Mercato (LATO 2020) DYSKUSJA
- Profesor
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W wypowiedziach Matuidiego wychodziło że to już było ustalone w lipcu. Transfery IN to ciężko bo jednak najpierw muszą być OUT i tu priorytetowa Khedira i Higuain.
Zaczynają też wracać wypożyczeni zawodnicy jak Pellegrini więc będziemy mieli nadkomplet tymczasowo.
Zaczynają też wracać wypożyczeni zawodnicy jak Pellegrini więc będziemy mieli nadkomplet tymczasowo.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Po wczorajszym meczu cena za Dembele będzie z miejsca sporo wyższa, a i konkurencja zawiesi oko na dorodnym murzynie z Lyonu. Gdzieś tam się przewijały plotki o naszym zainteresowaniu Francuzem, pytanie czy podjęliśmy kiedykolwiek jakieś działania, czy tylko na zasadzie "a, tam w Lyonie to taki fajny silny murzyn gra". Moim zdaniem byłby idealnym targetem, w następnym sezonie raczej nie kaprysiłby gdyby nie był pierwszym wyborem trenera, ponadto jest młody, więc moglibyśmy z nim wiązać bardziej daleksiężne plany niż np. z Zapatą czy Lacazettem i za sezon-dwa zaufać mu jako podstawowej dziewiątce. O Miliku nie wspominam, bo nasze zaintresowanie tym niechcianym w Neapolu czereśniakiem jest uwłaczające i oburzające.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie ma co się martwić, prezio Agnelli stwierdził, że do Juve trafią zawodnicy godni tej drużyny więc...Il_Bianconero pisze: ↑16 sierpnia 2020, 13:23 Martwią mnie te doniesienia medialne o naszej nowej 9.

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Hipotetyczna wymiana Higuain - Pique to doskonałe podsumowanie decyzji transferowych obu klubów w ostatnich latach.
Mimo kiepskiej wiarygodności niektórych źródeł cieszą mnie doniesienia o tym, że mówimy kategorycznie "nie" sprzedaży Dybali. Naprawdę, jego odejście to byłby gwóźdź do trumny w obecnej sytuacji.
Mimo kiepskiej wiarygodności niektórych źródeł cieszą mnie doniesienia o tym, że mówimy kategorycznie "nie" sprzedaży Dybali. Naprawdę, jego odejście to byłby gwóźdź do trumny w obecnej sytuacji.
- mns
- Juventino
Raporty mówią o dużym zainteresowaniu Hateboerem. Rzekomo mamy deal z obrońcą a wycena Atalanty to 25 mln.
Szczerze to liczyłem na Desta jeśli chodzi o PO a jak juz transfer z Atalanty to Gosens ale cóż zobaczymy...
Szczerze to liczyłem na Desta jeśli chodzi o PO a jak juz transfer z Atalanty to Gosens ale cóż zobaczymy...
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2020, 09:09 przez mns, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypeman
- Juventino
Przemyślenia z pogranicza fantamercato ale szczerze żałuję że rzadko bierzemy pod uwagę graczy z hiszpańskiego rynku, bo przemyka nam szansa na wyciągnięcie chociażby graczy wyprzedającej się Valencii: Gaya, Rodrigo, Guedes czy Kang-in Lee są aktualnie do wyjęcia za czapkę gruszek a każdy mógłby się okazać potencjalnie świetnym uzupełnieniem naszej kadry.
imho może to się skończyć wzięciem pakietu Gosens - Hateboer i może to miałoby jakikolwiek sens w kontekście naszych boków obrony
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- Osgiliath
- Juventino
Yezu, człowiek nadrabia po weekendzie i czyta o jakimś Florenzim... Salahu (sic!), Pique, Griezmannie?
Jak ufam, że to tylko plotki, no ale z tych wszystkich to jakby United szczerze dało 40 mln, czyli tyle ile chcemy za Costę to lol xd
Mam nadzieję, że my nie okażemy się jednak nazbyt ugodowi i jednak Gonzalo i Khedirze pokażemy, że mają się pakować... Z drugiej szok y niedowierzanie, że nie mają zamiaru rozwiązywać swych sutych kontraktów.
Jacyś szaleńcy w ogóle łączą nas z Messim i Pepem... szczególnie Pepunio to niezły przypadek... niby City odpadło w LM dość wcześnie (czyli jak na Pepa post Barca - klasyk), no ale było strzelić setki to by się inaczej mówiło. Ciekawe, czy Andrzej znowu został wzięty na przeczekanie, z myślą, że byle dowieźć te scudetto i potem podejdziemy pod Pepa czy jednak ostatecznie nie. W końcu facet kupował kogo chciał i za ile chciał za miliony a jednak wyjście poza własne podwórko okazywało się niewypałem (czyli takie niby Juve, tylko że z większą ilością hajsu). No nie wiem.
Jak ufam, że to tylko plotki, no ale z tych wszystkich to jakby United szczerze dało 40 mln, czyli tyle ile chcemy za Costę to lol xd
Mam nadzieję, że my nie okażemy się jednak nazbyt ugodowi i jednak Gonzalo i Khedirze pokażemy, że mają się pakować... Z drugiej szok y niedowierzanie, że nie mają zamiaru rozwiązywać swych sutych kontraktów.
Jacyś szaleńcy w ogóle łączą nas z Messim i Pepem... szczególnie Pepunio to niezły przypadek... niby City odpadło w LM dość wcześnie (czyli jak na Pepa post Barca - klasyk), no ale było strzelić setki to by się inaczej mówiło. Ciekawe, czy Andrzej znowu został wzięty na przeczekanie, z myślą, że byle dowieźć te scudetto i potem podejdziemy pod Pepa czy jednak ostatecznie nie. W końcu facet kupował kogo chciał i za ile chciał za miliony a jednak wyjście poza własne podwórko okazywało się niewypałem (czyli takie niby Juve, tylko że z większą ilością hajsu). No nie wiem.
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
- Osgiliath
- Juventino
No cóż, ja też bym nie zrezygnował, gdyby mi ktoś taką pensję zaoferował na długi kontrakt. (a w międzyczasie traktował jak gówno i popychał byle dalej z klubu, bo sprowadził typa, na którego nas nie było i nie jest stać).
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ogólnie wczoraj na TT latało, że nie mamy ani grosza i dopóki nikt nie odejdzie za hajs to nikogo nie kupimy. Stąd, też plany wprowadzenia 5 młodzików do kadry.