CZy wygrywasz czy nie ja i tak zawsze kocham CIE!!!
- BiancoNerri_
- Juventino
To było tak:Kiedy miałem 8 lat poszłem z tatą i bratem do sklepu kupić sobie koszulke piłkarską.Nie miałem wielkiego pojęcia jaki klub kupić.Pierwsze przymierzałem czerwoną koszulke(Man Utd)Cantone.Tata dał mi jeszcze przymierzyć koszulke w BIAŁO-CZARNE pasy (Juve:-).Zdecydowałem że wybiore tą czarno-białą "Del Piero"-sam nie wiem dlaczego.To było chyba przeznaczenie.Mój brat wybrał Inter. :evil: No i tak już od 1996 kibicuje BiancoNerim.Do dzisiaj nie żałuje wyboru i zawsze będe im kibicował, choćby niewiem co.
- Polmos
- Juventino
Juventus pokochałem po lidze Mistrzów w sezonie 95/96 kiedy to zdobyli te trofeum, wtedy tez zaczynalem interesowac sie klubowa piłka, a to oczywiście za sprawa Legii Warszawa, która w tamtym sezonie była poprostu bezapelacyjnie the best. Kiedy oni odpadli to trzeba było sobie znaleźć jakis klub któremu bede kibicował, wtedy obejrzałem półfinał Juventus - Nantes, a że Juventus to klub włoski (Od mistrzostw świata w USA w 1994r. jestem zakochany w reprezentacji włoch), wiec padło na niego. J tak zakochałem sie w Juventusie i jestem mu wierny. Juve urzekło mnie piekna i poukładana gra i fenomenalnymi piłkarzami takimi jak Deschamps, Ferrara, Peruzzi (mój ulubiony bramkarz, przez wiele lat mój idol), Di Livio, Ravanelli czy wreście Del Piero.
I to by było chyba na tyle.
I to by było chyba na tyle.
- J1897
- Juventino
moja MIŁOŚĆ do JUVE zaczęła się w 1996 roku podczas Finału LM z Ajaxem :!: był to jednak zwykły przypadek(ale pisałem już o tym dwa razy, więc nie będę się powtarzał) :!: w każdym razie od 8 lat jestem kibicem Bianco-Nerich i nie mam zamiaru na tym poprzestać, ponieważ tak jak już kilku z was też nie jestem kibicem jednosezonowym :!:
mam nadzieję, że w przyszłym sezonie JUVE dostarczy wielu radosnych chwil :!: Scudetto, CL, Coppa Italia(i trzecia gwiazdka) będą nasze :!:
pozdrawiam wszystkich kibiców JUVE :!:
mam nadzieję, że w przyszłym sezonie JUVE dostarczy wielu radosnych chwil :!: Scudetto, CL, Coppa Italia(i trzecia gwiazdka) będą nasze :!:
pozdrawiam wszystkich kibiców JUVE :!: