Mercato (LATO 2020) DYSKUSJA
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Dlatego coraz bardziej obawiam się sprzedaży Dybali, który chce 15 mln rocznie i ma kontrakt zaledwie do 2022 roku.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Osgiliath
- Juventino
Poza tym mediaset rzucił niby plotę o jakiejś ofercie Realu za Dybalę... szczerze, to miałbym podobnie jak przy CR, tj. gdyby ona była spora to bym się zastanowił. Żądania finansowe Dybali w ramach nowego kontraktu określić można tylko w kategoriach pustego śmiechu.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Z tym, że usilny powrót do niskich kontraktów to powrót do epoki przeciętności. Ok, obecne mercato może być skromniejsze ale czym oni chcą zwabić uznanych zawodników w przyszłości - 5 mln kontraktem ?
Wiem, że to mercato ma być przejściowe ale nie można utrzymać jakości samymi młodymi i niedoświadczonymi zawodnikami. Agnelli pitolił o tym, że Juve ma być w dalszym ciągu wielkie ale już widzę jak wychodzimy na podbój Europy Milikiem, Tonalim czy innymi plackami. Mam nadzieję, że Tonali to tylko próba wywindowania ceny miernotom z Mediolanu bo nie widzę go w Juve w ogóle.
Nadchodzące sezony mogą być dla nas smutne, bez sukcesów nie tylko w Europie ale i na własnym podwórku, najgorzej będzie jak teraz my będziemy oglądać plecy interu przez kilka lat, który cały czas się zbroi chcąc nas koniecznie zdetronizować.

Wiem, że to mercato ma być przejściowe ale nie można utrzymać jakości samymi młodymi i niedoświadczonymi zawodnikami. Agnelli pitolił o tym, że Juve ma być w dalszym ciągu wielkie ale już widzę jak wychodzimy na podbój Europy Milikiem, Tonalim czy innymi plackami. Mam nadzieję, że Tonali to tylko próba wywindowania ceny miernotom z Mediolanu bo nie widzę go w Juve w ogóle.
Nadchodzące sezony mogą być dla nas smutne, bez sukcesów nie tylko w Europie ale i na własnym podwórku, najgorzej będzie jak teraz my będziemy oglądać plecy interu przez kilka lat, który cały czas się zbroi chcąc nas koniecznie zdetronizować.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie ma co płakać że okienko minimalnym kosztem, schodzimy z kontraktów wy wierzycie w takie doniesienia? Jeszcze 2 tyg. temu było że Juventus sprowadzi gwiazdę do pomocy i że pewne źródła? Ludzie strategie klubu na pewno nie znają dziennikarze, ani "zaufane źródła". Tu już płacz i lament.
Jaka będzie strategia to się okażę, ale nie sądzę żeby nagle Juventus włączył tryb oszczędzania, ani włączył tryb rozrzutności, będzie po środku. Na 200% Dybala nie odejdzie, więc nie płaczcie. Może nie być żadnego wielkiego nazwiska tylko ktoś z boisk włoskich za 40mln, ale dajmy im pracować to są specjaliści którzy zdobyli 9 mistrzostw z rzędu naprawdę mają ciut więcej wiedzy niż my tutaj na forum, chyba że tutaj pod niektórymi nickami ukrywają się dyrektorzy sportowi City, Realu, Barcy czy Bayernu to przepraszam Was bardzo.
Jaka będzie strategia to się okażę, ale nie sądzę żeby nagle Juventus włączył tryb oszczędzania, ani włączył tryb rozrzutności, będzie po środku. Na 200% Dybala nie odejdzie, więc nie płaczcie. Może nie być żadnego wielkiego nazwiska tylko ktoś z boisk włoskich za 40mln, ale dajmy im pracować to są specjaliści którzy zdobyli 9 mistrzostw z rzędu naprawdę mają ciut więcej wiedzy niż my tutaj na forum, chyba że tutaj pod niektórymi nickami ukrywają się dyrektorzy sportowi City, Realu, Barcy czy Bayernu to przepraszam Was bardzo.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- San Holo
- Madridista
Z tą propozycją to komuś chyba się przepaliły styki od tego upału. Już 100 baniek byłoby przepłacaniem, a tutaj jeszcze w grę ma wchodzić Isco (wart pewnie z 40-50 mln) oraz Kroos (50 mln przynajmniej).Włoski portal sugeruje, że strona hiszpańska zleciła pośrednikom transferowym rozpoczęcie rozmów, a wstępna oferta ma składać się na 100 milionów euro plus Isco i Toni Kroos.
Sami sobie odpowiedzcie na pytanie, czy Dybala jest wart wyłożenia za niego z 200 milionów euro w gotówce i zawodnikach.
1902 Para Siempre

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Racja, na miejscu Juventusu w życiu nie zgodziłbym się na taki deal

Nie wiem po co mielibyśmy sobie zaśmiecać kadrę. Daj nać Perezowi, żeby zamiast nich oddał Jovicia i Asensio. Wtedy wykonam telefon do Andrei, że możemy podpisywać papiery

Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2020, 12:17 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ktoś źle przetłumaczył bo oferta miała wyglądać na 100 mln czyli Isco + hajs. Zresztą taki Isco to jest obecnie warty z 20 mln. Wieczny rezerwy w tym sezonie 3 gole i 2 asysty we wszystkich rozgrywkach. Wieczny talent, który ma 28 lat. Komuś by się musiały przepalić wtyki, żeby cokolwiek za niego zaoferować.San Holo pisze: ↑10 sierpnia 2020, 12:00Z tą propozycją to komuś chyba się przepaliły styki od tego upału. Już 100 baniek byłoby przepłacaniem, a tutaj jeszcze w grę ma wchodzić Isco (wart pewnie z 40-50 mln) oraz Kroos (50 mln przynajmniej).Włoski portal sugeruje, że strona hiszpańska zleciła pośrednikom transferowym rozpoczęcie rozmów, a wstępna oferta ma składać się na 100 milionów euro plus Isco i Toni Kroos.
Sami sobie odpowiedzcie na pytanie, czy Dybala jest wart wyłożenia za niego z 200 milionów euro w gotówce i zawodnikach.
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Zrobiłem sobie małe porównanie, tak pokazują to liczby 

“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- San Holo
- Madridista
Dzwoniłem do Papy Pereza i kazał przekazać, że nie ma tak łatwo i za pakiet Jovic + Asensio trzeba dopłacić. I to w euro.

Pytanie ile jest warte siedzenie na ławce w Realu MadrytPoprostu pisze: ↑10 sierpnia 2020, 12:12 Ktoś źle przetłumaczył bo oferta miała wyglądać na 100 mln czyli Isco + hajs. Zresztą taki Isco to jest obecnie warty z 20 mln. Wieczny rezerwy w tym sezonie 3 gole i 2 asysty we wszystkich rozgrywkach. Wieczny talent, który ma 28 lat. Komuś by się musiały przepalić wtyki, żeby cokolwiek za niego zaoferować.

1902 Para Siempre

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
@Han Solo 
wiem, że kibice Realu mają wybujałem ego ale już nie przesadzajmy, że siedzenie na ławce Realu jest coś warte.
Gdyby Szejk i Guardiola chcieli Isco to już dawno by był w ich drużynie. Podchody może i jakieś były ale nie przesadzajmy.

wiem, że kibice Realu mają wybujałem ego ale już nie przesadzajmy, że siedzenie na ławce Realu jest coś warte.
Gdyby Szejk i Guardiola chcieli Isco to już dawno by był w ich drużynie. Podchody może i jakieś były ale nie przesadzajmy.
- mns
- Juventino
Szkoda że nikt w Realu się nie może na nim poznać 
Kovacic to też słaby przykład bo po1 był u nich na wypożyczeniu i widać się spodobał po2 z tego co pamiętam to mieli oni bana na transfery i Mateo to była jedyna opcja żeby kogoś pozyskać

Kovacic to też słaby przykład bo po1 był u nich na wypożyczeniu i widać się spodobał po2 z tego co pamiętam to mieli oni bana na transfery i Mateo to była jedyna opcja żeby kogoś pozyskać
- San Holo
- Madridista
Oj nie wiem, nie wiem...

Akurat Zidane ma nosa do zawodników i zazwyczaj jest tak, że jeśli ktoś zostanie przez niego odstrzelony, okazuje się to słuszną decyzją. Było już kilkoro takich, którzy w Realu mieli świetne mecze, ale nie odpowiadało im siedzenie na ławce, a potem poszli do innego klubu i grają o poziom czy dwa niżej.
1902 Para Siempre

- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Czyli co, bierzemy 9 lat młodszego Pyrlo i lecimy z tematem?Il_Bianconero pisze: ↑10 sierpnia 2020, 12:29 Zrobiłem sobie małe porównanie, tak pokazują to liczby
![]()

Aouar i Pellegrini do nas za Khedirę i Matudiego + jakieś drobne na waciki. Kto pierwszy (Lyon czy Roma) to może wziąć Francuza, a drugi bierze Niemca

- Il Fenomeno
- Juventino
Pellegrini nie odejdzie z Romy. Mają nowego właściciela i nie strzelą sobie w stopę puszczając wychowanka. A dwa, to kiedyś czytałem wywiad z Lorenzo, który zarzekał się, że chce zostać w Rzymie do końca kariery, a jeżeli już zostanie przyparty do muru i będzie musiał odejść, by pomóc klubowi to nie zagra w żadnym innym włoskim klubie.unbelievable87 pisze: ↑10 sierpnia 2020, 13:18
Aouar i Pellegrini do nas za Khedirę i Matudiego + jakieś drobne na waciki. Kto pierwszy (Lyon czy Roma) to może wziąć Francuza, a drugi bierze Niemca![]()
![]()
![]()