porto wyeliminowało pogromce Wisełki - Lazio, z czego niezmiernie sie ciesze, natomiast Celtic pokonał w dwumeczu Boaviste Porto. A więc nie bedzie finału miasta porto....Jak obstawiacie ? Kto wygra ? Ja stawiam na Porto !!!!
- juveluck
- Juventino

Ja rowniez stawiam na Porto, nie wydaje mi sie zeby Celtick wygral tam ich jedyna taktyka to walniecie pilki do przodu i liczenie ze Larsson strzeli brame. Porto to calkiem niezly zespol dobry technicznie, pewnie zmierzaja po mistrzostwoa Portugali wiec sadze ze to wlasnie oni wygraja

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
E dziwny będzie ten finał. W poprzednich latach w finale grały o wiele wiele bardziej utytułowane drużyny. No ale nimożna narzekać skoro przeszli do finału to przeszli. Ja również jak Semi liczyłem na Derbowy finał byłoby bardzo ciekawie. Jednym, slwem mwiąc jak Porto zagra takl jak u siebie z Lazio to puchar ma gwarantowany!

- cybul
- Tifoso ManU

Celtic Rulezzz 8)
Kiedys chcialem Larssona w MU, ale nie wiadomo czy sprawdzil by sie w anglii, a teraz to juz troszke za pozno.
No i jeszcze mają O'Neilla... szkoda, że zdementował plotki jakoby miał być następcą Fergusona
Kiedys chcialem Larssona w MU, ale nie wiadomo czy sprawdzil by sie w anglii, a teraz to juz troszke za pozno.
No i jeszcze mają O'Neilla... szkoda, że zdementował plotki jakoby miał być następcą Fergusona

- BIANCONERI
- Juventino

Ja mysle,że wygra Celtic..Stawiam że będzie 2-0 a gole zdobędą Larsson i Sutton.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- BiancoNerri_
- Juventino

Chyba wygra Porto 3-2.Ludziee!!!!Czemu takich tematów nie usówacie.Wszystkie tematy od 3-11 strony powinny być usunięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jesteś śmieszny nie wiem po co do odgrzebujeszBiancoNerri_ pisze:Chyba wygra Porto 3-2.Ludziee!!!!Czemu takich tematów nie usówacie.Wszystkie tematy od 3-11 strony powinny być usunięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
byłes kiedys modem na jakims forum ?? ja byłem modem na mało popularnym forum ale mimo to było pełno pracy wiesz ile zajełoby wywalenie tego archiwum ? powiem krótko długo
Dawniej Virus[Mauro].
- Yari
- Juventino

Nie rozumiem Twojego wzburzenia a co za tym idzie protestu widocznego w tym poście. Co Ci przeszkadzają te tematy?? One są swoistą ,,skarbnicą" z najdalszych zakątków archiwum forum juvepoland.Nikomu nie zawadzają, a często są przydatne w udowadnianiu niektórym osobom że dany temat już był poruszany.BiancoNerri_ pisze:Chyba wygra Porto 3-2.Ludziee!!!!Czemu takich tematów nie usówacie.Wszystkie tematy od 3-11 strony powinny być usunięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!