Nowy Trener?
- Lucas87
- Juventino

Re: Nowy Trener?
Czyli wszystko zostanie po staremu.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Vanquish
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Kiedyś tu ktoś zarzucał, że trenejro nie jest wylewny przy linii bocznej. Ciekawe co powie o Andrei, który będzie jak słup soli 
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
No nieźle. Uwielbiam Pirlo, cenię za umiejętności i boiskową inteligencję, ale to Andrea miałby gasić pożar po tak fatalnym sezonie? Rozumiem ktoś, kto miał już jakąś styczność z trenerką, ale on przecież nie ma żadnego doświadczenia. Respekt u zawodników mieć będzie, posłuch także, ale pewnych rzeczy się w tak krótki okres nie przeskoczy. Kredyt zaufania ma, w końcu jeden z nas, ale obawiam się nie tylko zerowego doświadczenia, ale i podejścia zarządu, który zadowalając się włoskim podwórkiem mógłby ewentualnie chcieć go sobie podporządkować.
Skoro już go witano jako coacha u-23 i teraz taka akcja to pieniążków zabrakło. Ale przecież nasze tuzy zdobyły mistrza, szkoda, że tyle co w LM nie płacą. Ale jaka LM, wybór trenera nie wskazuje zbytnio na to, by mieli w tej kwestii zmienić podejście.
Skoro już go witano jako coacha u-23 i teraz taka akcja to pieniążków zabrakło. Ale przecież nasze tuzy zdobyły mistrza, szkoda, że tyle co w LM nie płacą. Ale jaka LM, wybór trenera nie wskazuje zbytnio na to, by mieli w tej kwestii zmienić podejście.
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Co ty gadasz, przecież Andrzej jest super gibki i sprężysty
Na pewno nie można mu zarzucić braku umiejętności świętowania po sukcesach, także za rok będzie miał okazję po 10tym Scudetto.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Dostaje kredyt zaufania. Jego pracę ocenię na plus, jeśli wyniki i styl gry będą lepsze niż za Sarriego, a o to nie trudno, bo wystarczy, że wygra Serie A i Superpuchar + pokaże fajną piłkę w chociaż 5-10 meczach sezonu.
Nasz zarząd miał co najmniej 2 wyjścia bezpieczne w postaci Conte i Allegriego oraz wyjścia ryzykowne w postaci niedoświadczonego Pirlo czy Pocchetino z wysokim kontraktem. Zaskoczyło mnie, że jednak wybrali wariant ryzykowny.
Nasz zarząd miał co najmniej 2 wyjścia bezpieczne w postaci Conte i Allegriego oraz wyjścia ryzykowne w postaci niedoświadczonego Pirlo czy Pocchetino z wysokim kontraktem. Zaskoczyło mnie, że jednak wybrali wariant ryzykowny.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Co jak co ale akurat jaja to Agnelli miał zawsze, więc aż tak mnie ten wybór nie szokuje.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- San Holo
- Madridista

- Kamex22
- Juventino

-
miczbi
- Juventino

Teraz równie ciekawym komunikatem co wybór trenera będzie wybór jego asystentów. Muszą to być ludzie mega inteligentni, którzy będą go uczyć a jednocześnie słuchać jego poleceń. Kurcze prze dziwna sytuacja.
Po ogłoszeniu Conte naszym trenerem czułem ekscytacje, że poprawadzi nas 100 % juventinio. Po Allegrim żal do zarzadu, że zatrudnili takiego placka. Po Sarrim nadzieje na lepsze jutro , piękniejsza grę. Teraz czuje strach, że to wszystko pier....
Po ogłoszeniu Conte naszym trenerem czułem ekscytacje, że poprawadzi nas 100 % juventinio. Po Allegrim żal do zarzadu, że zatrudnili takiego placka. Po Sarrim nadzieje na lepsze jutro , piękniejsza grę. Teraz czuje strach, że to wszystko pier....
Ronaldo zadowolony że nowym trenerem został Pirlo
Według La Gazzetta dello Sport jednym z najbardziej entuzjastycznie nastawionych do przyjazdu Andrei Pirlo do Juventusu jest Cristiano Ronaldo. Gazeta zapewnia, że Portugalczyk był bardzo zadowolony z wyboru, który zdecydował się posiąść na ławce mistrza takiego jak Pirlo, menadżera mężczyzn bardziej niż przywiązany do schematów taktycznych, które stworzyły takie problemy jak w przypadku Sarri.
Według La Gazzetta dello Sport jednym z najbardziej entuzjastycznie nastawionych do przyjazdu Andrei Pirlo do Juventusu jest Cristiano Ronaldo. Gazeta zapewnia, że Portugalczyk był bardzo zadowolony z wyboru, który zdecydował się posiąść na ławce mistrza takiego jak Pirlo, menadżera mężczyzn bardziej niż przywiązany do schematów taktycznych, które stworzyły takie problemy jak w przypadku Sarri.
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pirlo być może byłby dobrym wyborem (nawet pomijając brak jakiegokolwiek doświadczenia) na trochę inny moment w Juventusie. Zastaje drużynę w rozsypce, którą trzeba praktycznie ułożyć od nowa. Nie jestem przekonany co do tego, czy sprosta wyzwaniu. I choć decyzja Agnelliego może na pozór wydawać się bardzo odważna, to wydaje mi się, że jest ona raczej podyktowana brakiem alternatyw i brakiem środków na kogoś lepszego.
Pozostaje trzymać kciuki za Pirlo i mieć nadzieję, że okaże się geniuszem trenerki.
Pozostaje trzymać kciuki za Pirlo i mieć nadzieję, że okaże się geniuszem trenerki.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Pirlo to bardziej ryzykowna zagrywka niż Sarri przed sezonem. Trener zupełnie bez doświadczenia? To jakie wymagania dostał od zarządu? Może budować skład 3 lata bez zdobywania LM i awansu z grupy LM? Wystarczy 1szy słaby sezon i out! Wystarczy że odpadną w grupie LM i OUT! Teraz tylko trzeba się modlić o bardzo dobre transfery żeby miał łatwiej.
- Viking
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Asystent Barzagli :p
“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- fazzi
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Czyli po prostu mamy za głupich piłkarzy na SarriballfivapoPL pisze: ↑09 sierpnia 2020, 07:23 Ronaldo zadowolony że nowym trenerem został Pirlo
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Albo Sarriball to ładnie opakowane gówno.

Naiwniak

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!